MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ آلمان از کابوس شیطانی.ات بیدار شو! !Deutschland erwache aus deinem bösen Traum به جهودهای بیگانه در امپراتوریت جایی نده! !Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum ما می.خواهیم برای برخاستن.ات بجنگیم Wir wollen kämpfen für dein Auferstehn خون آریایی نباید تباه شود! !Arisches Blut soll nicht untergehen ما تمام این ریاکاران را بیرون میاندازیم، ,All diese Heuchler, wir werfen sie hinaus یهودا از خانه آلمانی ما بیرون برو! !Juda entweiche aus unserm deutschen Haus اگر خاک میهن پاک و پاکیزه گردد، ,Ist erst die Scholle gesäubert und rein ما یگانه و خوشبخت میشویم! !Werden wir einig und glücklich sein ما رزمندگان حزب سوسیالیست ملی کارگران آلمان هستیم. .Wir sind die Kämpfer der N.S.D.A.P آلمانی اصیل در قلب، و استوار و سرسخت به هنگام نبردیم. .Treudeutsch im Herzen, im Kampfe fest und zäh ما جانسپار صلیب شکسته هستیم. .Dem Hakenkreuze ergeben sind wir درود پیشوای ما، درود بر تو هیتلر! !Heil unserm Führer, Heil Hitler dir 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ آلمان از کابوس شیطانی.ات بیدار شو! !deutschland erwache aus deinem bösen traum به جهودهای بیگانه در امپراتوریت جایی نده! !gib fremden juden in deinem reich nicht raum ما می.خواهیم برای برخاستن.ات بجنگیم wir wollen kämpfen für dein auferstehn خون آریایی نباید تباه شود! !arisches blut soll nicht untergehen ما تمام این ریاکاران را بیرون میاندازیم، ,all diese heuchler, wir werfen sie hinaus یهودا از خانه آلمانی ما بیرون برو! !juda entweiche aus unserm deutschen haus اگر خاک میهن پاک و پاکیزه گردد، ,ist erst die scholle gesäubert und rein ما یگانه و خوشبخت میشویم! !werden wir einig und glücklich sein ما رزمندگان حزب سوسیالیست ملی کارگران آلمان هستیم. .wir sind die kämpfer der n.s.d.a.p آلمانی اصیل در قلب، و استوار و سرسخت به هنگام نبردیم. .treudeutsch im herzen, im kampfe fest und zäh ما جانسپار صلیب شکسته هستیم. .dem hakenkreuze ergeben sind wir درود پیشوای ما، درود بر تو هیتلر! !heil unserm führer, heil hitler dir جالب نبود ! اگه هدف آموزش زبان آلمانی هست، با شعرهای بهتری هم می شه این کار رو کرد لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ جالب نبود !اگه هدف آموزش زبان آلمانی هست، با شعرهای بهتری هم می شه این کار رو کرد به نظر من براي يادگيري بد نيست.... لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من براي يادگيري بد نيست.... برای یاد گیری کدومش بد نیست: نژاد پرست بودن یا زبان آلمانی ؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خب حالا چرا دعواش میکنی قصدش که بد نبوده آدم در زبان های بیگانه بهتره همه چیزهای خوب وبد رو یاد بگیره که اگر یه وقت به گوشش خورد برداشت اشتباه نکنه.......... موردی نداشت به نظر من مرسی 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ برای یاد گیری کدومش بد نیست:نژاد پرست بودن یا زبان آلمانی ؟ بستگي به طرف مقابل داره كه برداشتش چي باشه!! ما در اينجا فقط هدفمون يادگيري هستش همينو بس. 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خب حالا چرا دعواش میکنی قصدش که بد نبوده آدم در زبان های بیگانه بهتره همه چیزهای خوب وبد رو یاد بگیره که اگر یه وقت به گوشش خورد برداشت اشتباه نکنه..........موردی نداشت به نظر من مرسی اینکه برداشت شما از یک مکالمه ساده دعوا تلقی می شه، جوابی واسش ندارم. بستگي به طرف مقابل داره كه برداشتش چي باشه!!ما در اينجا فقط هدفمون يادگيري هستش همينو بس. تو این شعر صنعت ادبی وجود نداره که پیامدش برداشت های متفاوت باشه. اینکه هدف شما آموزشه، خیلی خوبه. اما بعضی موارد نیازی به آموزش نداره، جامعه به اندازه کافی به سمتش کشش داره ! کفایت مذاکرات لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ لحن تند در حرف زدن هم یک نوع دعواست بعضی وقتها بعضی حرفها وقتی زده میشه میتونه یک موضوع ساده رو پیچیده کنه ...........از اون نظر گفتم مثلا در کتابهای آموزشی زبان بعضی از کلمات حذف مشند یا تغییر میکنند شراب یا از این قبیل کلمات حالا فرض کنیم شخصی که اشتباه آموزش دیده بره یه کشور بیگانه و نفهمه منظورشون از شراب اینه یا اون ..این فاجعه هست کسی هم نیست نظارت کنه همیشه سانسور حلال مشکلات ما نیست 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ تو این شعر صنعت ادبی وجود نداره که پیامدش برداشت های متفاوت باشه.اینکه هدف شما آموزشه، خیلی خوبه. اما بعضی موارد نیازی به آموزش نداره، جامعه به اندازه کافی به سمتش کشش داره ! ولي منظور من از برداشت متفاوت.....اين تعريف شما نبود....بلكه منظورم همين برداشت بود كه شما داشتين... من به جز آموزش هدفي ديگه ندارم..... -------- از شما هم ممنونم به خاطر توجه تون به تاپيك لطفا ديگه تاپيكو به انحراف نكشونيد....... با تشكر ..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده