peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ یکی ازارزانترین منابع پروتئین،ویتامینb12 وeوفیبوفلاوین وفولاسین،آهن وفسفر،تخم مرغ است.اگرشمافقط ازتخم مرغهای استفاده میکنید که دارای پوسته سفیدهستندبه نکات زیر توجه کنید: 1.رنگ پوسته تخم مرغ هیچ ارتباطی به کیفیت ویامغزی بودن محتویات آن ندارد. 2.هرگزپوسته تخم مرغ رامدت طولانی قبل ازمصرف جدا نکنید این عمل پوشش حفاظتی طبیعی آن رااز بین میبرد. 3.تخم مرغهارادرسردترین قسمت یخچال نگه داری کنید. 4.اگرچه مرورزمان کیفیت تخم مرغ راکاهش میدهد امادردمای یخچال 4-5هفته تازه میماند. 5.تخم مرغ آب پز کاملاپوشش حفاظتی خودراازدست میدهددرنتیجه تنهاچندروزپس ازپخته شدن قابل مصرف است. به نقل ازمجله پرورش اندام سال دوم شماره22 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده