aminaaaaaa 31 ارسال شده در 28 تیر، 2012 گرجیب ناموس تنگت نگیرد در چین دامن خفتهست صحرا تنا بکش همه رنج و مجوی آســانی ... 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 28 تیر، 2012 تنا بکش همه رنج و مجوی آسانی که کار گیتی بیرنج مینگیرد ساز --------------- آسمان گو مفروش این عظمت کاندر عشق 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 تیر، 2012 [TABLE] [TR] [TD=class: b]آسمان گو مفروش این عظمت، کاندر عشق[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]خرمن مه به جوی خوشه پروین به دو جو[/TD] [/TR] [/TABLE] ------------ چون زلف تو ام جانا در عین پریشانی 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 29 تیر، 2012 چـــــون زلف تو ام جانا در عین پریشــانـــی چون باد سحرگاهم در بی سر و سامانی *** من که با هر داغ پیدا ساختم 1
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 تیر، 2012 من که با هر داغ پیدا ساختم. سوختم از داغ نا پیدای دل ................. من از روییدن خار سر دیوار دانستم 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 29 تیر، 2012 من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها. **** ترک خودپرستی کن عاشقی و مستی کن 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 تیر، 2012 ترک خودپرستی کن عاشقی و مستی کن تا ز دام غم خود را چون رهی رها بینی ----------------- نی از تو حیات جاودان می خواهم 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 نی از تو حیات جاودان می خواهم نی از تو تمام کهکشان می خواهم من ازتو یه قلب مهربان میخواهم عشق و امید جاودان می خواهم مرا در خویش رها کردی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 آبان، 2012 مرا در خویش رها کردی مرا در خویش رها کردی در این غربت به تنهایی توشکل باورم بودی رفیق و یاورم بودی ********************************* مدامم مست میدارد، نسـیم جعد گیسویت ....
azarafrooz 14221 ارسال شده در 10 آبان، 2012 مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت تورا جویم توراخواهم که دائم رو کنم سویت تو تنها یاورم بودی در این بازار بی مهری .... 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 آذر، 2012 ظاهرا نتونستید مصرع دومی پیدا کنید خودم میگذارم : تو تنها یاورم بودی در این بازار بی مهری نرو از این دل خسته نکن با من تو بی مهری ------------------------------------------------------ مرا در خویش گم کردی رها کردی تو دستم را 5
ساربان 73 ارسال شده در 11 فروردین، 2013 مرا در خویش گم کردی رها کردی تو دستم را خریداری اگر یارا بخــر چشــــــــــمان مستم را ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ میسپارم دست تو دل را وتنها میروم... 4
reza.zj 58 ارسال شده در 17 مهر، 2014 نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم... نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم/ دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا گم شدم در خود چنان كز خويش ناپيدا شدم ........................................ 3
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 19 مهر، 2014 گم شدم در خود چنان كز خويش ناپيدا شدم شبنمي بودم ز دريا غرقه در دريا شدم :icon_gol::icon_gol: کمند صید بهرامی بیافکن جام جم بردار ... 2
reza.zj 58 ارسال شده در 24 مهر، 2014 :icon_gol::icon_gol: کمند صید بهرامی بیافکن جام جم بردار ... [TABLE] [TR] [TD=class: b]کمند صید بهرامی بیفکن جام جم بردار[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که من پیمودم این صحرا نه بهرام است و نه گورش :icon_gol:[/TD] [/TR] [/TABLE] پیچیده شمیم ات همه جا ای تن بی سر......... 2
masi eng 47044 ارسال شده در 29 مهر، 2014 [TABLE][TR] [TD=class: b]کمند صید بهرامی بیفکن جام جم بردار[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که من پیمودم این صحرا نه بهرام است و نه گورش :icon_gol:[/TD] [/TR] [/TABLE] پیچیده شمیم ات همه جا ای تن بی سر......... چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد.... مصرع بعدروبگو..: شب تیره و تار است و بلا دیده و خاموش 1
reza.zj 58 ارسال شده در 1 آبان، 2014 شب تیره و تار است و بلا دیده و خاموش انگار که قرص قمرش گم شده باشد اینو بگو استااااااد فارغ از هر دو جهــــــــــانم، به گل روى على...... 2
masi eng 47044 ارسال شده در 2 آبان، 2014 اینو بگو استااااااد فارغ از هر دو جهــــــــــانم، به گل روى على...... از خم دوست جوانم به خم موی علی بفرمایید: نهال تازه رسی گفت با درختی خشک 1
ارسال های توصیه شده