مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خطر ابتلا به بيماري قلب و عروق و بروز حمله قلبي را ميتوان با بوجود آوردن تغييراتي كه ميزان كلسترول را پايين بياورد كاهش داد. توجه به اين نكته ضروري است كه به ازاي هر 1 درصد كاهش در مقدار كلسترول خون درصد خطر كاهش مييابد. براي مثال پايين آوردن كلسترول خون به ميزان دو تا پنج درصد ميتواند خطر حمله قلبي را براي شما سي درصد كاهش دهد. اكثر افراد ميتوانند مقدار كلسترول خون خود را تا ميزان مطلوب پايين بياورند. مقدار كلسترول خون اساسا تحت تاثير مواد غذايي مصرفي و زمينه ارثي مقدار كلسترول خون ميباشد. خوردن غذاهايي كه چربيهاي اشباع شده زيادي دارند بيش از هر چيز شما را در خطر بالا رفتن كلسترول خون قرار ميدهند. كاهش كلسترول خون با كاهش دريافت كلسترول و چربي رژيم (مخصوصا چربي اشباع شده)، افزايش مصرف فيبرهاي غذايي محلول و ثابت نگهداشتن وزن در حد ايدهآل امكانپذير است چربي هاي اشباع در گوشتها مخصوصا در گوشت قرمز مانند گوشت گوسفند و گوساله و لبنيات مانند خامه و كره وجود دارد. بعضي از محصولات قنادي مثل پاي ها كيك ها و كلوچه ها نيز مي توانند حاوي مقادير زيادي چربي هاي اشباع شده باشند - همراه با كاهش مصرف چربي هاي اشباع شده لازم است غذاهاي غني از نشاسته - كربوهيدراتها - را بيشتر مصرف كنيم مثل غلات صبحانهاي، سيبزميني آبپز يا كبابي، برنج پخته، لوبيا، ماكاروني 1 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ بايد به خاطر داشت كه اگر شما اضافه وزن داريد و مقدار كلسترول خونتان بالاست كاهش وزن ميتواند به پايين آوردن كلسترول خون كمك كند. براي كساني كه به درمان پيشرفته تري نياز دارند درمانهاي دارويي مؤثر در دسترس ميباشد. سبوس جو يك منبع غني از فيبر محلول ميباشد. نكتهاي كه درباره اين ماده مطرح است اين است كه به نظر ميرسد اين ماده كلسترول ال دي ال كه سبب رسوب چربي در سرخرگها مي شود را كاهش داده، ولي سطح كلسترول محافظت كننده - اچ دي ال - را بالا ميبرد. غذاهاي ديگر غني از فيبر محلول شامل انواع لوبيا، عدس و بعضي از ميوهها ميباشند. از آنجا كه تمام اين غذاها از دو جنبه كمچربي بودن و فيبر بالا مفيد هستند، مصرف روزانه آنها مفيد است. چند راهنمايي ساده براي شروع در اينجا آورده شده است. اين تغييرات در رژيم غذايي ميتواند به كاهش مقدار كلسترول خون كمك كند. 1 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ ـ مواردي كه بايد در رژيم غذايي كاهش داد: به جاي غذاهاي سرخ شده، از كباب شده استفاده كنيد. چربي هاي اضافي را از خوراكها و غذاهاي گوشتي حذف كنيد. بجاي پنير چرب از انواع كم چربي استفاده كنيد. سعي كنيد به جاي خامه از ماست كم چربي استفاده كنيد. به جاي شير چرب از شير پاستوريزه كمچربي استفاده كنيد. مصرف شيريني ها پاي ها و كلوچه ها و كيك ها را محدود كنيد از قسمت هاي كم چرب گوشت استفاده كنيد و تمام چربي هاي قابل رويت را جدا كنيد و از مرغ و ماهي بيشتر از گوشت قرمز استفاده كنيد. ـ مواردي كه بايد در برنامه غذايي خود افزايش دهيد: غذاهاي گياهي: سبزيجات، حبوبات و بقولات مانند انواع لوبيا و عدس و غيره غذاهاي تهيه شده از غلات، غلات صبحانه، ماكاروني، برنج، نان، ميوهها آنچه مسلم است هيچ يك از مواد غذايي به خودي خود مضر نميباشند، بلكه تركيب غلط آنها در يك رژيم غذايي نامناسب است كه مشكل آفريني ميكند. چه تغييرات ديگري بايد انجام گيرد؟ علاوه بر اين كه يك رژيم خوب ميتواند نقش مهمي در كاهش بيماري قلبي داشته باشد، موارد ديگري را نيز بايد رعايت كرد. پس براي اينكه يك قلب سالم داشته باشيد: ـ سيگار را ترك كنيد. ـ وزنتان را در محدوده مطلوب نگه داريد. ـ استرس نداشته باشيد. ـ به طور مرتب ورزش كنيد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده