Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ عمریست تا به راه غمت رو نهادهایمروی و ریای خلق به یک سو نهادهایم چو خواهی که یابی ز هر بد رها.. چو خواهی که یابی ز هر بد رها. سر اند نیاری به دام بلا ............ نگه کن بدین گنبد تیز گرد ........................... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ نگه کن بدین گنبد تیز گرد --- که درمان ازویست و زویست درد .......................................... ای مرغ سحر،چو این شب تار ......................................... 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ای مرغ سحر چو این شب تار بگذاشت زسر سیاهکاری صوفی بیا که شد قدح لاله پر زمی 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ساقی بيا که شد قدح لاله پر ز می-طامات تا به چند و خرافات تا به کی ...................... نیمه شب گهواره ها ارام میجنیند ................................. 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ نیمه شب گهواره ها آرام می جنبند بی خبر از کوچ درد آلود انسانها ******************** آن آب رفته باز نیاید به جوی خشک 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ آن آب رفته باز نيايد به جوي خشک با چشم تر ز تشنگي ياسمن بگو ........................................................ عاشق شدن ایین چو من شیدایی است ..................................... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ عاشق شدن ایین چو من شیدایی است ..................................... عاشق شدن ایین چو من شیدایی است اي عاشق هر که نه عاشقست او خود رايي است ///////////////////////// که باشم من مرا از من خبر کن 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ که باشم من مرا از من خبر کن چه معني دارد اندر خود سفر کن. ................................................. گشت غمناک دل و جان عقاب .............................. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ که باشم من مرا از من خبر کن چه معني دارد اندر خود سفر کن.................................................. گشت غمناک دل و جان عقاب .............................. گشت غمناک دل و جان عقاب چو ازو دور شد ايام شباب . ................. جهان پیر ست و بی بنیاد 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ جهان پير است و بي بنياد از اين فرهاد كش فرياد كه كرد افسون و نيرنگش ملول از جان شيرينم ............................................... قایقی خواهم ساخت ..................... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب. دور خواهم شد از این خاک غریب، که در آن هیچ کسی نیست که در بیشه عشق قهرمانان را بیدار کند. مطربا پرده بگردان و بزن راه عراق... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ مطربا پرده بگردان و بزن راه عراق که بدین راه بشد یار و زِ ما یاد نکرد هم دعا کن گره از کارِ تو بگشاید عشق 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ هم دعا کن گره از کارِ تو بگشاید عشق هم دعا کن گره تازه نیافزاید عشق وفا و عهد نکو باشد ار بیاموزی 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ وفا و عهد نکو باشد ار بیاموزی وگرنه هر که تو بینی ستمگری داند *** دل در گره زلف تو بستیم دگر بار 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=class: b]دل در گره زلف تو بستیم دگربار [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b]در دام سر زلف تو شستیم دگربار[/TD] [/TR] [/TABLE] ظاهرت گر هست با باطن یکی... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [TABLE][TR] [TD=class: b]دل در گره زلف تو بستیم دگربار [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b]در دام سر زلف تو شستیم دگربار[/TD] [/TR] [/TABLE] ظاهرت گر هست با باطن یکی... دوستِ عزیز مصرعِ دوم اینه:: [TABLE] [TR] [TD=class: b]دل در گره زلف تو بستیم دگر بار[/TD] [TABLE] [TR] [/TR] [/TABLE] [TD] [/TD] [TD=class: b]وز هر دو جهان مهر گسستیم دگربار[/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ********************************************* ظاهرت، گر هست با باطن یکی میتوان ره یافت بر حق، اندکی ای دل نگفتمت که به چشمش نظر مکن 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ [TABLE=class: block] [TR] [TD=class: v]ای دل نگفتمت که به چشمش نظر مکن [/TD] [TD=class: vsp][/TD] [TD=class: v] کز غم چنان شوی که نبینی بخواب خواب[/TD] [/TR] [/TABLE] اکنون منم که خسته ز دام فریب و مکر 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ اكنون منم كه خسته ز دام فريب و مكر بار دگر به كنج قفس رو نموده ام می دهم مستی به دلها گر چه مستورم ز چشم 3 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ می دهم مستی به دلها گر چه مستورم ز چشم بوی آغوش بهارم در چمن پیچیده ام كارت چو شكست است چه پيمانه چه پيمان 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ كارت چو شكست است چه پيمانه چه پيمان گر شیشه همان نیست بدتن سنگ همان است گرجیب ناموس تنگت نگیرد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده