peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ آیاازدواج نیاز به آموزش دارد؟آایااجدادونیاکان ما برای ازدواج آموزش میدیدند؟وآیا این مسئله اینقدرجدی است که بایدبرای آن آموزش دید؟من به شخصه اعتقادم اینست که بله،برای ازواج هم بایدآموزش دید!واجدادونیاکان ما هم این آموزش رامیدیدند آنهاازطریق ارتباط چهره به چهره ومشاهده رسومی که تاحدبسیارانعطاف ناپذیربودوبه دلیل ساده تربودن زندگی،آموزش موردنیازخودراازمحیط خوددریافت میکردند. امادردنیای جدیدودائم درحال تغییروتحول فعلی با رسوم بسیارمنعطف وبرخی اوقات نابودی رسوم سنتی!باوجودزمان اندکی که اعضای خانواده باهم هستند وتعدادنفرات کمتری که باهم زندگی میکنندمانیازداریم که برای ازدواج آموزش ببینیم ودرباره آن یادبگیریم. ودرباره جدی بودن ازدواج معتقدم که یکی ازتصمیمات مهم زندگی است وبسیارتصمیم جدی ومهمی هم هست.بله!!برای مثال مقایسه ای ساده میکنم بین ازدواج وگرفتن گواهینامه!!: برای گرفتن گواهینامه راندگی شمالازم است که چندمرحله راطی کنید: 1)گذراندن 5جلسه تئوری وقبولی درامتحان تئوری برای گرفتن مجوزحضوردرمرحله آموزش عملی شهر،که اگراین مرحله رانگذرانیدواردمرحله شهرنخواهید شد!! 2)10جلسه آموزش عملی شهروقبولی درآزمونی که خودمربی ازشماخواهدگرفت واگرقبول نشویداجازه امتحان اصلی را به شما نخواهندداد. 3)معاینه چشم وآزمون بینایی امابرای عقد ازدواج تنهاحضوردریک محضر همراه بادوشاهدواجازه پدردختریاجدپدری به موافقت دادگاه وپرداخت هزینه ثبت ،شماازدواج میکنید!!!!!!البته این پیچیدگی حضوردوشاهد واجازه پدریاجدپدری دخترتنهادرکشورهای اسلامی مرسوم است والادرکشورهای غیراسلامی افرادتنهاباپرداخت هزینه ثبت بدون هیچ کاردیگری ازدواج میکنند! رانندگی بددربسیاری ازمواردموجب خسارتهای فیزیکی وعاطفی وحشتناکی میشوداماازدواج بدونهایتاطلاق آیاخسارتهای عاطفی،ارتباطی،مالی،افزایش کودکان تک سرپرست یا بی سرپرست وغیره را ندارد؟ ما براین باوریم که هرچه تقاضای ازدواج درجامعه بیشترشود شادابی وسرزندگی درجامعه بیشترخواهدشدامت عقدازدواج نیازبه حداقل هایی دردنیای جدیددارد که لازم است به آنها اشاره ای بکنم که این حداقل ها درقیاس باگرفتن گواهینامه رانندگی به نظرمن عبارتنداز: 1-آموزش بینشی برای اثبات کفایت ورشدمتناسب بینش هرفرددرموردایجادیک خانواده. 2-گذراندن آزمونی درباره آشنایی با چالشها وناتظارات ازدواج وقوانین حاکم برزندگی مشترک. 3-گذراندن آزمون عملی درجهت اثبات مهارتهای مثبت ومهارتهای حل مشکلات وتعارض. آیاچنین امری ابلهانه یا حداقل آرمانگرایانه است؟مقایسه جالب دیگرکه میتواندبه روشن شدن موضوع کمک کندوقت وپولی است که افراد برای برگزاری مراسم عروسی که تنهایک یادوروز طول میکشدصرف میکننددرخالی برای خودازدواج که یک عمرطول میکشدودوام داردنه تنها چنان وقت وپولی را صرف نمیکنند،حتی حاضربه صرف وقت هم برای آن دربسیاری از موارد نیستند. 12 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من هم با اموزش موافقم البته باید خود طرفین باهم صحبت کنن و خودشون تلاش کنن برای فهم و درک بیشتر از همدیگه حالا چه مشاوره چه روانپزشک چه بر حسب تجربه و مشورت با بقیه !! متاسفانه در خیلی از موارد در عرض یه هفته نامزدی میگیرن و دیگه چون به تمام فامیل معرفی کردن نمیتونن بهم بزنن و خیلی زود همه چی رسمی میشه من خودم معتقدم باید قبل از معرفی کردن به فامیل چند ماهی با هم برن و به قول شما اموزشهای کامل را ببینن بعد نامزدی یا عقد بگیرن 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من هم با اموزش موافقم البته باید خود طرفین باهم صحبت کنن و خودشون تلاش کنن برای فهم و درک بیشتر از همدیگه حالا چه مشاوره چه روانپزشک چه بر حسب تجربه و مشورت با بقیه !! متاسفانه در خیلی از موارد در عرض یه هفته نامزدی میگیرن و دیگه چون به تمام فامیل معرفی کردن نمیتونن بهم بزنن و خیلی زود همه چی رسمی میشه من خودم معتقدم باید قبل از معرفی کردن به فامیل چند ماهی با هم برن و به قول شما اموزشهای کامل را ببینن بعد نامزدی یا عقد بگیرن من بااین قسمت که بخاطرمعرفی به فامیل یه اشتاه رو تا آخرعمرامتداددادموافق نیستم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده