aminaaaaaa 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گرجیب ناموس تنگت نگیرد در چین دامن خفتهست صحرا تنا بکش همه رنج و مجوی آســانی ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تنا بکش همه رنج و مجوی آسانی که کار گیتی بیرنج مینگیرد ساز --------------- آسمان گو مفروش این عظمت کاندر عشق 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=class: b]آسمان گو مفروش این عظمت، کاندر عشق[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]خرمن مه به جوی خوشه پروین به دو جو[/TD] [/TR] [/TABLE] ------------ چون زلف تو ام جانا در عین پریشانی 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چـــــون زلف تو ام جانا در عین پریشــانـــی چون باد سحرگاهم در بی سر و سامانی *** من که با هر داغ پیدا ساختم 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که با هر داغ پیدا ساختم. سوختم از داغ نا پیدای دل ................. من از روییدن خار سر دیوار دانستم 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها. **** ترک خودپرستی کن عاشقی و مستی کن 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ترک خودپرستی کن عاشقی و مستی کن تا ز دام غم خود را چون رهی رها بینی ----------------- نی از تو حیات جاودان می خواهم 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نی از تو حیات جاودان می خواهم نی از تو تمام کهکشان می خواهم من ازتو یه قلب مهربان میخواهم عشق و امید جاودان می خواهم مرا در خویش رها کردی 1 لینک به دیدگاه
ali_mosavi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ بس الان جه كنم يارب كه عاشق كه عاشق كشتم ومعشوق 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ مرا در خویش رها کردی مرا در خویش رها کردی در این غربت به تنهایی توشکل باورم بودی رفیق و یاورم بودی ********************************* مدامم مست میدارد، نسـیم جعد گیسویت .... لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت تورا جویم توراخواهم که دائم رو کنم سویت تو تنها یاورم بودی در این بازار بی مهری .... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ ظاهرا نتونستید مصرع دومی پیدا کنید خودم میگذارم : تو تنها یاورم بودی در این بازار بی مهری نرو از این دل خسته نکن با من تو بی مهری ------------------------------------------------------ مرا در خویش گم کردی رها کردی تو دستم را 5 لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ مرا در خویش گم کردی رها کردی تو دستم را خریداری اگر یارا بخــر چشــــــــــمان مستم را ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ میسپارم دست تو دل را وتنها میروم... 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم... 3 لینک به دیدگاه
reza.zj 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم... نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم/ دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا گم شدم در خود چنان كز خويش ناپيدا شدم ........................................ 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ گم شدم در خود چنان كز خويش ناپيدا شدم شبنمي بودم ز دريا غرقه در دريا شدم :icon_gol::icon_gol: کمند صید بهرامی بیافکن جام جم بردار ... 2 لینک به دیدگاه
reza.zj 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ :icon_gol::icon_gol: کمند صید بهرامی بیافکن جام جم بردار ... [TABLE] [TR] [TD=class: b]کمند صید بهرامی بیفکن جام جم بردار[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که من پیمودم این صحرا نه بهرام است و نه گورش :icon_gol:[/TD] [/TR] [/TABLE] پیچیده شمیم ات همه جا ای تن بی سر......... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ [TABLE][TR] [TD=class: b]کمند صید بهرامی بیفکن جام جم بردار[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که من پیمودم این صحرا نه بهرام است و نه گورش :icon_gol:[/TD] [/TR] [/TABLE] پیچیده شمیم ات همه جا ای تن بی سر......... چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد.... مصرع بعدروبگو..: شب تیره و تار است و بلا دیده و خاموش 1 لینک به دیدگاه
reza.zj 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ شب تیره و تار است و بلا دیده و خاموش انگار که قرص قمرش گم شده باشد اینو بگو استااااااد فارغ از هر دو جهــــــــــانم، به گل روى على...... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ اینو بگو استااااااد فارغ از هر دو جهــــــــــانم، به گل روى على...... از خم دوست جوانم به خم موی علی بفرمایید: نهال تازه رسی گفت با درختی خشک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده