partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ عیب نداره عزیزم واسه منم یه بار همینطوری شد دوباره انجامش دادم.ولی خیلی حرفه ای کار نکنید ها من تازه کارم گناه دارم... بله ... کاملاً متوجه شدم تازه کاری ... ما هنوز شروع نکردیم ولی شرکت میکنیم بله بله ... به به...گرافیست جان هم شرکت میکنه :banel_smiley_52: بله ... اصلاً یکی از شروط برقراری مسابقه حضور گرافیستمونه ... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خسته نباشید ... دوستان مسابقه ... :icon_pf (19): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من بلد نیستم میخوام تازه اموزششو بخونم....اگه یاد گرفتم میشرکتم :shad: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی هم خوب ... تا جمعه شب وقت هست ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان تا جمعه شب فقط وقت هست ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ مام زدیم راستی بله ... بله ... دوستان تنها 1 روز دگر باقیست ! خیلی راحته ... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ فردا صبح مسابقه برگزار میشه ... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ عمرا کسی نتونه این مدالو ازم بگیره ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ عمرا کسی نتونه این مدالو ازم بگیره ... معلوم میشه ...:icon_pf (19): 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ :w140: زمان تموم شد دیگه.... طرحاتونو بزارین ببینیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده