bandarabasi 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ این پوستر های سریال مختار نامه است. بچه ها هر کس هر نظری داره بده. این کار توی طراحی هامون خیلی تاثیر داره.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من دومی و اخری رو میپسندم ....... چون اصولا طرفدار سادگی ام تو کار.. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ همشون خوبند ولی دومی بهتره 1 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من بیشتر از همه اولی رو می پسندم. امیدوارم فرصت کنم و تحلیلش رو بزارم توی همین تاپیک... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ولی زیاد جالب نیس....البته به نظر من 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ چی جالب نیست؟ پوسترا دیگه! 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من بیشتر از همه اولی رو می پسندم.امیدوارم فرصت کنم و تحلیلش رو بزارم توی همین تاپیک... البته نمیشه منکر این شد که اولی تاثیر گذارتره .. 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ پوسترا دیگه! چرا جالب نیست؟ چطور باشه جالب تره؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ چرا جالب نیست؟ چطور باشه جالب تره؟ نمیدونم ....ولی اینجور نباشه 2 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ 1.حضور ریتم و بافت 2.ترکیب بندی افقی 3.استفاده از کادر عمودی 4.استفاده از تصاویر مرتبط با موضوع مورد بحث در فیلم 5.ترغیب بیننده پوستر در رابطه با اینکه این پوستر مربوط به فیلم با شکوه و پر هزینه ایست. 6.لی اوت قوی نوشتار و جایگیری صحیح لوگو ها 7.حجم کم متن این ها فقط قسمت خیلی کوچکی از تحلیل این پوستر رو در بر می گیره. ............................................ اما دوستان: من رو ببخشید اگر اینقدر صریح صحبت میکنم. واقعا امیدوارم که برای کار های بعدی که در این تالار می زارم بحث ها یک مقداری علمی تر باشه. یادتون نره که اینجا ((چت روم)) نیست. البته باز هم از همه عذر خواهی می کنم. واقعا روی صحبت من با شخص خاص یا تاپیک خاصی نیست. من کلا برای مباحث غیر علمی کع در تالار های تخصصی مطرح میشه ناراحتم. ....................................... آرزوی موفقیت برای همه 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ سومی برام قابل توجه تر بود اما چهارمی اصلا خوب نیس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده