رفتن به مطلب

چرا حق طلاق به مردان داده شده است؟

نظر شما درباره طلاق چیست؟  

65 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نظر شما درباره طلاق چیست؟

• 11
    • 3
    • 15
    • 33
    • 3

ارسال های توصیه شده

گزینه 3.هر شخصی هر وقت نخواست باید بتونه جدا بشه.درست یا اشتباه انتخاب خودشه و شخصی هم که تنها میمونه یا از سر انتخاب نادرست یا بدشانسی و یا به هر دلیل دیگه ای یا تغییر شخصیت شخص مقابلش یا هر چیز دیگه ای باید بپذیره و ازادی شخص مقابلشو ازش نگیره.هرچند ممکنه خیلی خیلی خیلی سخت باشه ولی ازادی انسانها مهمتره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دلیلش اینه که زور دستشونه!

.

نکته ی جالب تاپیک اینه که اقایون از حق طلاق خانوما دفاع کردن و خانوما از شرایط فعلی...

این چه حرفیه که خانوما احساساتی ان و نمی تونن برای طلاق درست تصمیم بگیرن؟؟؟ احساساتی ان. بی شعور که نیستن!

حقیقتا ما جماعت نسوان! هرچی می کشیم از سادگی خودمونه که اراجیف یه مشت دغل حقه باز رو که می خواستن قدرت رو قبضه کنن مث طوطی تکرار می کنیم....

چون نیک نظر کرد پر خویش بر آن دید.... گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست!!!!!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
دلیلش اینه که زور دستشونه!

.

نکته ی جالب تاپیک اینه که اقایون از حق طلاق خانوما دفاع کردن و خانوما از شرایط فعلی...

این چه حرفیه که خانوما احساساتی ان و نمی تونن برای طلاق درست تصمیم بگیرن؟؟؟ احساساتی ان. بی شعور که نیستن!

حقیقتا ما جماعت نسوان! هرچی می کشیم از سادگی خودمونه که اراجیف یه مشت دغل حقه باز رو که می خواستن قدرت رو قبضه کنن مث طوطی تکرار می کنیم....

چون نیک نظر کرد پر خویش بر آن دید.... گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست!!!!!!!!

موافقم عزیزم نمیدونم چرا این احساساتی بودن زن ها فقط برای مسلمین هست و کشورهای جهان سوم :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من به گزینه 1 رای دادم این کاملا جدیه که اگه زن حق طلاق داشته آمار طلاق در جامعه صد برابر میشه

مرد و زن دو موجود مساوین ، بدون هیچ تفاوتی و تنها تفاوت تو فیزیک اوناس.

چرا فک میکنی تنها مرد حق یک امر مهم رو باید داشته باشه؟

ایا زن بیماره زندگی خودشو بی دلیل بهم بزنه؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اون سه نفری که میگن حقی نباشه برای طلاق یعنی چه نظری دارن؟؟

سوختن و ساختن و مردن !!

:w58: نه مریم جان! جدا اینجوری برداشت کردین؟؟؟

برعکس! من که آخریو زدم یعنی حق طلاقی وجود نداشته باشه، یعنی انسان آزاد آزاد آزاده!

نه زن و نه مرد هیچکدوم حق ندارن که خودشونو صاحب زندگی دیگری بدونن!

حق طلاق یعنی پیش بینی آینده زندگیت دست منه!!! اینو نمیپسندم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید برعکس بشه از کجا میدونی

مگه قبلا ازمایش شده این

مررررده دیگه!!!! هرچی بگه همون میشه:icon_razz:

پ ن: ببخشید مهدی جان کلی گفتم

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w58: نه مریم جان! جدا اینجوری برداشت کردین؟؟؟

برعکس! من که آخریو زدم یعنی حق طلاقی وجود نداشته باشه، یعنی انسان آزاد آزاد آزاده!

نه زن و نه مرد هیچکدوم حق ندارن که خودشونو صاحب زندگی دیگری بدونن!

حق طلاق یعنی پیش بینی آینده زندگیت دست منه!!! اینو نمیپسندم:ws37:

یعنی چی؟ متوجه نمیشم منظورتو. خب بالاخره وقتی دو نفر با هم مشکل دارن همون طرور که قبلا جایی ازدواج ثبت شده جدایی و طلاق هم باید ثبت شه. چه طوری میشه که اصن وجود نداشته باشه اما دو تا ادمه ازاد هم باشن. اینجوری که بیشتر اسیر هم میشن :-؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
مررررده دیگه!!!! هرچی بگه همون میشه:icon_razz:

پ ن: ببخشید مهدی جان کلی گفتم

چرا باید همون بشه؟

وقتی دو انسان با هم ازدواج میکنن که به بلوغ عقلی رسیده باشن ، پس چرا باید حرف حرف مرد باشه؟

تقصیر خودمونه که اینو باور کردیم و انتقال دادیم به مردا و اونام باورشون شده

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی چی؟ متوجه نمیشم منظورتو. خب بالاخره وقتی دو نفر با هم مشکل دارن همون طرور که قبلا جایی ازدواج ثبت شده جدایی و طلاق هم باید ثبت شه. چه طوری میشه که اصن وجود نداشته باشه اما دو تا ادمه ازاد هم باشن. اینجوری که بیشتر اسیر هم میشن :-؟

ببین من اصلا با واژه حق طلاق مخالفم. به معنیش که فکر کنی اصلا قشنگ نیست.

در شان یک انسان نیست. حتی اگه قرار باشه دست زن باشه!

برای من فرقی نمیکنه.

البته دوتا گزینه آخر یه معنی رو میده به نظرم و بهترین حالت هم که به عقاید من یکی نزدیک باشه حق اشتراکیه.

گزینه آخر شکل آرمانی یه زندگیه مشترکه که بعید میدونم رو زمین وجود داشته باشه دی

هدفم از زدن گزینه آخر براعت جستن از واژه حق طلاق بود:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا باید همون بشه؟

وقتی دو انسان با هم ازدواج میکنن که به بلوغ عقلی رسیده باشن ، پس چرا باید حرف حرف مرد باشه؟

تقصیر خودمونه که اینو باور کردیم و انتقال دادیم به مردا و اونام باورشون شده

نیش و کنایه بود بابا اییییش چرا نمیگیری؟:viannen_38:

خودشون اینجوری اعتماد به نفس میدن به خودشون:viannen_38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین من اصلا با واژه حق طلاق مخالفم. به معنیش که فکر کنی اصلا قشنگ نیست.

در شان یک انسان نیست. حتی اگه قرار باشه دست زن باشه!

برای من فرقی نمیکنه.

البته دوتا گزینه آخر یه معنی رو میده به نظرم و بهترین حالت هم که به عقاید من یکی نزدیک باشه حق اشتراکیه.

گزینه آخر شکل آرمانی یه زندگیه مشترکه که بعید میدونم رو زمین وجود داشته باشه دی

هدفم از زدن گزینه آخر براعت جستن از واژه حق طلاق بود:ws3:

اهان . گزینه اخر پاروکس داره. یه معنبش این سوختن و ساختنست. یه معنیشم این حالت ارمانی هس که تو میگی.

منظورت اینه که اینقدر با هم match باشن که اصن نه نیازی به این کار ببینن و نه در موردش فک کنن

ولی در کل نمبشه اینجوری همیشه. و چون یه پایان دردناک بهتر از یه درد بی پایانه به نظرم طلاق گاهی خیلی هم قشنگه. اصلا هیچ دوشواری هم نداره!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
اهان . گزینه اخر پاروکس داره. یه معنبش این سوختن و ساختنست. یه معنیشم این حالت ارمانی هس که تو میگی.

منظورت اینه که اینقدر با هم match باشن که اصن نه نیازی به این کار ببینن و نه در موردش فک کنن

ولی در کل نمبشه اینجوری همیشه. و چون یه پایان دردناک بهتر از یه درد بی پایانه به نظرم طلاق گاهی خیلی هم قشنگه. اصلا هیچ دوشواری هم نداره!!

نه! فکر نکنم منظورش این بوده باشه که طلاقی وجود نداشته باشه.( منظور گزینه آخر)

طلاق برا بعضیا واقعا توصیه میشه هرچند دردناکه.

من خودم با حق اشتراکی موافقم اما گفتم که خواستم بزنم تو سرمال!! اصن حق طلاق چیه!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید برعکس بشه از کجا میدونی

مگه قبلا ازمایش شده این

جالب اینجاست که آزمایش شده و عکس نظر ایشون اثبات شده....:w16:

خودشون می برن خودشون می دوزن آخرم به ما می گن بگو به به!!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم با نظر دوست مون که اصلا حقی به کسی ندیم موافقم

طلاق خوبه موقعی که یکی از دو طرف هیچ حس و تمایل و یا انگیزه ای برای ادامه زندگی مشترک نداشته باشه

نه اینکه اینو صریحا بردارن به زن یا مرد بدن که بیا این مال تو برو هرغلطی خواستی باش بکن

به هرحال جدا ازین حرفای رویایی واقعیت اینه که هر قراردادی بالاخره شرایط فسخی هم داره.... مگه می شه قراردادی ببندی و بعد بگن حق پشیمونی نداری؟:icon_pf (34):

بهترین کار اینه که هرکسی اختیار زندگی خودشو داشته باشه جدا از مقام و موقعیت و جنسیت و غیره و ذلک:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مردانی که اعتقاد دارن حق طلاق برای زنان باشه طلاق افزایش پیدا میکنه یعنی اعتقادد دارن که مردان انقدر غیر قابل تحمل هستن که اگه زن حق خلاص شدن داشته باشه حتما این کار می کنه و سعی می کنن با قوانین همچون حق طلاق یک طرفه به زور نگه دارن

• Like 3
لینک به دیدگاه
مردانی که اعتقاد دارن حق طلاق برای زنان باشه طلاق افزایش پیدا میکنه یعنی اعتقادد دارن که مردان انقدر غیر قابل تحمل هستن که اگه زن حق خلاص شدن داشته باشه حتما این کار می کنه و سعی می کنن با قوانین همچون حق طلاق یک طرفه به زور نگه دارن

ها ها ها ازین جنبه بهش نگاه نکرده بودم... عجب نکته سنجی بجایی:ws47:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...