jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ :aghosh::w42: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ آقا این آیدین تپله که دانشگاه آزاد قزوین ، "علوم تغذیه" میخونه رو کسی میشناسه؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ آقا این آیدین تپله که دانشگاه آزاد قزوین ، "علوم تغذیه" میخونه رو کسی میشناسه؟ خیلی با حال بود!! یکی علوم تغذیه میخونه یکی تربیت بدنی لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی با حال بود!! یکی علوم تغذیه میخونه یکی تربیت بدنی آیدا دانشگاه آزاد رودهن میخونه. لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ آقا این آیدین تپله که دانشگاه آزاد قزوین ، "علوم تغذیه" میخونه رو کسی میشناسه؟ خیلی با حال بود!! یکی علوم تغذیه میخونه یکی تربیت بدنی آزاد قزوین علوم تغذیه نداره !!!!!! اصلا رشته های مرتبط با تجربی نداره ولی تربیت بدنی داره ، مطمئنی جا به جا نگفتی لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ آزاد قزوین علوم تغذیه نداره !!!!!!اصلا رشته های مرتبط با تجربی نداره ولی تربیت بدنی داره ، مطمئنی جا به جا نگفتی شاید منظورش صنایع غذایی بوده لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ یه یه همدانشگاهی های عزیز.... سلام هدا خانوم عزیز عیدتون مبارک خوبی ؟ لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلام هدا خانوم عزیز عیدتون مبارک خوبی ؟ سلام مرسی عید شما هم میارک لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلام مرسیعید شما هم میارک چه خبر از درسا من که تا حالا هر چی خواستم بخونم ، حسش نیومده که نیومده .. کلی هم کار واسه تحویل بعد از عید رو دستمه از درس منظر سازی بگیر تا مسکن و روش تحقیق و بافت فرسوده و مدیریت شهری و معماری معاصر و از همه بدتر طرح لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ چرا همه شهر ها یه جای مخصوص دارن ما نداریم لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ دانشگا میخواد اردو ببره مشهداااااا:hapydancsmil: بعد از 3000سال لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ چه خبر از درسا من که تا حالا هر چی خواستم بخونم ، حسش نیومده که نیومده .. کلی هم کار واسه تحویل بعد از عید رو دستمه از درس منظر سازی بگیر تا مسکن و روش تحقیق و بافت فرسوده و مدیریت شهری و معماری معاصر و از همه بدتر طرح وای وای...نگو....منم این ترم رسما بیچارم مرمت با کی دارید؟یعنی همون بافت فرسوده لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ وای وای...نگو....منم این ترم رسما بیچارممرمت با کی دارید؟یعنی همون بافت فرسوده با خانوم مهندس حبیبی کلی پروژه دارمالان دارم رو پروژه منظرم کار می کنم موضوعش باز زنده سازی فضاهای شهری در شب با کمک نورپردازیه لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ با خانوم مهندس حبیبیکلی پروژه دارمالان دارم رو پروژه منظرم کار می کنم موضوعش باز زنده سازی فضاهای شهری در شب با کمک نورپردازیه ا موضوعت شبیه موضوع پایان نامه یکی از دوستانمه....اونم رو نورپردازی کار میکنه....اطلاعات خواستی بگو لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ دانشگا میخواد اردو ببره مشهداااااا:hapydancsmil:بعد از 3000سال کی؟ کیا؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ دانشگا میخواد اردو ببره مشهداااااا:hapydancsmil:بعد از 3000سال ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کییییییییییییییییییییییییی؟ لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ وای وای...نگو....منم این ترم رسما بیچارممرمت با کی دارید؟یعنی همون بافت فرسوده با خانوم مهندس حبیبیکلی پروژه دارمالان دارم رو پروژه منظرم کار می کنم موضوعش باز زنده سازی فضاهای شهری در شب با کمک نورپردازیه با شما دو نفر من هم دانشگاهی بودم و خبر نداشتم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! چه جالب خیلی خوشحالم که از بچه های دانشگاهمون اینجا هم هستن لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ با شما دو نفر من هم دانشگاهی بودم و خبر نداشتم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! چه جالب خیلی خوشحالم که از بچه های دانشگاهمون اینجا هم هستن ما نیز شادمانیم هر چند نمیشناسمتون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده