Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 موضوع مسابقه: طراحی میز کامپیوتر قوانین و شرایط مسابقه: استفاده از هرگونه رنگ و بافت و رندر مجاز نبوده و در صورت استفاده، طرح مورد نظر از مسابقه حذف خواهد شد. اضافه کردن جزئیات اضافه علاوه بر مواردی که برای مسابقه می باشد، مجاز نمی باشد. هر شرکت کننده طرح خود را با خروجی jpg و به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کند. جایزه نفر اول 100 امتیاز و کسب مدال طراح برتر می باشد. مهلت ارسال آثار: تا پایان روز 5 شنبه 12 اسفند 1389 21
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 راحت تر از این نرم افزار نیست. این آموزش رو بخونید و شرکت کنید: آموزش Google sketchup 12
partow 25305 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 دوست داریم شرکت کنیم ولی نرم افزارش رو نداریم متاسفانه ... 5
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 1میز کامپیوتر، 2صندلی، 3کتابخونه، 4تخت و چیدمان آنها در یک5 اتاق به ابعاد 3 در 4 متر چه خبره 5 تا :icon_pf (34): زیاد نیست ؟ من تازه یاد گرفتم دستم کنده خستم میشه خو گناه دارم... حالا هر چندتاییش رو که تونستم انجام بدم اشکال نداره ؟ 7
jentleman_arch 284 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 موضوع مسابقه: طراحی میز کامپیوتر، صندلی، کتابخونه، تخت و چیدمان آنها در یک اتاق به ابعاد 3 در 4 متر (دیوار یک سمت برای نمایش بهتر داخل اتاق رسم نشود) قوانین و شرایط مسابقه: استفاده از هرگونه رنگ و بافت و رندر مجاز نبوده و در صورت استفاده، طرح مورد نظر از مسابقه حذف خواهد شد. اضافه کردن جزئیات اضافه علاوه بر مواردی که برای مسابقه می باشد، مجاز نمی باشد. هر شرکت کننده طرح خود را با خروجی jpg و به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کند. جایزه نفر اول 100 امتیاز و کسب مدال طراح برتر می باشد. مهلت ارسال آثار: تا پایان روز 5 شنبه 12 اسفند 1389 سلام...خوشبحالتون...منکه این ترم به نت دسترسی ندارم از فردا خوابگاهی می شم دوباره:w165::ws44: گرچه نیستم اما بی زحمت 100 امتیاز برای روحیه می خوام:eyepopping: 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 دوست داریم شرکت کنیم ولی نرم افزارش رو نداریم متاسفانه ... نرم افزارش تو همین تالار موجوده واسه دانلود. دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن. حجمش فکر کنم حدود 140 مگ باشه. چه خبره 5 تا :icon_pf (34): زیاد نیست ؟ من تازه یاد گرفتم دستم کنده خستم میشه خو گناه دارم...حالا هر چندتاییش رو که تونستم انجام بدم اشکال نداره ؟ 5تا ساده هستش. حجمای پیچیده نیستن اتاقم حساب میکنی اتاق رو فقط گفتم واسه اینکه محدوده کار واسه چیدمان مشخص باشه سلام...خوشبحالتون...منکه این ترم به نت دسترسی ندارم از فردا خوابگاهی می شم دوباره:w165::ws44: گرچه نیستم اما بی زحمت 100 امتیاز برای روحیه می خوام:eyepopping: ما که کلی روتون حساب کرده بودیم. ایشالا که بتونین تو سری های بعد باشین خوابگاه خوش بگذره 8
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 5تا ساده هستش. حجمای پیچیده نیستن اتاقم حساب میکنی اتاق رو فقط گفتم واسه اینکه محدوده کار واسه چیدمان مشخص باشه اتاقم حجمه دیگه ، یه خورده زیاده منم یه کوچولو تنبلم ولی باشه حالا تا 12 ام سعی میکنم یه چیزایی بکشم اگه حوصلم بشه ... 4
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 موضوع مسابقه: طراحی میز کامپیوتر، صندلی، کتابخونه، تخت و چیدمان آنها در یک اتاق به ابعاد 3 در 4 متر (دیوار یک سمت برای نمایش بهتر داخل اتاق رسم نشود) قوانین و شرایط مسابقه: استفاده از هرگونه رنگ و بافت و رندر مجاز نبوده و در صورت استفاده، طرح مورد نظر از مسابقه حذف خواهد شد. اضافه کردن جزئیات اضافه علاوه بر مواردی که برای مسابقه می باشد، مجاز نمی باشد. هر شرکت کننده طرح خود را با خروجی jpg و به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کند. جایزه نفر اول 100 امتیاز و کسب مدال طراح برتر می باشد. مهلت ارسال آثار: تا پایان روز 5 شنبه 12 اسفند 1389 :icon_gol: khili khoobe ,,, albate kamii baraye kare aval sakhte .. :icon_gol:
jentleman_arch 284 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 نرم افزارش تو همین تالار موجوده واسه دانلود. دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن. حجمش فکر کنم حدود 140 مگ باشه. 5تا ساده هستش. حجمای پیچیده نیستن اتاقم حساب میکنی اتاق رو فقط گفتم واسه اینکه محدوده کار واسه چیدمان مشخص باشه ما که کلی روتون حساب کرده بودیم. ایشالا که بتونین تو سری های بعد باشین خوابگاه خوش بگذره ما مخلصیم...انشالله خوابگاه نصیب همه بشه... 3
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 :icon_gol: khili khoobe ,,, albate kamii baraye kare aval sakhte .. :icon_gol: موافقم...هم سخته هم زیاده 3
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 موافقم...هم سخته هم زیاده sakht nist ... valii kami kar mibare ,,,, man age sherkat konam fekr konam daghighe navad karamoo bezaram:icon_pf (34):
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 کارها رو نذارین، با پیغام خصوصی باید ارسال کنید. 2
H O P E 34652 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 :w821: الان خواستین بگین شما ها اسکچاپ بلدین ما بلد نیستیم ؟!!!!! :w821::w821: . آموزش را می خوانیم سپس اگر چیزی حالیمان شد شرکت می کنیم یه نموره زیاد نیست مفاد مسابخه ؟!!!!! حالا نمیشه فقط میزشو درست کنیم ؟!!! :icon_pf (34): 3
ho0ma 91 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 مسابقه جالبیه.ولی من که تا حالا کار نکردم .یه خورده زمانش نسبت به سنگینی کار کمه.ولی خیلی دلم میخواد.اگه تونستم تا اون موقع طراحی کنم کارمو میذارم. 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 انقدر گفتین زیاده زیاده، آخرش شد همون یه میز کامپیوتر ای تنبلا حالا دیگه فقط یه میز کامپیوتر رو طراحی کنید کافیه 5
ارسال های توصیه شده