CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ سلام طبق پیشنهاد ادمین گرام .. قرار بر این شد تا برای طراحی هیدر نوروزی مسابقه ای برگزار بشه پس ... دوستانی که مایل به شرکت در مسایقه هستند باید توجه کنند که : اندازه هیدر طراحی شده باید 1500 پیکسل در طول و 180 پیکسل در عرض باشه حجم فایل از 70 کیلوبایت بیشتر نباشه فرمتهای ارسالی میتونه PNG و GIF باشه مهلت ارسال آثار تا بیست و پنجم (25)اسفنده احتمال اینکه طرح منتخب تغئیر کنه وجود داره مثل هر مسابقه ای .. این مسابقه هم جایزه داره .. 200 امتیاز بعلاوه لوح تقدیر تالار گرافیک () بعنوان یک مدال در جعبه مدالها و یک کارت شارژ 5000 تومانی تقدیم برنده میشه معطل چی هستید ............ شروع بفرمائید 17 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من چیزی از گرافیک سرم نمیشه خیلی دلم میخواست میتونستم شرکت کنم اما چه سود اما برای همه بچه های شرکت کننده آرزوی موفقیت دارم. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم خیلی دوست دارم شرکت کنم ... :icon_pf (19): ولی میدونم طرحم به پا طرح سحر نمیرسه ... 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ منم خیلی دوست دارم شرکت کنم ... :icon_pf (19): ولی میدونم طرحم به پا طرح سحر نمیرسه ... میزنمتا ! میزنمتا ! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ میزنمتا ! میزنمتا ! خودتو کنترل کن گلم ... :167: خب... تو استاد شدی دیگه ... ما دانشجوییم ... 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ خب تا الان 3 تا كار ارسال شده ...... بقيه .... 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ خب تا الان 3 تا كار ارسال شده ...... بقيه .... هنور که وقت هست...منم شرکت میکنم البته اگر طرحم خوب شد 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ ما من نصفست ................. من یه دونه تحویل نمیدما ! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ به اسماعیل و امین هم اطلاع بدین فکر کنم اونام طراحیشون بد نیست منم چون میدونم طرحم خیلی خفن میشه و برنده میشه، واسه همین شرکت نمیکنم که بقیه نا امید نشن 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ به اسماعیل و امین هم اطلاع بدین فکر کنم اونام طراحیشون بد نیست منم چون میدونم طرحم خیلی خفن میشه و برنده میشه، واسه همین شرکت نمیکنم که بقیه نا امید نشن :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من یه پیشنهادی دارم دوست عزیز. شما شرکت کن اما به عنوان مهمان ویژه و در صورت امتیاز آوردن از سوی هیئت داوران یه دیپلم افتخار بگیر. حیفه هنرتو واسه خودت نگه داری.:ws2: راستی طراحی بچه ها رو نمایش هم میدین؟ بینندگان هم حق رای دارن یا نظرشون تاثیر داره تو نتیجه مسابقه؟ 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من یه پیشنهادی دارم دوست عزیز. شما شرکت کن اما به عنوان مهمان ویژه و در صورت امتیاز آوردن از سوی هیئت داوران یه دیپلم افتخار بگیر.حیفه هنرتو واسه خودت نگه داری.:ws2: راستی طراحی بچه ها رو نمایش هم میدین؟ بینندگان هم حق رای دارن یا نظرشون تاثیر داره تو نتیجه مسابقه؟ هنوز داریم فکر میکنیم که نظرسنجی عمومی باشه یا بین هیئت مدیره تالار ... ولی در هر صورت نهایتا همه طرح ها نمایش داده میشن 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ بشتابیییییییییییییییییید ... وقتی نمونده.. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ من یه پیشنهادی دارم دوست عزیز. شما شرکت کن اما به عنوان مهمان ویژه و در صورت امتیاز آوردن از سوی هیئت داوران یه دیپلم افتخار بگیر.حیفه هنرتو واسه خودت نگه داری.:ws2: راستی طراحی بچه ها رو نمایش هم میدین؟ بینندگان هم حق رای دارن یا نظرشون تاثیر داره تو نتیجه مسابقه؟ حالا تو هم بیا گیر بده ما رو ضایع کن 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ حالا تو هم بیا گیر بده ما رو ضایع کن خوب راست میگه بنده خدا...هنرتو واسه خودت نگه ندار بذار بقیه هم فیض ببرن 2 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ من یه طرح آماده کردم فقط حجمش از 60 کیلوبایت بیشتره سعی میکنم حجمشو بیارم پایین همین روزا هم میفرستمش 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان عزیز فقط 2 روز دیگه مهلت دارید تا الان 6 طرح واجد شزایط ارسال شده .. . . . 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ خب طی 2 مرحله نظرسنجی طرح دوست عزیزم و کابر ویژه گرافیک aliabooali با اقتدار برنده شد به ایشون تبریک میگم و از همه دوستانی که شرکت کردن . چه نظرسنجی و چه طراحی تشکر میکنم اسامی شرکت کنندگان در این مسابقه بشرح زیر میباشد yekta68 Nightingale CodePlus 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده