bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تو دیکشنری دنبالش بگرد کدوم دیکشنری ؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ کدوم دیکشنری ؟ دیکشنری اشتباهات تایپی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ به به ...یونی ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ دیکشنری اشتباهات تایپی به به ...یونی ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سلام ملیکم ، خوبید شما ؟ نکنه دختر موسی خانی هستی ؟ میخوای سندشو بنجاق کنم بدم خدمتتون لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ملیکم ، خوبید شما ؟ نکنه دختر موسی خانی هستی ؟ میخوای سندشو بنجاق کنم بدم خدمتتون یه چیز توو همون مایه ها لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ یه چیز توو همون مایه ها بیچاره موسی خانی خوبه که درس من یه ترم دیگه بیشتر نموده البته اگه واسه ارشد برنگردم یهو دیدی بنجاقشو زدم به نام خودم و رشته شهرسازی. نمیدونی بدون ، شهرسازی الان بالاترین گرید دانشکده رو داره چون دکتراشم آورد :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ بیچاره موسی خانی خوبه که درس من یه ترم دیگه بیشتر نموده البته اگه واسه ارشد برنگردم یهو دیدی بنجاقشو زدم به نام خودم و رشته شهرسازی. نمیدونی بدون شهرسازی الان بالاترین گرید دانشکده رو داره چون دکتراشم آورد :hapydancsmil: خو..!! نزار بگم شهرسازاتون توو دانشکده وِل میچرخنااااااااااااا لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خو..!!نزار بگم شهرسازاتون توو دانشکده وِل میچرخنااااااااااااا نه که معمارا در تلاش و کوشش و نوآوری غرق شدن نذار بگم همکف کاسه توالتو گذاشتید و یه صندلی و تفنگ آبپاش ، شدش ارائه درستون ( فکر کنم ساخت بود ) گفتم که لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ نه که معمارا در تلاش و کوشش و نوآوری غرق شدن نذار بگم همکف کاسه توالتو گذاشتید و یه صندلی و تفنگ آبپاش ، شدش ارائه درستون ( فکر کنم ساخت بود ) گفتم که شما که همون بلد نیستید لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ شما که همون بلد نیستید نکته اول اینکه جز سایر رشته هایی و معلوم نیست وابسته به کدوم دسته ... جناحتو مشخص کن تا واست بقیشو بگم .... دوم اینکه همین معمارا بودن که فکر کردن شهر هم یه چیزی تو همین مایه هایه به قول مینا ست و کاری کردن که شهرای ما شده اینی که الان هست. قرار نیست بیایم ماکت و میز و نیمکت و اتاق سایه روشن بسازیم.کار ما یه چیزه دیگست. یه قسمتیشم درست کردن اشتباهاتیه که تا حالا معمارا مرتکب شدن و از این به بعد امیدواریم کمی گوش شنوای ما رو پیدا کنن. شاید کمی شهرامون قابل تحمل تر بشه و قابل زندگی تر از آنچه هست راستی اینا که گفتم ، یکم از اون بقیه ای بود که میخواستم بگم ، اگه خواستی بازم میگم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ نه که معمارا در تلاش و کوشش و نوآوری غرق شدن نذار بگم همکف کاسه توالتو گذاشتید و یه صندلی و تفنگ آبپاش ، شدش ارائه درستون ( فکر کنم ساخت بود ) گفتم که اشتباه گرفتی ...اوون برا ما نبوده:ws28: از این به بعد بیشتر دقت کن پسرم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ نکته اول اینکه جز سایر رشته هایی و معلوم نیست وابسته به کدوم دسته ...جناحتو مشخص کن تا واست بقیشو بگم .... دوم اینکه همین معمارا بودن که فکر کردن شهر هم یه چیزی تو همین مایه هایه به قول مینا ست و کاری کردن که شهرای ما شده اینی که الان هست. قرار نیست بیایم ماکت و میز و نیمکت و اتاق سایه روشن بسازیم.کار ما یه چیزه دیگست. یه قسمتیشم درست کردن اشتباهاتیه که تا حالا معمارا مرتکب شدن و از این به بعد امیدواریم کمی گوش شنوای ما رو پیدا کنن. شاید کمی شهرامون قابل تحمل تر بشه و قابل زندگی تر از آنچه هست راستی اینا که گفتم ، یکم از اون بقیه ای بود که میخواستم بگم ، اگه خواستی بازم میگم اوون موقع شهرساز نبوده که....معمارای از جان گذشته طفلکی مجبور شدن جای شما کار کنن..... اگه گوشتون شنوا بود نمیرفتین شهرسازی که.... شهرتون با ساختمونایی که ما طراحی میکنیم قابل تحمل میشه وگرنه همینجوریش روو خط صاف بری توو کلی چاله چوله میفتی:ws28: تازه شهرتونم نما نداره لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ اشتباه گرفتی ...اوون برا ما نبوده:ws28:از این به بعد بیشتر دقت کن پسرم تا اونجا که ما دیدیم کار بچه های معماری بود . حالا خودتون منکرید ، دیگه چی بگم اوون موقع شهرساز نبوده که....معمارای از جان گذشته طفلکی مجبور شدن جای شما کار کنن.....اگه گوشتون شنوا بود نمیرفتین شهرسازی که.... شهرتون با ساختمونایی که ما طراحی میکنیم قابل تحمل میشه وگرنه همینجوریش روو خط صاف بری توو کلی چاله چوله میفتی:ws28: تازه شهرتونم نما نداره بر منکرش لعنت ، همه حرف شهرسازام همینه ، میگیم بهتون یه قطعه تفکیک شده میدیم با تراکم مشخص برید بازی کنید توش و هر کاری میخواید بکنید ، تو بقیه کارا سرک نکشید ... خوب نمیدونید دیگه . میاید خراب کاری میکنید ، مردم ساده هم میگن آخه این شهره ما داریم . خوب چرا !!! آخه چرا ؟ خونه ساختن با شما ، بقیه کارا رو بسپارید دست کارشناسش . در ضمن بابت تمومه خراب کاری هایی هم که به جای ما شهرسازا کردید هم ازتون کمال تشکر رو داریم و خواهشمندیم که بس کنید ، به مردم و شهر رحم کنید آخه . خراب نکنید این شهرا رو . بازم بگم از سوگنامه شهرها به دست شما ها ...... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تا اونجا که ما دیدیم کار بچه های معماری بود . حالا خودتون منکرید ، دیگه چی بگم بر منکرش لعنت ، همه حرف شهرسازام همینه ، میگیم بهتون یه قطعه تفکیک شده میدیم با تراکم مشخص برید بازی کنید توش و هر کاری میخواید بکنید ، تو بقیه کارا سرک نکشید ... خوب نمیدونید دیگه . میاید خراب کاری میکنید ، مردم ساده هم میگن آخه این شهره ما داریم . خوب چرا !!! آخه چرا ؟ خونه ساختن با شما ، بقیه کارا رو بسپارید دست کارشناسش . در ضمن بابت تمومه خراب کاری هایی هم که به جای ما شهرسازا کردید هم ازتون کمال تشکر رو داریم و خواهشمندیم که بس کنید ، به مردم و شهر رحم کنید آخه . خراب نکنید این شهرا رو . بازم بگم از سوگواره شهرها به دست شما ها ...... من هنوز تا معمار شدن خیلی راه دارم......اما اینو مطمئنم وارد کار که بشم کارمو بلدم انجام بدم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من هنوز تا معمار شدن خیلی راه دارم......اما اینو مطمئنم وارد کار که بشم کارمو بلدم انجام بدم مگه من گفتم بلد نیستی مینا !!!! منظور من این بود که هر کس تو کار خودش کارشناسه و حتی میتونه بهترین باشه ... فقط باید حریم کارای هم رو حفظ کنن... بدون معمار و عمرانی شهری وجود نخواهد داشت و بدون شهرساز شهرها مکان خوبی برای زندگی نخواهند بود. همه و همه گذشته از بعد مالی علم دنبال خدمت و به جای گذاشتن هنرمون در کالبد شهریم تا یادگاری باشه در ذهن مردم و دعای خیری پشت سرمون . همه این کارها و آرزوها با همکاریه که میسر میشه . نه شهرساز و نه معمار و نه عمرانی و نه هیچکس دیگه به تنهایی نمیتونه مکانی خلق کنه که ایده آل باشه ولی با کمک و همفکری هم میتونن بهترین ها رو خلق کنن. تموم حرفایی هم که زدم شوخی بود و به دل نگیر. اتفاقا به شخصه واسه همه رشته ها احترام قائلم و هیچ رشته ای رو آسون نمیدونم مگه اینکه توش بی خیال باشی.واسه بهترین بودن تو هر رشته ای ، تلاش و زحمت زیادی باید کشید لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مگه من گفتم بلد نیستی مینا !!!!منظور من این بود که هر کس تو کار خودش کارشناسه و حتی میتونه بهترین باشه ... فقط باید حریم کارای هم رو حفظ کنن... بدون معمار و عمرانی شهری وجود نخواهد داشت و بدون شهرساز شهرها مکان خوبی برای زندگی نخواهند بود. همه و همه گذشته از بعد مالی علم دنبال خدمت و به جای گذاشتن هنرمون در کالبد شهریم تا یادگاری باشه در ذهن مردم و دعای خیری پشت سرمون . همه این کارها و آرزوها با همکاریه که میسر میشه . نه شهرساز و نه معمار و نه عمرانی و نه هیچکس دیگه به تنهایی نمیتونه مکانی خلق کنه که ایده آل باشه ولی با کمک و همفکری هم میتونن بهترین ها رو خلق کنن. تموم حرفایی هم که زدم شوخی بود و به دل نگیر. اتفاقا به شخصه واسه همه رشته ها احترام قائلم و هیچ رشته ای رو آسون نمیدونم مگه اینکه توش بی خیال باشی.واسه بهترین بودن تو هر رشته ای ، تلاش و زحمت زیادی باید کشید با حرفت موافقم شدید نکنه تو فکر کردی من جدی گرفتم حرفاتو؟ صرفا برا شوخی و اینا بوده هر چی گفتم به دل نگیر لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ با حرفت موافقم شدیدنکنه تو فکر کردی من جدی گرفتم حرفاتو؟ صرفا برا شوخی و اینا بوده هر چی گفتم به دل نگیر :w73: من که به دل نمیگیرم ، احساس کردم تو به دل گرفتی که خوب مشخص شد اشتباه کردم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ چون بحث تموم شد منم ادامه نمی دم می نی پاور مصالح ساختمانی داری بهم بدی؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ چون بحث تموم شد منم ادامه نمی دممی نی پاور مصالح ساختمانی داری بهم بدی؟ نه گلم....شما باید پیوسته باشین....چون ما این واحدو نداریم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ نه گلم....شما باید پیوسته باشین....چون ما این واحدو نداریم آره من پیوستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده