*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ز گوش تا سردم نازکی و حسن سکون ز کوهه تا کف سم چابکی و لعب و هنر منم لیلای دلبندت که دل خون است و پا در بند ............................................................. 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ منم لیلای دلبندت که دل خون است و پا در بند تویی عاشق ترین مجنون ولی در بیستون آزاد دل سراپرده محبت اوست 5 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دل سرا پرده محبت اوســت ديده آيينه دار طلـعت اوست ــــــــــــــــ ای غایب از نظر که شدی همنشین دل 4 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ای غایب از نظر که شدی همنشین دل ای غایب از نظر که شدی همنشین دل می گویمت دعا وثنا میفرستمت **************************** بیار باده که دربارگاه استغنا 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ای غایب از نظر که شدی همنشین دلمی گویمت دعا وثنا میفرستمت **************************** بیار باده که دربارگاه استغنا چه پاسبان وچه سلطان چه هوشیاروچه مست ...................................................... دوش ازمسجدسوی میخانه آمدپیرما 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ دوش ازمسجدسوی میخانه آمد پیرما چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما من آدم بهشتیم امادراین سفر 1 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ دوش ازمسجدسوی میخانه آمد پیرماچیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما من آدم بهشتیم امادراین سفر حالي اسير عشق جوانان مه وشم ........ قنديل دير چرخ فرو ميرد آن زمان..... 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ قنديل دير چرخ فرو ميرد آن زمان کان سرد باد ازآتش سودا برآورم دل بحریست آرامیده اما در غضب کرده 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دلت بحریست آرامیده اما در غضب کرده تو را مداح جز من نیست اما میکند غیرت مرا با روشنایی نیست کاری 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مرا با روشنایی نیست کاری که ماندم در سیاهی روزگاری مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد... لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد... نقش هر نغمه که زد راه به جایی دارد رفتی و رفتن تو آتش نهاد بر دل ........................................ 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ رفتی و رفتن تو آتش نهاد بر دل از کاروان چه ماند جز آتشی بمنزل ***رواق منظر چشم من آشيانه ي توست 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرودآکه خانه خانه توست . . سر آن ندارد الشب که برإید إفتابی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ رواق منظر چشم من آشیانه توستکرم نما و فرودآکه خانه خانه توست . . سر آن ندارد الشب که برإید إفتابی سر آن ندارد الشب که برإید إفتابی چه خیالها گذر کرد و گذر نکرد خوابی تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده ................................................ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده ................................................ تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی انکه وعده باشد در انتظار بوده ای بحر پرمرجان من والله سبک شد جان من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :rose: 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ای بحر پر مرجان من والله سبک شد جان من این جان سرگردان من از گردش این آسیا گلدسته امیدی بر جان عاشقان نه 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ گلدسته امیدی بر جان عاشقان نه تا رهروان غم را خار از قدم برآید یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد تو با اغیار پیش چشم من می در سبو کردی... 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ تو با اغیار پیش چشم من می در سبو کردی... من از بیم شماتت گریـــــه پنهان در گلو کردم. .................................... پدرم روضه ی رضوان به دو گندم بفروخت ... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ پدرم روضه رضوان به دوگندم بفروخت ناخلف باشم اگر من به جویی نفروشم . . دین ودل به یک دیدن باختیم و خرسندیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده