غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ شما میدونید چرا اکثر همکاران محمد ( آدمین ) رو دخترا تشکیل میدن؟ شما متوجه شدین که اکثر کابران عنوان دار انجمن از دختر ها هستند. من نظرم اینه که این محمد بخاطر دختر بازی این انجمن رو راه انداخته. باهشون میره کوه . گردش , درگوشی صحبت کردن و خیلی برنامه های دیگه. اینو اعتراف کردم که بیاد هم منو اخراج کنه و هم جواب این سئوالات منو بده. هر چند از اینکه ببینه دستش رو شد خیلی شرمنده نخواهد شد. دخترای گل هم برای اینکه جا نماز آب بکشند سریع بیان و منو محکوم کنن که بقیه فکر کنند اونا بخاطر دختر بودنشون عنوان دار نشدن. حالا از همه دخترا میخوام که بیان و برای من ابراز تاسف بکنند. در ضمن اون حقه دکتر شوان هم از دسیسه های محمد و مهناز .د بود. که دکتر بره و یه دختر بیاد اونجا و مدیر بشه. خدانگهدار شما برای همیشه. از کلیه دختر های انجمن میخوام در مقابل این محمد عزیز مواظب خودشون باشند. کوه هم نرن. پارک هم همینطور. پیامهای خصوصی شونم ببندند . هر چند در صورت بسته بودن محمد بازم میتونه پیام بده و قرار بذاره. مرسی و خداحافظ تا ابد. اونایی که میخوان از این آب گل الود ماهی بگیرن و به یه نون و نوایی برسن سریع بیان و منو محکوم کنن تا بعد ها محمد بهشون عنوان و نشان بده. خوبه بیائید و یه فحشی و یا تاسفی نثار این تاپیک بکنید تا پیش محمد عزیز شوید. مخصوصا دختر های تازه وارد که خیلی باید مواظب این عنصر منحرف باشند. اگر در جواب دادن به من تندروی کردند , کلیه اسنادی که در این رابطه دارم در صورت صلاحدید در همین سایت افشاء خواهم کرد. (رابطه محمد آدمین و اعوان و انصارش با بعضی دختر های باشگاه عنوان تاپیک بعدی من خواهد بود. ) + عکس عکس هایی در جا هایی که با دیدنشون شاخ در خواهید اورد. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop: هر دم از این انجمن،تاپیکی میرسد 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز من چند بار پستهایی که اینطرف و اونطرف میزدی رو خوندم و فکر کنم مشکل شما بخاطر انتقال تاپیکها هست درسته؟؟ فکر میکنم بهتر باشه بجای اینکه شخصیت کسی رو تحقیر بکنیم بیایم و با منطق و بدون توهین حرفمون رو بزنیم تا به نتیجه ای برسیم اینطور نیست؟؟ 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خب غایب عزیز من یه روز منتظر این تهمتها و افتراهایی که به ادمین و دختران این انجمن زدی بودم و به خاطر این تهمتت و بی احترامی به دختران و ادمین و مدیران اخطار دریافت میکنی اگر انتقال یه تاپیکتون از بخش ادبیات به بخش آزاد اینقدر بهت فشار آورده و باعث شده هر چیزی که به ذهنت رسیده رو نوشتی همون بهتر بری و دیگه به این انجمن نیای این انجمن جای کسایی که خیلی راحت شخصیت همه رو و آبروی همه رو زیر سوال میبرند نیست اینجا جای یه سری از دوستانه که ادب بهترین سرمایه زندگیشونه و در هیچ شرایطی به کسی توهین نمیکن شما چند بار اعتراض کردید و تاپیک خداحافظی و زدید و برگشتید امیدوارم ایندفعه به حرفتون عمل کنید خوش باشی با افکار کودکانت:w71: 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ طبق قانون شماره 17 انجمن= قانون شماره 17) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمن قطع خواهد شد. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده