Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ درود به همه ی دوستان خوبم در تالار معماری :flowerysmile: در این تاپیک به هر هفته به همرا هم یک مقاله ی معماری رو عمیق رو می خونیم و به همراه هم اونو نقد می کنیم. این کار برای این هست که یه پایه ای باشه برای خوندن کتابهای تخصصی تر و مقالات انگلیسی و زمانی که خودمون خواستیم یه مقاله بنویسیم، اصول مقاله نویسی رو بدونیم برای اینکه انسجام این گروه بیشتر بشه ثبت نام صورت می گیره نکات مهم: اعضای اولیه به صورت غربال انتخاب خواهند شد. در صورت کم کاری عضوی، فرد مورد نظر از گروه به صورت موقت خارج و در صورت تمایل و رفع مشغله ها دوباره به گروه باز خواهند گشت. 20 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ ببین مهنازی... معاملمون نمیشه اینطوری... من فقط مقاله هایی رو میام که به طراحی شهری هم یه ربطی داشته باشه... باشه؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ ببین مهنازی...معاملمون نمیشه اینطوری... من فقط مقاله هایی رو میام که به طراحی شهری هم یه ربطی داشته باشه... باشه؟ باشه عابدی :w74: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ کسانی که شرکت می کنن. فاطمه عابدی شوکا خودم آرپاک مینا شبنم بشیر (archi) sefid barfi افسانه .... 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من هستم :shad: ولی اگه متوجه نشدم چی؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ از کی شروع میشه ؟ این روزها یکم کارها زیاده...خرید و خونه تکونی و اینا...بعد از عید من هستم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من هستم :shad:ولی اگه متوجه نشدم چی؟ تو شد یه بار آیه ی یاس نخونی :w74: یه مقاله ی دو- سه صفحه ای یه....اینجا بحث می کنیم که بفهمیم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ اگه جای من بودید که باید شونصد صفحه، شونصد صفحه مقاله ی انگلیسی می خوندید و اونو نقد می کردید چی؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ تو شد یه بار آیه ی یاس نخونی :w74: یه مقاله ی دو- سه صفحه ای یه....اینجا بحث می کنیم که بفهمیم خب باید وظیفمو انجام بدم 2 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام. فکر نکنم نیازی به گفتن باشه... منم هستم دیگه.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ کسی نبووووووود؟ شروع کردیماااااااااااااا :banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نقد و بررسی مقالات معماری منتظر حضور گرمتون هستیم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ :4chsmu1:منم هستم در کنارتون:w139: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز جون مگه قرارنبود مقاله بخونیم ..نقدش کنیم..پس چی شد؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ :2eaoapgxehimkak1y7e دوباره این تاپیکو رو فعال می کنیم با کمک هم...:2eaoapgxehimkak1y7e و دوباره لیست رو از اول می نویسیم! ( کساییکه اسمشون داخل لیست هست، خواهشا شرکت کنن! اصلا جلوه خوبی نداره از ترس اینکه امتیاز کم بشه فعالیت کنیم.این مقاله ها و اطلاعات به درد خودمون می خوره دیگه) منم بعد امتحانام(می شه آخر هفته دیگه) حتما حتما شرکت می کنم.چون الان به شدت دغدغه امتحانارو دارم.البته تمام سعیمو می کنم که به خاطر امتحانا ازتون عقت نمونم و باهاتون شروع کنم. خب اینم لیست جدید( از خودم شروع می کنم) ::96h3px3wpnn293irwcz 1.سـارا 2. ؟؟؟ زود بیاین اعلام آمادگی کنینااااااااا :2eaoapgxehimkak1y7e 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده