partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ سلام در ادامه تاپیک ها و اطلاع رسانی ها در مورد شروع مسابقات "مهم : طراح برتر هفته"سری هشتم رو شروع میکنیم . دوستانی که مایلند در مسابقه شرکت کنند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: [RTgroup] ساخت یک تایپوگرافی به صورت والپیپر گذاشته شده، بتوانند در یک پوستر تالار خود را معرفی کنند ، تاکید بر این است که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه از آن الهام گرفته ودر واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه. بعد طرح هاشون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنند تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برترهفته به نمایش گذاشته بشه لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. تاریخ شروع: 6 اسفند 89 تاریخ پایان: 13 اسفند 89 17 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بسیار عالی ............... رفتیم بترکونیم .... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ مسابقه ... مسابقه... مسابقه.. مسابقه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بسیار عالی ............... رفتیم بترکونیم .... سعیمان را میکنیم آفرین .. شما گل های نوشکفته می توانید! 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ مسابقه... مسابقه.. مسابقه تو فقط منتظر بودی زهرا تاپیکو بزنه تا شرکت کنی ؟:w589: اون موقع که منو حمید میزدیم تاپیکو پس کجا بودی ؟:w589: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ تو فقط منتظر بودی زهرا تاپیکو بزنه تا شرکت کنی ؟:w589: اون موقع که منو حمید میزدیم تاپیکو پس کجا بودی ؟:w589: همین دورو برا..... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ تو فقط منتظر بودی زهرا تاپیکو بزنه تا شرکت کنی ؟:w589: اون موقع که منو حمید میزدیم تاپیکو پس کجا بودی ؟:w589: من محبوبیتم جهانیه گلم ... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ همین دورو برا..... :w589: من محبوبیتم جهانیه گلم ... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ :w589: حالا بزارشرکت کنم بعد زبون درازی کن:w00: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ مسابقه ... :ws48: :ws48: :ws48: :ws48: :ws48: :ws48: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ واسه منم تقریبا تموم شده بود کامپیوتر هنگ کرد ...حالا اررور میده و فایل باز نمیشه ...:icon_pf (34): دوباره باید طرح رو بزنم ... 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ واسه منم تقریبا تموم شده بود کامپیوتر هنگ کرد ...حالا اررور میده و فایل باز نمیشه ...:icon_pf (34): دوباره باید طرح رو بزنم ... رقیب از دور خارج شد ...... خب .. بعدی .. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ رقیب از دور خارج شد ...... خب .. بعدی .. نخیرم ... هستیم در خدمتتون ... 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ واسه منم تقریبا تموم شده بود کامپیوتر هنگ کرد ...حالا اررور میده و فایل باز نمیشه ...:icon_pf (34): دوباره باید طرح رو بزنم ... عیب نداره عزیزم واسه منم یه بار همینطوری شد دوباره انجامش دادم.ولی خیلی حرفه ای کار نکنید ها من تازه کارم گناه دارم... 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ ما هنوز شروع نکردیم ولی شرکت میکنیم 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ ما هنوز شروع نکردیم ولی شرکت میکنیم به به...گرافیست جان هم شرکت میکنه :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده