رفتن به مطلب

مرجع آنالیز و المان محدود در کتیا

Amir_Moazzami

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت همه ی دوستان.من می خوام آنالیز حرفه ای در کتیا رو شروع کنم ولی با اصطلاحاتی مثل المان محدود و ... اصلا آشنایی ندارم.ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه و بگه که به ترتیب چه مراحلی رو جلو برم تا کاملا از لحاظ علمی و نرم افزاری مسلط بشم.اگه کتابی جزوه ای می دونید معرفی کنید واگر فایل آموزشی دارید بذارید ممنون می شم.

در ضمن می خوام خواهش کنم که این تاپیک رو مرجع این محیط از کتیا قرار بدیم و تمام فایلهای آموزشی وسوالات رو اینجا مطرح کنیم تا از پراکندگی مطالب جلو گیری کنیم و در ارتقاع سطح در این زمینه مهم و رو به پیشرفت به همه کمک کنیم.

پیشا پیش ممنونم.
:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

دوست عزیز تو همین انجمن انواع اقسام کتب و مقاله درباره المان محدود هست

اگر سرچ کنید میتونید استفاده کنید

در مورد مهم کردن تاپیک هم عرض کنم خدمتتون که تاپیک مرجع کتیا وجود داره و متخصصین عالی هم در امر پاسخگویی هستن

شما سولاتتون رو بپرسید بی جواب نمیمونید

اگر این تاپیک جریان داشته باشه میشه برای این محیط خاص مرجع قرار داد

موفق باشید

• Like 2
لینک به دیدگاه

با اجازه ي اساتيد محترم :icon_gol:

براي خود المان محدود كتاباي زينكوويچ كه سه جلد هستن رو ميتونيد مطالعه كنيد. كتاب خيلي خوبيه و مسائل سيالاتي و جامداتي رو توي جلداي مختلف خوب بررسي كرده.

كتاباي ديگه اي هم هستن كه به نظرم اين جامع تر اومد.

براي خود كتيا هم به نظرم هيچ مرجعي بهتر از اينكه خودتون با نرم افزار كار كنيد كمكتون نميكنه.

كتاباي مختلفي هستن مث كتاباي مثلث نارنجي ولي من خودم تا حالا با كتاب كار نكردم و نميدونم چطورين.

حتما براي تحليل بايد از كتيا استفاده كنيد؟

قسمت تحليلش به نسبت طراحيش خيلي خوب نيست...

البته بازم هر طور خودتون ميدونيد.

موفق باشيد :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت همه ی دوستان.من می خوام آنالیز حرفه ای در کتیا رو شروع کنم ولی با اصطلاحاتی مثل المان محدود و ... اصلا آشنایی ندارم.ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه و بگه که به ترتیب چه مراحلی رو جلو برم تا کاملا از لحاظ علمی و نرم افزاری مسلط بشم.اگه کتابی جزوه ای می دونید معرفی کنید واگر فایل آموزشی دارید بذارید ممنون می شم.

در ضمن می خوام خواهش کنم که این تاپیک رو مرجع این محیط از کتیا قرار بدیم و تمام فایلهای آموزشی وسوالات رو اینجا مطرح کنیم تا از پراکندگی مطالب جلو گیری کنیم و در ارتقاع سطح در این زمینه مهم و رو به پیشرفت به همه کمک کنیم.

پیشا پیش ممنونم.

نوشتن مطالب آموزشی مفید زمانبر است. نه اینکه کسی دوست ندارد کمک کند، متاسفانه کمبود وقت اجازه نمی دهد. سعی کنید از help خود کتیا برای شروع استفاده کنید. مثال های آن را انجام دهید و اگر سوالی داشتید مطرح کنید. قول می دهم من و دیگر دوستان هم در مورد پرسش هایی که خواهید داشت کمک تان کنیم.

راستی شما با آقای معظمی که در مرکز تحقیقات ایران خودرو است نسبتی دارید؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...