سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ آره اتفاقا زیادی هم درس میخوننمقامهایی هم که دانشگاه داره میاره نشون دهنده کلی بچه درسخون توشه بعلاوه اینکه نسبت به خیلی از دانشگاه آزادایی هم که دوستان دیگمون میرن استادای سخت گیر تری داره تایید میشه به شدت لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من همیشه از جلوش رد میشم چند باری داخلش اومدم حالا جدا از تمیزی فضاش مدیریت خوبی داره دکتر موسی خانی از نظر مدیریت حرف نداره تایید میشه به شدت سارا توهم مگه اینجایی؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ دکتر موسی خانی از نظر مدیریت حرف نداره سارا توهم مگه اینجایی؟ با اجازه تون بله لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ قانون جدید چیه یکی بذاره ما هم ببینیم بخندیم بعدش گریه کنیم لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها میگم کسی خبر داره ته تهش چقدوام میدن واس شهریه ؟ لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها میگم کسی خبر داره ته تهش چقدوام میدن واس شهریه ؟ لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه هامیگم کسی خبر داره ته تهش چقدوام میدن واس شهریه ؟ تا اونجا که من میدونم چیزی حدود 1 تومن از طرف وزارت علوم وام داده میشه که بازپرداختش پس از پایان تحصیلات با اقساط کم هست لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ رو وام وزارت علوم اصلا حساب نکن! چون تو این دانشگاه همش خرج دانشگاه میشه و به دانشجو نمیدن! چندسال یه بار با کلی محدودیت به تعدادی میدن خود وامی که وزارت علوم اختصاص داده انگار اینطوریه: وام شهریه دانشجويان مؤسسات آموزش عالي غير دولتي ـ غيرانتفاعي * دوره کارشناسی آنها 10 نیمسال می باشد. سقف وام شهریه برای دانشجویان ممتاز و نمونه 50 % بیشتر از مبالغ مندرج در جدول می باشد. تذکر : v وام شهریه دانشجویان به حسابي كه مؤسسه آموزش عالی اعلام مي نمايد برای تأمين بخشي از شهريه آنها واريز ميگردد. v مقدار وام شهريه از حداكثر سقف شهريه مصوب مؤسسه آموزش عالي بیشتر نخواهد بود. v برای دانشجویان نیمسال آخر ، اخذحداقل نصف واحدهای لازم ( طبق مقررات آموزشی ) مورد نیاز است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی مثلا من تو این دوسال و نیمی که اینجا بودم تازه ترم پیش این وام رو اطلاع رسانی کردن که گفتن ترم اخریا نمیتونن بگیرن!! که خب بازم شامل حال ما نشد! لینک اطلاعیه اش اینجاست میتونی ببینی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا فقط رو تقسیط شهریه و وام خود صندوق رفاه میتونی حساب کنی که اونم کلی محدودیت داره و مزایای وام وزارت علومو نداره و درطول تحصیلت خورد خورد ازت میگیرن! لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ رو وام وزارت علوم اصلا حساب نکن! چون تو این دانشگاه همش خرج دانشگاه میشه و به دانشجو نمیدن! چندسال یه بار با کلی محدودیت به تعدادی میدن خود وامی که وزارت علوم اختصاص داده انگار اینطوریه: ولی مثلا من تو این دوسال و نیمی که اینجا بودم تازه ترم پیش این وام رو اطلاع رسانی کردن که گفتن ترم اخریا نمیتونن بگیرن!! که خب بازم شامل حال ما نشد! لینک اطلاعیه اش اینجاست میتونی ببینی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا فقط رو تقسیط شهریه و وام خود صندوق رفاه میتونی حساب کنی که اونم کلی محدودیت داره و مزایای وام وزارت علومو نداره و درطول تحصیلت خورد خورد ازت میگیرن! نه اتفاقا خیلی از هم ورودیهای ما الان این وام تو حسابشونه برای ترم بعد. به راحتی گرفتن لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ یعنی یه دفه نمیان یه ملیون بدن؟ بایدخوردخورد بگیریم؟ من یه دفه ای میخوام لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ یعنی یه دفه نمیان یه ملیون بدن؟بایدخوردخورد بگیریم؟ من یه دفه ای میخوام حداکثر 600 میدن. لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ نمیشه اینجا یکم در مورد استاید صحبت کرد لینک به دیدگاه
shahram.j 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ خوب کیلو کیلو پول می گیرن بایدم این شکلیا باشه لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ نمیشه اینجا یکم در مورد استاید صحبت کرد این که گفتی یعنی چه لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ این که گفتی یعنی چه تو دیکشنری دنبالش بگرد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده