M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ بنظر شما آینده این دانش چگونه است؟ 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=35688 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ آینده این دانش رو بسیار خوب ارزیابی میکنیم:دی الان کل دنیا بالاخص تو کشور های پیشرفته صنعت کلا میره رو هیدرولیک و نیوماتیک سرعت بالا .....پرت انرژی کم ......راندمان بالا..ووووواز همه مهمتر قایبیلت شکل دهی به فرم های خاص ......از مزیت های این سیستمه ایران تو این زمینه وضعش خیلی خرابه گویا:دی 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من دارم رو پایان نامم هیدرو فرم کار میکنم هر کس اطلاعاتی داره بهم بده....... یا کسی که این پروژه رو کار میکنه 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من تقریبا این دانش رو یاد گرفتم و مشاورم هم شدم! واسه انجام پروژه هاش! واقعا دانش بسیار عالیه هست! مطمئن باشید چند سال دیگه تو کشور ما هم باید فراگیر بشه! اگر علاقه دارید برید دنبالش پشیمون نمیشید! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده