شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ بچه مشهدی شیرررررررررررررررررر داداش 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ هر کاری کنه ازش بدم میاد کلا یه کم تو جوه احساس خود خاص پنداری داره :biggrin: ولی باحاله 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ کلا یه کم تو جوه احساس خود خاص پنداری داره :biggrin: ولی باحاله چون خاصه واقعا 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ بچه مشهدی شیرررررررررررررررررر داداش تو چرا جو گرفتت؟ به تو چه اخه:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ کلا یه کم تو جوه احساس خود خاص پنداری داره :biggrin: ولی باحاله احساس متفاوت بودن الکی داره..بدون هیچ دلیلی برای متفاوت بودن!!از این جور ادما چندشم میشه! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ چون خاصه واقعا اره یه چیزاییش متفاوته ولی دیگه بعضی وقتا هم جو میده :texc5lhcbtrocnmvtp8 احساس متفاوت بودن الکی داره..بدون هیچ دلیلی برای متفاوت بودن!!از این جور ادما چندشم میشه! منم اولا ازش خیلی بدم میومد مخصوصا بعد از دیدن صندلی داغش (چن سال پیش) با احمد نجفی ولی بعدا یه مصاحبه رادیویی ازش شنیدم که یه کم نظرم نسبت بهش عوض شد 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ برین ببینم واسه خودتون الکی حرف میزنید.حامد بهداد اوج بازیگری ایران هست.فقط یه جا من یه جمله بد شنیدم که البته کسی بهم گفت اینو گفته و مطمئن نیستم که اینو گفته باشه. گفته بوده:من از براندو هم بهترم. 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ وااای من که خیلی دوسش دارم بازیگر مورد علاقمه:girl_blush2: آخر بازیگره.... دمش گرررررررررررررررررم:yes: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده