majhool 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۸ سلام من تحليل استاتيكي با نرم افزار كتيا در مورد طراحی میلنگ و دسته شاتون انجام داده ام حالا براي آنكه تحليل ديناميكي در كتيا انجام بدم بايد چي كار كنم .در صورت امكان راهنمايم كنيد. با تشكر 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۸ من اول اون چیزی که در ذهن خودم دارم برای تحلیل دینامیکیش میگم و بعد به طور مفصل تر بحث می کنیم . خوب برای تحلیل دینامیکی نیاز داریم که مدل ما مونتازی باشه تا بتونیم قیدهای حرکتی را اعمال کنیم .بعد هم باید وارد dmu بشیم و در اونجا یکی از اعضا را ثابت در نظر بگیریم .سپس با استفاده از قید هم محوری میل لنگ و پایین سیلندر را با هم محور کنیم . .می تونیم از روشهای دیگه هم استفاده کنیم حالا باید محور پایین شاتون و قسمتی از میل لنگ را با هم متصل کنیم می تونیم با انتخاب یک صفحه از شاتون و میل لنگ و هم محوری این کارو بکنیم . البته فکر میکنم این طور توضیح بدم زیاد جالب نباشه .من یک فایل تصویری در این زمینه دارم که تازگیها دانلود کردم خوب توضیح داده .ادرس دانلودش برات میذارم .در فیلم هم به همین روش بالا شروع به کار کرده .اما باتوجه به اینکه مدل شما ممکنه فرق داشته باشه احتمال داره با مشکل مواجه بشین .در کل در محیط dmu برای انتخاب صفحان و قیدها خیلی دقت نیار هست . اما به نظر من بهتر هستش در این زمنه با هم بحث کنیم و مدلو خودمون بسازیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Prof.Eng 1862 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۸ DMU Kinematic همانطور که از اسمش هم پیداست تحلیل سینماتیک انجام می دهد. (یعنی تحلیل حرکت). برای تحلیل دینامیکی (حرکت، سرعت، شتاب، نیرو) اگر بخواهید اینکار را در کتیا انجام دهید یک راه نصب نرم افزار Msc Simdesigner است که علاوه بر این نوع تحلیل، تحلیل های دیگری مثل خستگی و یا تحلیل غیر خطی را هم داراست. یک از مهم ترین تحلیل های میل لنگ و کلا مجموعه موتور تحلیل فرکانس طبیعی برای بدست آوردن فرکانس های اصلی مجموعه به منظور بررسی بالانس دینامیکی است. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده