Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ Hussaini Hanging Bridge, Pakistan Aiguille du Midi Bridge, France William Preston Lane, Jr. Memorial Bridge (Bay Bridge), Maryland Sidu River Bridge, China Royal Gorge Bridge, Colorado Puente de Ojuela, Mexico U Pain Bridge, Myanmar Iya Valley Vine Bridges, Japan Cikurutug Bridge, Indonesia Carrick-a-Rede Rope Bridge, Northern Ireland Capilano Suspension Bridge, Canada Trift Suspension Bridge, Switzerland Canopy Walk, Ghana Mackinac Bridge, Michigan Millau Viaduct, France خب نظر شما چيه .... ؟ 11 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ Hussaini Hanging Bridge, Pakistan U Pain Bridge, Myanmar Iya Valley Vine Bridges, Japan Cikurutug Bridge, Indonesia Trift Suspension Bridge, Switzerland Canopy Walk, Ghana خب نظر شما چيه .... ؟ اينا ديگه آخرشن:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا دستشون درد نکنه...........اینها رو آخه چه جوری میسازند؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: من که فکر نکنم جرأت کنم حتی از روشون رد بشم:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ :obm::obm::obm: امکان نداره یکیشونو امتحان کنم!:obm::obm::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ بسیار زیبا و هیجان انگیز.من امتحان میکنم 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ بسیار زیبا و هیجان انگیز.من امتحان میکنم گویا شما از جونت سیر شدی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ گویا شما از جونت سیر شدی نه.اتفاقی نمیوفته که.خطرش کمتر از پرواز با هواپیماهای داخلیه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ نه.اتفاقی نمیوفته که.خطرش کمتر از پرواز با هواپیماهای داخلیه اینو خوب اومدی ولی برای رفتن پیش این پلها باید حتما باهواپیما بری اول اونهم از نوع داخلیش 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ اینو خوب اومدی ولی برای رفتن پیش این پلها باید حتما باهواپیما بری اول اونهم از نوع داخلیش نخیر.با کشتی میرم دبی.بعدش هم با first class میرم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ نخیر.با کشتی میرم دبی.بعدش هم با first class میرم موفق باشی رفتی عکس بگیر بفرست برامون 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ نه.اتفاقی نمیوفته که.خطرش کمتر از پرواز با هواپیماهای داخلیه اینو خوب اومدی اینو خوب اومدی ولی برای رفتن پیش این پلها باید حتما باهواپیما بری اول اونهم از نوع داخلیش نخیر.با کشتی میرم دبی.بعدش هم با first class میرم فکر همه جاشو کرده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده