jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کییییییییییییییییییییییییی؟ برای دخترا 30 اردیبشت تا 3 خرداد تو سایت نوشته کامل لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ بچه های باراجین که هستن...خیلیای دیگه هم تو انجمن عضون قرار بذار ببینیمت روزهای یک شنبه و سه شنبه و پنچ شنبه دانشگاهم خوشحال میشم ببینمتون........شما قرار بذارید ما رو هم خبر کنید تو دانشگاه لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ میگن موسی خوانی مسخواد عوض بشه که اگه عوض بشه دانشگاهمون دیگه از قداست می افته چرا تو مملکت ما هر کی خوب کار میکنه عوضش میکنن؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ جشن فارق ااتحصیلی هم از این ترم حذف شد لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ جشن فارق ااتحصیلی هم از این ترم حذف شد چرااااااااااااااااا؟؟؟؟؟!!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ چرااااااااااااااااا؟؟؟؟؟!!!! اونطوری که شنیدم دانشجو گفته هزینه ی اضافیه نیاز نیست باشه دوستم رفته ثبت نام اینو بهش گفتن من اینجوری شنیدم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ اونطوری که شنیدم دانشجو گفته هزینه ی اضافیه نیاز نیست باشه دوستم رفته ثبت نام اینو بهش گفتن من اینجوری شنیدم وا چه مسخره! تا حالا هزینه اضافی نبود؟ مسخره ها اصن این دانشگاه ازاد همینه وقتی میخوان پول خرج کنن اینگار فوش بهشون میدن لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ فکر نکنما،حالا تا اخر ترم وایسید، سرما هم همینو میگفتن. کلا بحثش بوده همیشه ولی خب انجام شد ایشالله که حذف نمیشه حیفه خیلی خوش میگذره لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ جشن فارق ااتحصیلی هم از این ترم حذف شد طفلیاااااا همه حال دانشگاه به جشن آخرشههههه انقذه خوش میگذرهههه من تو طول تحصیلم هر جشنی برگزار میشد رفتم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ طفلیااااااهمه حال دانشگاه به جشن آخرشههههه انقذه خوش میگذرهههه من تو طول تحصیلم هر جشنی برگزار میشد رفتم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ یه سوال تربیت بدنی لیلا سماعی چجور استادیه؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ من باهاش کلاس نداشتم اما تربیت 2 با دکتر نوبخت رمضانی داشتم...تنیس روو میز....فوق العاده بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده