pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اه...تو اصن استعداد توو عکس گذاشتن نداری...:viannen_38: خوب بزار یادمون بده......................... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ تو چیزای دیگه هم همینجوره اصلا استعداد نداره باشه تو که داشتی دیدم چه گلی زدی سر این تاپیک یاسی بزار منتظریم :w00: :w00: :w00: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب الان یاسی میزاره....................... :ws3: شی بزار یاسی............................................. :ws28: من بلد نیستم عکسو کوچولو کنم.... وگرنه میذاشتم. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من بلد نیستم عکسو کوچولو کنم.... وگرنه میذاشتم. بابا عکس رو با paint باز کن بعد یه قسمتیش رو انتخاب کن...بعد راست کلیک بزن...cut کن بعد تو یه صفحه ی جدید paste کن...بعد save ش کن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب مهمون جدیدمون میزاره mIn بزار بببنم چی کار میکنی خودم بعدا تصویری بهت یاد میدم یاسی:w00: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52: سرتو اینجا نخارون...شپشاش ریخت تو تاپیک خوبی دختر همسایه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سرتو اینجا نخارون...شپشاش ریخت تو تاپیک خوبی دختر همسایه؟ بی ادب :167: :167::167: بابا بدبخت 2 سال پیش حموم بوده چی شد اون عکس mIn عکس بزار :w00: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب مهمون جدیدمون میزاره mIn بزار بببنم چی کار میکنی خودم بعدا تصویری بهت یاد میدم یاسی:w00: هوم ؟ چی میگه ؟ سرتو اینجا نخارون...شپشاش ریخت تو تاپیک خوبی دختر همسایه؟ نداشت :w00: چک کردم تو تاپیک بغلی اوهوم تو خوبی ؟ شادی خوبه ؟ آخر نرفت رو صندلی داغ که اسمش و بگه م ...د بی ادب :167: :167::167: بابا بدبخت 2 سال پیش حموم بوده چی شد اون عکس mIn عکس بزار :w00: من فقط عکس خودمو تو پی سی دارم . بزارم می تونید حدس بزنید ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من میذارم.... جان.......................... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: این چیه................:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چرا اینجوری شد؟!!!!:shame: بزار min میزاره من فردا بهت تصویری اموزش میدم :w00: خوب مین بزار بببببنم :w00: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من میذارم.... به نظرت یکم سخت نیست؟ قلاب ماهی گیری هواپیما راهنمایی هم بکن بعد هم وقتی تو paint میخوای اون عکس کوچولو رو که بریدی save کنی صفجه ی کار رو کوچیک کن...اندازه همین عکس کوچولو.....که اینجوری اون سفید باشه دور و ورش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ه من فقط عکس خودمو تو پی سی دارم . بزارم می تونید حدس بزنید ؟ بزار بببنیم کی میتونه تشخیص بده :167: :167: :167: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرت یکم سخت نیست؟ قلاب ماهی گیری هواپیما راهنمایی هم بکن بعد هم وقتی تو paint میخوای اون عکس کوچولو رو که بریدی save کنی صفجه ی کار رو کوچیک کن...اندازه همین عکس کوچولو.....که اینجوری اون سفید باشه دور و ورش تو یه لیست بنویس همه رو کپی پیس کن بگو بببینه طرف بین اینهمه اسم کدومشه :ws28: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب زودتر میگفتی.... نه اینا نیست... راهنمایی اینکه.... جاندار نیست تو جیب جا نمیشه. 2 تاس:4chsmu1: 3 تا راهنمایی یه جا کردم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب زودتر میگفتی....نه اینا نیست... راهنمایی اینکه.... جاندار نیست تو جیب جا نمیشه. 2 تاس:4chsmu1: 3 تا راهنمایی یه جا کردم بند کفش؟ نیمدونم...بازم راهنمایی کن لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب زودتر میگفتی....نه اینا نیست... راهنمایی اینکه.... جاندار نیست تو جیب جا نمیشه. 2 تاس:4chsmu1: 3 تا راهنمایی یه جا کردم یاسی جون حالا واقعا همون یه کوچولوهه هست ؟ آخه اون ه چیزیش معلوم نیس همشو هم راهنکایی کنی اسمشو هم بگی بازم یکم سخته نیس ؟ 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نه شکلای مختلفی داره... جنسشم هم پارچه ای میتونه باشه هم پلاستیکی... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده