CodePlus 15426 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 سلام طبق پیشنهاد ادمین گرام .. قرار بر این شد تا برای طراحی هیدر نوروزی مسابقه ای برگزار بشه پس ... دوستانی که مایل به شرکت در مسایقه هستند باید توجه کنند که : اندازه هیدر طراحی شده باید 1500 پیکسل در طول و 180 پیکسل در عرض باشه حجم فایل از 70 کیلوبایت بیشتر نباشه فرمتهای ارسالی میتونه PNG و GIF باشه مهلت ارسال آثار تا بیست و پنجم (25)اسفنده احتمال اینکه طرح منتخب تغئیر کنه وجود داره مثل هر مسابقه ای .. این مسابقه هم جایزه داره .. 200 امتیاز بعلاوه لوح تقدیر تالار گرافیک () بعنوان یک مدال در جعبه مدالها و یک کارت شارژ 5000 تومانی تقدیم برنده میشه معطل چی هستید ............ شروع بفرمائید 17
Angel-Angel 538 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 من چیزی از گرافیک سرم نمیشه خیلی دلم میخواست میتونستم شرکت کنم اما چه سود اما برای همه بچه های شرکت کننده آرزوی موفقیت دارم. 2
partow 25305 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 منم خیلی دوست دارم شرکت کنم ... :icon_pf (19): ولی میدونم طرحم به پا طرح سحر نمیرسه ... 3
Nightingale 10531 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 منم خیلی دوست دارم شرکت کنم ... :icon_pf (19): ولی میدونم طرحم به پا طرح سحر نمیرسه ... میزنمتا ! میزنمتا ! 3
partow 25305 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 میزنمتا ! میزنمتا ! خودتو کنترل کن گلم ... :167: خب... تو استاد شدی دیگه ... ما دانشجوییم ... 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 خب تا الان 3 تا كار ارسال شده ...... بقيه .... هنور که وقت هست...منم شرکت میکنم البته اگر طرحم خوب شد 4
Nightingale 10531 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 ما من نصفست ................. من یه دونه تحویل نمیدما ! 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 به اسماعیل و امین هم اطلاع بدین فکر کنم اونام طراحیشون بد نیست منم چون میدونم طرحم خیلی خفن میشه و برنده میشه، واسه همین شرکت نمیکنم که بقیه نا امید نشن 5
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2011 به اسماعیل و امین هم اطلاع بدین فکر کنم اونام طراحیشون بد نیست منم چون میدونم طرحم خیلی خفن میشه و برنده میشه، واسه همین شرکت نمیکنم که بقیه نا امید نشن :banel_smiley_4: 1
Angel-Angel 538 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 من یه پیشنهادی دارم دوست عزیز. شما شرکت کن اما به عنوان مهمان ویژه و در صورت امتیاز آوردن از سوی هیئت داوران یه دیپلم افتخار بگیر. حیفه هنرتو واسه خودت نگه داری.:ws2: راستی طراحی بچه ها رو نمایش هم میدین؟ بینندگان هم حق رای دارن یا نظرشون تاثیر داره تو نتیجه مسابقه؟ 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2011 من یه پیشنهادی دارم دوست عزیز. شما شرکت کن اما به عنوان مهمان ویژه و در صورت امتیاز آوردن از سوی هیئت داوران یه دیپلم افتخار بگیر.حیفه هنرتو واسه خودت نگه داری.:ws2: راستی طراحی بچه ها رو نمایش هم میدین؟ بینندگان هم حق رای دارن یا نظرشون تاثیر داره تو نتیجه مسابقه؟ هنوز داریم فکر میکنیم که نظرسنجی عمومی باشه یا بین هیئت مدیره تالار ... ولی در هر صورت نهایتا همه طرح ها نمایش داده میشن 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 من یه پیشنهادی دارم دوست عزیز. شما شرکت کن اما به عنوان مهمان ویژه و در صورت امتیاز آوردن از سوی هیئت داوران یه دیپلم افتخار بگیر.حیفه هنرتو واسه خودت نگه داری.:ws2: راستی طراحی بچه ها رو نمایش هم میدین؟ بینندگان هم حق رای دارن یا نظرشون تاثیر داره تو نتیجه مسابقه؟ حالا تو هم بیا گیر بده ما رو ضایع کن 2
Yekta.M 15459 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 حالا تو هم بیا گیر بده ما رو ضایع کن خوب راست میگه بنده خدا...هنرتو واسه خودت نگه ندار بذار بقیه هم فیض ببرن 2
aliabooali 711 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 من یه طرح آماده کردم فقط حجمش از 60 کیلوبایت بیشتره سعی میکنم حجمشو بیارم پایین همین روزا هم میفرستمش 5
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2011 دوستان عزیز فقط 2 روز دیگه مهلت دارید تا الان 6 طرح واجد شزایط ارسال شده .. . . . 6
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 19 خرداد، 2011 خب طی 2 مرحله نظرسنجی طرح دوست عزیزم و کابر ویژه گرافیک aliabooali با اقتدار برنده شد به ایشون تبریک میگم و از همه دوستانی که شرکت کردن . چه نظرسنجی و چه طراحی تشکر میکنم اسامی شرکت کنندگان در این مسابقه بشرح زیر میباشد yekta68 Nightingale CodePlus 7
ارسال های توصیه شده