رفتن به مطلب

کسب آرامش ...

morta

ارسال های توصیه شده

درود و خوش آمدید :icon_gol:

( نمیدونم تکراری یا نه ... )

شما برای کسب آرامش چی کار میکنید ؟

خیلی وقتاست آدم پریشون ، نمیتونه تمرکز کنه ، اعصاب نداره ، وسط درس فکرش هی میپره یا با یکی دعواش و آرامش نداره ...

خب وضعیت نا خوشایندی و آدم سعی در کسب آرامش ...

شما در این وضعیت چی کار میکنید ؟

آهنگ گوش میدید ؟ سیگار ؟ تریاک ؟ حشیش :ws3:؟ یا ... ( و به نظرتونچرا باعث آروم شدن شما میشه ...؟)

:icon_gol::icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

خيلي ها براي اينكه به ارامش برسن كارهاي غير منطقي انجام ميدن .من وقتي كه ناراحتم چيزي منو اروم نمي كنه چون اون موضوع به اين راحتي از ذهنم بيرون نميره اينم ميشه خود خوري بعضي موقع در همچين شرايطي صحبت كردن با كسي كه خيلي زياد برام عزيزه ودوستش دارم منويه كمي اروم ميكنه وكمي هم اهنگ گوش مي كنم.وسعي مي كنم به خاطرات قشنگي كه داشتم فكر كنم كه سخته

• Like 7
لینک به دیدگاه

خیلی کم پیش میاد،من شدیدا عصبانی بشم.

اما معمولا وقتی اعصبانیم،برای آرامش، پیاده روی میکنم و با خودم حرف میزنم تا آرام شوم...

به خوردن هیچ خوراکی برای کسب آرامش روی نیاورده و نمیارم.....

• Like 8
لینک به دیدگاه

من خودم با گوش دادن به موسیقی های آروم خارجی و سنتی آروم میکنم ... و بعضی وقتام موسیقی با صدای خیلی بلند کار ساز :ws3:

و سرد بودن محیطم خیلی برای من مفید ... کلا من گرمایی ام و اگه شب گرمم بشه سرم درد میگیره !

در کل زمان التیام دهنده ی خلیلی از درداست ...

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

میرم یه جا که تنها باشم.دراز میکشم رو زمین.چشمامو میبندم،هندزفری گوشیمو میذارم تو گوشم!یه آهنگ light میذارم.

همین!!

خیلی آرومم میکنه...

• Like 7
لینک به دیدگاه

يكم فك مي كنم. توي سكوت و آرامش

بعد اگه لازم بود گريه هم مي كنم :icon_redface:

هميشه فك مي كنم هميشه اين شكلي نمي مونه. چيزاي قشنگي هم براي فك كردن وجود دارن... :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

تنهايي....معمولا" خيلي كم عصباني ميشم.خيلي هم كم حرص ميخورم اما اگه شرايط جوري باشه كه به آرامش احتياج داشته باشم معمولا" سعي ميكنم كه از جمع جدا بشم و تنها باشم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...