رفتن به مطلب

چرا حق طلاق به مردان داده شده است؟

نظر شما درباره طلاق چیست؟  

65 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نظر شما درباره طلاق چیست؟

• 11
    • 3
    • 15
    • 33
    • 3

ارسال های توصیه شده

خب درسته که خانم هایجاهایی احساسی برخورد میکنن

اما خود من بشخصه نظرم اینکه که سر عقد ذکر شه که حق طلاق تو این موارد بازنه. درواقع خانم ها تعیین کنن که مثلا اگر ازدواج دومی درکارباشه یا...............حق طلاق بامنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من زنم ولی اصولش باید این باشه:حق طلاق با مرد!

هم از نطر پزشکی هم روانشناسی این بهترین حالت!

خانوما در دوره قاعدگی رفتارهای متفاوتی بدلیل ترشح هورمون ها از خودشون نشون میدن(بعضی ها عصبی میشن،بعضی مهربون،زودرنج و...)

پس تصمیمی ک تو این شرایط میگیره ممکن همچین تصمیم درستی نباشه(دلیل اینکه قاضی هم نمیتونن بشن همینه)

و از روانشناسی روحیه حساس تری نسبت به آقایون دارن...و شاید حتی تو رابطه هامون با آقایون به این نتیجه رسیدین کهگاهی خیلی زود رنج میشیم و میخوایم سر به تن بعضیا نباشه:ws3:با این اوصاف خود من فوق فوقش بخوام خویشتن داری کنم ی ماه بعد ازدواج میرم طلاقش میدم:icon_pf (34):

خانومای گل تو این جور مسائل بجای موضع گیری بهتره یخورده منطقی و اصولی به قضیه نگا کنیم:w16:

گاهی در موارد خاص عکس این موضوع باشه بهتره!

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

خانوما در دوره قاعدگی رفتارهای متفاوتی بدلیل ترشح هورمون ها از خودشون نشون میدن(بعضی ها عصبی میشن،بعضی مهربون،زودرنج و...)

پس تصمیمی ک تو این شرایط میگیره ممکن همچین تصمیم درستی نباشه(دلیل اینکه قاضی هم نمیتونن بشن همینه)

و از روانشناسی روحیه حساس تری نسبت به آقایون دارن...و شاید حتی تو رابطه هامون با آقایون به این نتیجه رسیدین کهگاهی خیلی زود رنج میشیم و میخوایم سر به تن بعضیا نباشه:ws3:با این اوصاف خود من فوق فوقش بخوام خویشتن داری کنم ی ماه بعد ازدواج میرم طلاقش میدم:icon_pf (34):

خانومای گل تو این جور مسائل بجای موضع گیری بهتره یخورده منطقی و اصولی به قضیه نگا کنیم:w16:

الهه جان...طول تاریخ زنانی بودن که بار مسئولیتشون 100ها برابر بیشتر از مردها بوده...مارگارت تاچر،رایس،کلینگتن،آنگلا مرکل و ...

تو خود همین ایران که یه قاضی زن پیدا نمکنی،آزرمیدخت و پوراندخت فرمانروای 10 کشوری بودن که ایران بعد ها زمان حکومت مردانش از دست داد!

نمیخوام بحث سی یا سی باز کنم...نمیخوامم از شخصی حمایت کنم...ولی همین دستجردی خداییش خیلی از مردای ایران مردتره که حداقل گفت گند زدید بابا...و عزلش کردن...:ws3:

این چیزایی که شما گفتید تنها بهانه ای برای محدود سازی زنان جامعه برای جلوگیری از احقاق حقوقشونه...متاسفانه انقدر اینارو تو گوشمون خوندن که خودمونم باورمون شده...:icon_razz:

لینک به دیدگاه
الهه جان...طول تاریخ زنانی بودن که بار مسئولیتشون 100ها برابر بیشتر از مردها بوده...مارگارت تاچر،رایس،کلینگتن،آنگلا مرکل و ...

تو خود همین ایران که یه قاضی زن پیدا نمکنی،

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
فرمانروای 10 کشوری بودن که ایران بعد ها زمان حکومت مردانش از دست داد!

نمیخوام بحث سی یا سی باز کنم...نمیخوامم از شخصی حمایت کنم...ولی همین دستجردی خداییش خیلی از مردای ایران مردتره که حداقل گفت گند زدید بابا...و عزلش کردن...:ws3:

این چیزایی که شما گفتید تنها بهانه ای برای محدود سازی زنان جامعه برای جلوگیری از احقاق حقوقشونه...متاسفانه انقدر اینارو تو گوشمون خوندن که خودمونم باورمون شده...:icon_razz:

دقیقا ...به جمله خط اخرم توجه نکردی!!:a030:

مشکل من اینه خیلی از خانوما نمیخوان چیزی رو داشته باشن یعنی واسش تلاش نمیکنن بعد میگن حقمونو خوردن و اینجور حرفا!

خواهشا این خانوما اول برن تلاششون رو بکن بعد بیان فتوا بدن و گیر بدن به این چن مورد حرفای کلیشه ای ک از شنیدنش من یکی ک خسته شدم:icon_razz:

خود من از شرایط الان خودم راضیم..شاید به جاهایی رسیدم ک حتی خیلی از آقایون هم نتونستن بدست بیارنش یا خیلی دیر بهش رسیدن!

حق گرفتنی نه دادنی!:w16:

لینک به دیدگاه

اگر یک سری افراد خاص این حرف ها را بزنند عجیب نیست... چون برای اونها نفع داره که زن همیشه به عنوان جنسیت دوم و ضعیف و ناتوان دیده بشه...

ولی این خیلی دردناک هست که خود زن ها این حرف ها رو در مورد خودشون بزنند...

چند روز پیش یک خانومی میگفت من پیش دکتر زن نمیرم... زن که دکتر نمیشه... خیلی برام سخت بود شنیدن این حرف...

حرف شما هم کمی از اون حرف نداره...

البته چیزی که جالب بود این بود که شما اشاره به علم هم کردید و گفتید علم هم این رو اثبات کرده... میشه بفرمایید کجا اینها رو خوندید و یک سری منابع و دلایل براش مطرح کنید لطفا؟

اینکه خانوم ها در دوران خاصی دچار یک سری حالت های روانی خاص میشند هیچ ربطی به این حرف نداره و این نتیجه گیری کاملا بی ربط است... در ضمن آقایان هم دقیقا همین حالت رو دارند... فقط چون اون نشانه ها رو نداره شما متوجه اون نمیشید وگرنه مردها هم در دوران خاصی از ماه تغییرات هورمونی و روانی دارند...

در ضمن اینکه فردی دوره ی ماهانه داره یا اینکه احساسی است با اینکه یک فرد احمق و بی شعور است و نمیتواند تصمیم گیری صحیح و روشن داشته باشد خیلی تفاوت میکند...

در ضمن بسیاری مردان هستند که از زنان بسیار احساسی تر عمل میکنند... و در حقیقت اتفاقا بسیاری زنان از مردان منطقی تر هستند...

این حرف ها تنها و تنها تفکرات دینی و بی پایه و اساسی هستند که به خورد این ملت دادند...

این مسئله ی طلاق و این حرف ها در مورد آقایون هم صحیح است... تصمیم های غیر منطقی و نادرست در بین هر دو جنس وجود دارد...

اگر یک فردی بعد از یک ماه تصمیم میگیرد که برود و از همسرش طلاق بگیرد... این مشکل از احساسی بودن فرد نیست... این مشکل از ناتوانی فرد در توان منطقی است که در هر دو جنس وجود دارد...

• Like 6
لینک به دیدگاه

با حفظ احترام، دوستانی که معتقدن چون خانوما احساساتی ان و ازین حرفا و به همین دلیل سلب شدن حق طلاق و چه میدونم هزار تا حق دیگه رو توجیه میکنن و اونو منظقی میدونن، به هیچ عنوان دلیل قانع کننده ای نیست. این فقط 1 توجیه نخ نما شدس و به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

متاسفانه خیلی از قوانین ما کهنه شدن و دیگه قابلیت دفاع ندارن. کسی هم بفکر آپدیتش نیس.

نمونه کوچیکشم همین!

:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
راس میگن خوب زنا احساساتی هستن, برای مثال یه نگاهی به آلمان بندازین, ببینین مرکل چه بلایی سر آلمان آورده :banel_smiley_4:

هر وقت یاد مردم بدبخت المان میوفتم اشک از چشمهایم جاری میشه.نمیدونی بیچاره ها تو چه فلاکتی دارند زندگی میکنند.

به راستی که علی ابن ابی طالب گفت که زنها ناقص العقل هستند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

کاش که آدما با آگاهی و اطمینان ازدواج کنن

که هیچوقت کار به طلاق نکشه ...

جدا" هیچکسی وقتی داره ازدواج میکنه به ذهنشم نمیرسه که شاید روزی زندگیشون از هم بپاشه و مجبور به طلاق بشه :sigh:

در هر صورت من فک میکنم حقِ طلاق رو باید هردو طرف داشته باشن ... عادلانه تره :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هر وقت یاد مردم بدبخت المان میوفتم اشک از چشمهایم جاری میشه.نمیدونی بیچاره ها تو چه فلاکتی دارند زندگی میکنند.

به راستی که علی ابن ابی طالب گفت که زنها ناقص العقل هستند.

یا همین اشتون, یا کلینتون, یا پراتیبا پتیل رپیس جمهور هند, نخست وزیر اکراین و نخست وزیر فنلاند, مارگارات تاچر, اپرا و ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

این زن هایی ک میان پست میدن ب خانم ها توهین میکنن ، بعد متذکر میشن خودشون چون زن هستن اینجورین و حقو ب مرد میدن!!!

عزیزانم چون خودتون مشکل دارین دلیل نمیشه از جنسیتتون باشه و ب بقیه تعمیمش بدین !! اون چیزیم ک بعضیا بش میگن احساساتی بودن, صرفن ب خاطر نوعه هورمون های زن هاست ک در مرد ها کمتره! ربطی ب احساسات و عقل و منطق نداره!! فقط باعث میشه "گاهن" "ابراز" احساسات تو مرد و زن فرق داشته باشه ! وگرنه مردها ک سنگ نیسن! ب دیده هامون روجو کنیم اطرافمون مردهایی ک از ما احساساتی ترن زیاده!

• Like 8
لینک به دیدگاه

من آخریو زدم:ws3: چون معتقدم یه انسان جدای از جنسیتش حق انتخاب داره، هروقت زندگی با طرف براش غیرقابل تحمل بود باید این حقو داشته باشه که جدا بشه.

چرا به حق اشتراک رای ندادم؟؟ چون حوصله دادگاه و بقیه ماجراهاشو ندارم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من آخریو زدم:ws3: چون معتقدم یه انسان جدای از جنسیتش حق انتخاب داره، هروقت زندگی با طرف براش غیرقابل تحمل بود باید این حقو داشته باشه که جدا بشه.

چرا به حق اشتراک رای ندادم؟؟ چون حوصله دادگاه و بقیه ماجراهاشو ندارم:ws3:

الان ماسمالی کردی یا واقعا فلسفش همین بود؟ :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یا همین اشتون, یا کلینتون, یا پراتیبا پتیل رپیس جمهور هند, نخست وزیر اکراین و نخست وزیر فنلاند, مارگارات تاچر, اپرا و ...

چرا جرات میکی اسم این همه زن شیطانی ناقص العقل را در کنار هم بیاری.

میدونی با احساساتی بودنشون چه ها کرده اند.

وضع همین بریتانیا را ببین به چه بدبختی افتادند چه لطمه های دیدند چون حکومتشون را داده بودند دست یک زن ناقص العقلی مثل مارگارت تاچر

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان ماسمالی کردی یا واقعا فلسفش همین بود؟ :ws3:

نه این که شوخی بود بیشتر.

ولی من کلا با مراسمات ازدواج و بعدش طلاق مشکل دارم.

مثلا خواستگاری خانواده پسر از دختر یه چیزیه که نتونستم باهاش کنار بیام

طلاق هم مث همین.

حرف من اینه، زن و مرد باید در آن واحد همدیگه رو بخوان، شخص سومی نباید دخالت کنه

وقتی هم که نخواستن جدا باشن ازهم. نمیدونم چجوری منظورمو بگم.

من انسانم طرفم هم انسان! یکی از طرفین که بووووووووووق نیست که اونیکی بخواد طلاق بده!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...