pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بابا اين همه راهنمايي كردم بي سوادااااايكي بياد بگه چيه مي خوام برم !! اینه.................... آرمادیلو پستاندار بچهزای کوچکی است از راسته کمربندداران (Cingulata)، بالاراستهٔ بیگانهبندیان (Xenarthra). این جانور بهخاطر پوشش زرهی خود معروف است. بدن آرمادیلو با صفحات استخوانی بههمپیوسته پوشیده شده تا به هنگام خطر بتواند به صورت گلوله توپ استخوانی درآمده از خود دفاع کند. فاتحان اسپانیایی قارهٔ آمریکا این جانور را آرمادیلو نامیدند که به اسپانیایی به معنی "زرهدار کوچک" است. آرمادیلو پستاندار کوچک افتخاری ایالت تگزاس است. پراکندگی: جنوب شرقی آمریکا با این سوال هات.............. :167: :167::167: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بابا میدونم چی میگی اسمش یادم نیست چهار دست و پا راه میره بدنش مثل زره هستش دماغش مثل مورچه خواره یه مقدار این زره از این ور اون ورش بیرون زده اما اسمشو بلد نیستم نهنگ قاتل؟ لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اینه.................... اُکاپی یا زرافه گردنکوتاه که اروپاییها مدتها آن را تک شاخ آفریقایی میخواندند نوعی زرافه است که گردن بسیار کوتاهی دارد. این حیوان بسیار محتاط بوده و کمتر میتوان آن را دید. این پستاندار بومی جنگلهای بارانی ایتوری واقع در شمال جمهوری دموکراتیک کنگو آفریقای مرکزی میباشد. او با زبان کبود و خمیده اش که ۵۰ سانتی متر طول دارد برگها را جمع میکند. زبانش به حدی دراز است که میتوان پلک و داخل و بیرون گوشش را تمیز کند و در واقع تنها حیوانی است که قادر است گوش خود را بلیسد. نوع نر اکاپی شاخهای کوچکی دارد که با پوست پوشیده شدهاست. با اینکه پوشش راه راهش یادآور گورخر است اما او نزدیک ترین خویشاوند زرافه میباشد. در حال حاضر بین ۱۰ تا ۲۰ هزار از این حیوان در حیات وحش وجود دارد. از نظر ظاهری، پشت اکاپی قرمز تیر است، پشت ساق پاهایشان به وضوح دارای راه راه افقی است که از دور مانند گورخر به نظر میآید. این نوع راه راه بودن هم به اکاپیهای کوچک کمک میکند تا در بارانهای شدید جنگلی مادرشان را دنبال کنند و هم به عنوان نوعی استتار در دنیای وحش استفاده میشود. با این سوال هات.............. :167: :167::167: باحاله ها توپ هم میشه وقتایی که بیکاریم 1 دست فوتبال میزنیم لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اینه.................... اُکاپی یا زرافه گردنکوتاه که اروپاییها مدتها آن را تک شاخ آفریقایی میخواندند نوعی زرافه است که گردن بسیار کوتاهی دارد. این حیوان بسیار محتاط بوده و کمتر میتوان آن را دید. این پستاندار بومی جنگلهای بارانی ایتوری واقع در شمال جمهوری دموکراتیک کنگو آفریقای مرکزی میباشد. او با زبان کبود و خمیده اش که ۵۰ سانتی متر طول دارد برگها را جمع میکند. زبانش به حدی دراز است که میتوان پلک و داخل و بیرون گوشش را تمیز کند و در واقع تنها حیوانی است که قادر است گوش خود را بلیسد. نوع نر اکاپی شاخهای کوچکی دارد که با پوست پوشیده شدهاست. با اینکه پوشش راه راهش یادآور گورخر است اما او نزدیک ترین خویشاوند زرافه میباشد. در حال حاضر بین ۱۰ تا ۲۰ هزار از این حیوان در حیات وحش وجود دارد. از نظر ظاهری، پشت اکاپی قرمز تیر است، پشت ساق پاهایشان به وضوح دارای راه راه افقی است که از دور مانند گورخر به نظر میآید. این نوع راه راه بودن هم به اکاپیهای کوچک کمک میکند تا در بارانهای شدید جنگلی مادرشان را دنبال کنند و هم به عنوان نوعی استتار در دنیای وحش استفاده میشود. با این سوال هات.............. :167: :167::167: عكسه درسته ولي توضيحاتش غلطه !!!! آرماديلو هست بي سواد! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ای ول به خودم ماشاللله به خودم 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ای ول به خودم ماشاللله به خودم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ عكسه درسته ولي توضيحاتش غلطه !!!!آرماديلو هست بي سواد! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب ببببببین درستش کردم اشتباهی کپی پیس کرده بودم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خب عكس بعدي رو بذار ! خوب دیگه تو برو بخواب من هم عکس رو ساعت 2 بامداد قرار میدم :ws3: میلاد جان دلت بسوزه 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ینی چی 2 بامداد؟!!!! بذار میخوام هدس بزنم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ این آرمالیدو رو باید میفهمیدیم؟:jawdrop: مسابقه حدس عکسه نه مسابقه سرچ کردن تو گوگل که یه چی باشه قبلا دیده باشیمش حداقل 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ این پسره که رفت.... یکی بیاد عکس بذاره حدس بزنیم... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ این پسره که رفت.... یکی بیاد عکس بذاره حدس بزنیم... پسره چیه اسم دارم................................ :w00: :w00: :w00: ادم فروش ها اگر راهنمایتون کردم........................ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب یاسی بشین تا 2 بامداد حدس بزن فکر نکنیید من نیستم هیتم اما چراغ خاموش..................... :167: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب این که میمونه! بگم داره چی میخوره؟!!! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب این که میمونه!بگم داره چی میخوره؟!!! اینم شد مثل قبلیه جانور شناسی که.....بابا معلومه حیوونه دیگه...حالا یا میمون یا کوالا و بوزینه یا اون پسره یه شی ای بزار 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب این که میمونه!بگم داره چی میخوره؟!!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: بگو........................ لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اه...تو اصن استعداد توو عکس گذاشتن نداری...:viannen_38: نکنه داره بچه شو میخوره؟!! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اینم شد مثل قبلیه جانور شناسی که.....بابا معلومه حیوونه دیگه...حالا یا میمون یا کوالا و بوزینه یا اون پسره یه شی ای بزار خوب الان یاسی میزاره....................... :ws3: شی بزار یاسی............................................. :ws28: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اه...تو اصن استعداد توو عکس گذاشتن نداری...:viannen_38: تو چیزای دیگه هم همینجوره اصلا استعداد نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده