soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ با سلام به منظور هر چه غنی تر نمودن تالار مکانیک و استفاده از دانش عالی استادان این مرز و بوم دوستان گرامی لطف کنند آدرس ایمیل اساتید محترمشون رو یا اینجا یا به صورت پیام خصوصی به اینجانب ارسال نمایند تا برای ایشان دعوتنامه و تبیلغ تالار ارسال شود خوشحال میشیم اساتید شما تاج سر ما نیز باشند به امید تالاری روز به روز قدرمند تر :icon_gol: 17 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ بابا ایمیل بدید تشکر نمیخوام به جان ماحمود 7 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ سلام . والا من شماره هاشون رو دارم . اگه میخواین تقدیم کنم یه کم صبر کنید تا ایمیل هاشون رو پیدا کنم . استادای تاپ رو میخواین یا همه اساتید رو ؟ 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی حاجی هر استادی که به نظرتون میتونه بیاد ایمیلشو بدین خو دانشجویان دکترا و اینا:دی 7 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ نتیجه چی شد؟ فکر خوبیه خب مریم جان یکم طول میکشه تا دوستان ایمیل اساتیدشونوپیدا کنن.. خودمم به وب سایتای استادام رجوع میکنم و ایمیلشونو میذارم البت اگه شمارهاشونم باشه یه اس ام اس کلی تبلیغ نواندیشان بدیم به همشون میتونه ایده ی جالبی باشه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ فکر خوبیهخب مریم جان یکم طول میکشه تا دوستان ایمیل اساتیدشونوپیدا کنن.. خودمم به وب سایتای استادام رجوع میکنم و ایمیلشونو میذارم البت اگه شمارهاشونم باشه یه اس ام اس کلی تبلیغ نواندیشان بدیم به همشون میتونه ایده ی جالبی باشه ممنون الهام جان...یک زمانی خودم از مخالفین دعوت به اساتید بودم و میگفتم تالار به اون حد نرسیده...ولی الان فکر میکنم دیگه وقتشه....ایمیل اساتید هم که در صفحات دانشگاهها هست..سهیل هم که خودش داوطلب شده .. 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ حرکت جالبیه - منم میگردم ببینم پیدا میکنم -شاید یکم دیر بشه فقط انشالله در صورت نتیجه دادن یک عنوان مناسب برای این بزرگوارن پیدا بشه که احترامشون حفظ بشه و اینکه یجوری نشده که کاربرا سوالاتی در حد تز دکترا بپرسن فکر میکنم یجور نظارت و کمک به مدیران تالار ها بهترین حالت باشه موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها ایمیل استاداتون چی شد؟ حداقل لینک وب سایتاشونو بذارین 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ 1. مدرس مرکز آموزش عالی انقلاب اسلامی_ مکانیک_ تهران Mail: mehrsazanco@ yahoo.com 2. مدرس دانشگاه شهید رجایی_ دانشکده مکانیک - تهران _لویزان Mail: IMANI_MSH @ yahoo.com 3. Mail: m.aminkia@gmail.com 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ استاد نرم افزارهای مکانیک davoudi@gmail.com 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده