shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ اگه قرار بودآخرین حرفت رو به خدا بزنی چی میگفتی؟ 11 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ اگه قرار بودآخرین حرفت رو به خدا بزنی چی میگفتی؟ :ws52:15 دقيقه هستش دارم فكر ميكنم چي بگم چه قدر سخته خودت چي ميگفتي 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ ای خداوند! به علمای ما مسئولیت و به عوام ما علم و به مومنان ما روشنایی و به روشنفکران ما ایمان و به متعصبین ما فهم و به فهمیدگان ما تعصب و به زنان ما شعور و به مردان ما شرف و به پیران ما آگاهی و به جوانان ما اصالت و به اساتید ما عقیده و به دانشجویان ما نیز عقیده و به خفتگان ما بیداری و به دینداران ما دین و به نویسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف و به نومیدان ما امید و به ضعیفان ما نیرو و به محافظه کاران ما گشتاخی و به نشستگان ما قیام و به راکدان ما تکان و به مردگان ما حیات و به کوران ما نگاه و به خاموشان ما فریاد و به مسلمانان ما قرآن و به شیعیان ما علی(ع) و به فرقه های ما وحدت و به حسودان ما شفا و به خودبینان ما انصاف و به فحاشان ما ادب و به مجاهدان ما صبر و به مردم ما خودآگاهی و به همه ملت ما همت، تصمیم و استعداد فداکاری و شایستگی نجات و عزت ببخش 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ چرا آخرین حرف؟ اگر بپرسن تنها چیزی که از خدا می خوای چیه ... می گم: سلامتی تا آخر عمر ... ولی نمیدونم آخرین حرف چی میزنم ... :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ اگه قرار بودآخرین حرفت رو به خدا بزنی چی میگفتی؟ اگر بخشنده و بزرگوار و مهربان و دارای تمامی صفات حسنه هستی که سلام عرض میکنم. اگر اونی هستی که آدم ها میگن،هم برای خودم متاسفم هم برای شما. 7 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ ای خداوند!به علمای ما مسئولیت و به عوام ما علم و به مومنان ما روشنایی و به روشنفکران ما ایمان و به متعصبین ما فهم و به فهمیدگان ما تعصب و به زنان ما شعور و به مردان ما شرف و به پیران ما آگاهی و به جوانان ما اصالت و به اساتید ما عقیده و به دانشجویان ما نیز عقیده و به خفتگان ما بیداری و به دینداران ما دین و به نویسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف و به نومیدان ما امید و به ضعیفان ما نیرو و به محافظه کاران ما گشتاخی و به نشستگان ما قیام و به راکدان ما تکان و به مردگان ما حیات و به کوران ما نگاه و به خاموشان ما فریاد و به مسلمانان ما قرآن و به شیعیان ما علی(ع) و به فرقه های ما وحدت و به حسودان ما شفا و به خودبینان ما انصاف و به فحاشان ما ادب و به مجاهدان ما صبر و به مردم ما خودآگاهی و به همه ملت ما همت، تصمیم و استعداد فداکاری و شایستگی نجات و عزت ببخش :jawdrop:پاي منبر بودي 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ اگر بخشنده و بزرگوار و مهربان و دارای تمامی صفات حسنه هستی که سلام عرض میکنم. اگر اونی هستی که آدم ها میگن،هم برای خودم متاسفم هم برای شما. همون اولیش درسته اسی مطمئن باش 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ میگم اخخخخخخ جون دارم میام پیشت تنها عخش من :aghosh: جدی همینو میگم 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop:پاي منبر بودي صحبت دکتر شریعتیه دیدم نظر خودمم هست 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ صحبت دکتر شریعتیه دیدم نظر خودمم هست حالا از زبون خودت بگو 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ فقط بهش میگم دمت گرم همیشه هوامو داری تو بدترین شرایط شرمندم میکنی 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ فقط بهش میگم دمت گرم همیشه هوامو داری تو بدترین شرایط شرمندم میکنی چه قدر چیز بهش میگی !!!!! :w00: اولش اینهمه شعر،بعد هم چند تا چیز دیگه...... مگه خودتان نمیگین آخرین حرف؟ بابا یک کلمه بگین قال قضیه را بکنین. 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ چه قدر چیز بهش میگی !!!!! :w00: اولش اینهمه شعر،بعد هم چند تا چیز دیگه...... مگه خودتان نمیگین آخرین حرف؟ بابا یک کلمه بگین قال قضیه را بکنین. اون صحبت شریعتی بود این خط صحبت خودم 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ چرا؟؟؟ (خودش خداست تا ته حرفمو میخونه ) 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خدایا غلط کردم منوبه بزرگی خودت ببخش 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ ای خداوند! به علمای ما مسئولیت و به عوام ما علم و به مومنان ما روشنایی و به روشنفکران ما ایمان و به متعصبین ما فهم و به فهمیدگان ما تعصب و به زنان ما شعور و به مردان ما شرف و به پیران ما آگاهی و به جوانان ما اصالت و به اساتید ما عقیده و به دانشجویان ما نیز عقیده و به خفتگان ما بیداری و به دینداران ما دین و به نویسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف و به نومیدان ما امید و به ضعیفان ما نیرو و به محافظه کاران ما گشتاخی و به نشستگان ما قیام و به راکدان ما تکان و به مردگان ما حیات و به کوران ما نگاه و به خاموشان ما فریاد و به مسلمانان ما قرآن و به شیعیان ما علی(ع) و به فرقه های ما وحدت و به حسودان ما شفا و به خودبینان ما انصاف و به فحاشان ما ادب و به مجاهدان ما صبر و به مردم ما خودآگاهی و به همه ملت ما همت، تصمیم و استعداد فداکاری و شایستگی نجات و عزت ببخش :w58: وای بهار :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ :w58:وای بهار :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بهشت وجهنم چيست همين اصلا هست نيست خداي نكرده مخ كارگيريه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ آخرین حرف؟ آخرش چی میشه؟آخرش کجاست؟ ما که با همه دو دو تا چهار تا داریم باید با خدا هم داشته باشیم؟ممنون جمله آخری ندارم که بگم ولی تاپیکت منو بفکر برد؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده