Himmler 22171 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 عمریست تا به راه غمت رو نهادهایمروی و ریای خلق به یک سو نهادهایم چو خواهی که یابی ز هر بد رها.. چو خواهی که یابی ز هر بد رها. سر اند نیاری به دام بلا ............ نگه کن بدین گنبد تیز گرد ........................... 4
*lotus* 20275 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 نگه کن بدین گنبد تیز گرد --- که درمان ازویست و زویست درد .......................................... ای مرغ سحر،چو این شب تار ......................................... 4
ali6668 1159 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 ای مرغ سحر چو این شب تار بگذاشت زسر سیاهکاری صوفی بیا که شد قدح لاله پر زمی 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 ساقی بيا که شد قدح لاله پر ز می-طامات تا به چند و خرافات تا به کی ...................... نیمه شب گهواره ها ارام میجنیند ................................. 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 نیمه شب گهواره ها آرام می جنبند بی خبر از کوچ درد آلود انسانها ******************** آن آب رفته باز نیاید به جوی خشک 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 آن آب رفته باز نيايد به جوي خشک با چشم تر ز تشنگي ياسمن بگو ........................................................ عاشق شدن ایین چو من شیدایی است ..................................... 3
Himmler 22171 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 عاشق شدن ایین چو من شیدایی است ..................................... عاشق شدن ایین چو من شیدایی است اي عاشق هر که نه عاشقست او خود رايي است ///////////////////////// که باشم من مرا از من خبر کن 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 که باشم من مرا از من خبر کن چه معني دارد اندر خود سفر کن. ................................................. گشت غمناک دل و جان عقاب .............................. 3
Himmler 22171 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 که باشم من مرا از من خبر کن چه معني دارد اندر خود سفر کن.................................................. گشت غمناک دل و جان عقاب .............................. گشت غمناک دل و جان عقاب چو ازو دور شد ايام شباب . ................. جهان پیر ست و بی بنیاد 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 جهان پير است و بي بنياد از اين فرهاد كش فرياد كه كرد افسون و نيرنگش ملول از جان شيرينم ............................................... قایقی خواهم ساخت ..................... 3
ali6668 1159 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب. دور خواهم شد از این خاک غریب، که در آن هیچ کسی نیست که در بیشه عشق قهرمانان را بیدار کند. مطربا پرده بگردان و بزن راه عراق... 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 مطربا پرده بگردان و بزن راه عراق که بدین راه بشد یار و زِ ما یاد نکرد هم دعا کن گره از کارِ تو بگشاید عشق 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 هم دعا کن گره از کارِ تو بگشاید عشق هم دعا کن گره تازه نیافزاید عشق وفا و عهد نکو باشد ار بیاموزی 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 وفا و عهد نکو باشد ار بیاموزی وگرنه هر که تو بینی ستمگری داند *** دل در گره زلف تو بستیم دگر بار 3
ali6668 1159 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 [TABLE] [TR] [TD=class: b]دل در گره زلف تو بستیم دگربار [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b]در دام سر زلف تو شستیم دگربار[/TD] [/TR] [/TABLE] ظاهرت گر هست با باطن یکی... 4
ترانه18 8013 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 [TABLE][TR] [TD=class: b]دل در گره زلف تو بستیم دگربار [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b]در دام سر زلف تو شستیم دگربار[/TD] [/TR] [/TABLE] ظاهرت گر هست با باطن یکی... دوستِ عزیز مصرعِ دوم اینه:: [TABLE] [TR] [TD=class: b]دل در گره زلف تو بستیم دگر بار[/TD] [TABLE] [TR] [/TR] [/TABLE] [TD] [/TD] [TD=class: b]وز هر دو جهان مهر گسستیم دگربار[/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ********************************************* ظاهرت، گر هست با باطن یکی میتوان ره یافت بر حق، اندکی ای دل نگفتمت که به چشمش نظر مکن 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 [TABLE=class: block] [TR] [TD=class: v]ای دل نگفتمت که به چشمش نظر مکن [/TD] [TD=class: vsp][/TD] [TD=class: v] کز غم چنان شوی که نبینی بخواب خواب[/TD] [/TR] [/TABLE] اکنون منم که خسته ز دام فریب و مکر 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 اكنون منم كه خسته ز دام فريب و مكر بار دگر به كنج قفس رو نموده ام می دهم مستی به دلها گر چه مستورم ز چشم 3
shamim _ thr 505 ارسال شده در 10 تیر، 2012 می دهم مستی به دلها گر چه مستورم ز چشم بوی آغوش بهارم در چمن پیچیده ام كارت چو شكست است چه پيمانه چه پيمان 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 11 تیر، 2012 كارت چو شكست است چه پيمانه چه پيمان گر شیشه همان نیست بدتن سنگ همان است گرجیب ناموس تنگت نگیرد 2
ارسال های توصیه شده