رفتن به مطلب

*** انجمن هواداران ابومسلم مشهد ***

ارسال های توصیه شده

درود بر ابومسلمی های گل

این تاپیک را زدیم تا در مورد تیم عزیزمون و همچنین داغ ترین اخبار تیممون را در اینجا قرار بدیم small%20%2870%29.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

فرهاد كاظمي گفت: بهتر است سعيدلو و كفاشيان مستقيما مشكل منشور اخلاقي را حل كنند. سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: از رييس سازمان تربيت‌بدني و رييس فدراسيون فوتبال مي‌خواهم با ورود به قضيه منشور اخلاقي، مشكلات ناشي از اين موضوع را حل كنند چرا كه هيچ كس با اجراي اين گونه منشور اخلاقي موافق نيست. وي تاكيد كرد: مطمئن باشيد كسي مخالف اجراي منشور اخلاقي نيست و اعتراض مخالفان در رابطه با نحوه اجراي آن است. وي ادامه داد: از سعيدلو و كفاشيان مي‌خواهم به من پاسخ بدهند كه چه كسي بايد به تخلفات اخلاقي سازمان ليگ رسيدگي كند. كاظمي با اشاره به حضور خود در جلسه شب گذشته كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، اظهار داشت: در اين جلسه از عزيز محمدي شكايت كردم كه البته وي حضور نيافت و از شريفي خواستم كه در رابطه با من احقاق حق كند. وي تاكيد كرد: من هيچ وقت به كسي توهين نكرده‌ام و واقعا نمي‌دانم چرا سازمان ليگ كارت مربي‌گري من را صادر نمي‌كند و اصلا اين سوال برايم پيش آمده است كه چرا تاكنون هيچ اقدامي نكرده و حالا كه به ابومسلم آمده‌ام اين قضيه را مطرح مي‌كنند. سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان افزود: نحوه برخورد سازمان ليگ براي ابومسلم و فوتبال مشهد مشكل ايجادكرده است. وي همچنين از حضور نماينده باشگاه ابومسلم در جلسه كميته انضباطي شب گذشته خبر داد و گفت: نماينده باشگاه نيز در اين جلسه در مورد مشكلات به وجود آمده براي ابومسلم به واسطه تصميمات سازمان ليگ صحبت كرد كه نمونه آن همزماني بازي ابومسلم و فجرسپاسي در شهر مشهد با داربي تهران است. كاظمي در مورد بازي امروز تيمش در مقابل صباي قم عنوان كرد: تمام شرايط براي اين بازي مهياست و تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم و اميدوارم با حضور هواداران شاهد پيروزي ديگري باشيم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

محمد رضا عباسي قائم مقام باشگاه ابومسلم مشهد گفت : جلسه هيات مديره طبق روال هميشگي شب گذشته برگزار و درباره مسايل جاري باشگاه بحث و بررسي شد.

وي در مورد اينكه علت دو باخت متوالي اين تيم در هيات مديره بررسي شد يا نه گفت: طبيعي است كه در اين زمينه هم صحبت شود اما مهم ترين دليل شكست‌هاي ابومسلم نبود سرمربي روي نيمكت است. از روي سكو مربي نمي‌تواند آنگونه كه دلخواهش است تيم را هدايت كند. بنابراين تيم دچار افت مي‌شود.

قائم مقام باشگاه ابومسلم در مورد اظهارات فرهاد كاظمي مبني بر اينكه در صورت حل نشدن مشكلش از اين تيم جدا مي‌شود، عنوان كرد: اگر فرهاد كاظمي چنين حرفي زده است به دليل رفاقت با ابومسلم است. او دلش براي تيم مي‌سوزد و نمي‌خواهد مشكلاتش باعث تنش در تيم شود.

عباسي ادامه داد: روز آينده تكليف فرهاد كاظمي مشخص خواهد شد؛ اينكه برايش كارت مربيگري صادر خواهد شد يا نه. بنابراين تا فردا صبر مي‌كنيم.

لینک به دیدگاه

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان پس از شكست 3 بر يك تيمش مقابل صبا قم گفت: هواداران ابومسلم مطمئن باشند كه اين تيم سقوط نخواهد كرد. فرهاد كاظمي كه هنوز به عنوان سرمربي كارت مربيگري از سوي سازمان ليگ فدراسيون فوتبال دريافت نكرده است، در جمع خبرنگاران افزود: در اين بازي در نيمه اول بسيار خوب بازي كرديم و موفق به زدن يك گل شديم اما در نيمه دوم نتوانستيم بازي خوب خود را ادامه دهيم و بر روي سه اشتباه سه گل دريافت كرديم. وي ادامه داد: بازيكنان ما بايد ياد بگيرند كه بازي 90 دقيقه است و بتوانند بزرگ فكر كنند، به نحوي كه بعد از يك اشتباه و خوردن يك گل بازي را به تيم حريف واگذار نكنند. تيم ما در اين بازي مشكل فني داشت و من اين شكست را به گردن مي‌گيرم و مسووليت آن را قبول مي‌كنم. كاظمي در خصوص داوري اين ديدار گفت: داور عملكرد بدي نداشت، اما بر روي پنالتي ما اشتباه كرد و بايد آن را تكرار مي‌كرد اما، باز هم تيم ما بايد از لحاظ فني در سطحي مي‌بود كه با چند سوت و پرچم اشتباه داوران نتيجه را واگذار نمي‌كرد و نبايد شكست امروز را به گردن داور انداخت. وي افزود: تيم ما پس از دريافت گل اول دچار افت روحي شد و ديگر نتوانست به بازي برگردد. كاظمي در خصوص صادر نشدن كارتش توسط سازمان ليگ برتر تصريح كرد: مشكل‌مان هنوز حل نشده است و در جلسه كميته انضباطي هم رييس سازمان ليگ شركت نكرد. من از عزيز محمدي هم در فدراسيون فوتبال و هم به صورت حقوقي شكايت كردم و پيگير آن هستم. وي افزود: تا كي بايد فدراسيون ما تحت تاثير يك نفر باشد و يك نفر تنها در اين فدراسيون تصميم بگيرد. متاسفانه در ابتداي سال جاري براي يك مربي ديگر كارت بازي صادر نشده بود اما پس از اعتراض نمايندگان آن شهر در مجلس و با پيگيري‌هاي آن‌ها اين مربي بدون كارت بازي روي نيمكت تيمش نشست اما تاكنون اين اتفاق در مورد من نيفتاده است. وي تصريح كرد: اسداللهي نماينده مردم استان خراسان در مجلس شوراي اسلامي و عضو هيات رييسه باشگاه پيگير مسائل من بوده است و پا به پايم همه جا به من كمك كرده است و اميدوارم كه او بتواند مشكل من را حل كند. زيرا كه نبودنم در كنار تيم براي ابومسلم مشكل‌ساز خواهد بود. كاظمي خاطرنشان كرد: همه چيز براي نتيجه‌گيري ما مهياست و هواداران تيم پس از دريافت سه گل هم از تيم خود حمايت مي‌كنند. اما تنها مشكل ما حواشي تيم است كه بايد آن را حل كرد. سرمربي تيم فوتبال ابومسلم در خصوص اخراج اصغر جانداري مربي سابق تيم ابومسلم از كادر فني آن گفت: وي بر خلاف دستور باشگاه با رسانه‌ها مصاحبه كرده است و من هم كه مربي‌اي معتقد به نظم و اصول هستم او را بركنار كردم و اگر ساير مربيان كادر فني هم بي‌نظمي انجام دهند آن‌ها را هم كنار خواهم گذاشت.

عباسي: صبر تماشاگران مشهدي در حال لبريز شدن است

قائم مقام باشگاه ابومسلم گفت: صبر تماشاگران مشهدي در حال لبريز شدن است و آنها سازمان ليگ را به نوعي مقصر ناكامي تيم مي‌دانند.محمدرضا عباسي گفت : در ديدار با صبا تيم ما دو نيمه متفاوت داشت. در نيمه اول بسيار خوب بوديم و در نيمه دوم به دليل مشكل روحي برابر صبا شكست خورديم. زماني كه سرمربي روي نيمكت تيم نباشد اوضاع به همين شكل است. وي ادامه داد: مسئولان كميته انضباطي فدراسيون فوتبال وعده داده‌اند كه مشكل فرهاد كاظمي حل خواهد شد و در هفته بيست و يكم ليگ برتر مي‌تواند ابومسلم را از روي نيمكت هدايت كند. با اين شرايط روزگار سختي را تجربه مي‌كنيم و فرصت‌هاي تيم هم مثل برق و باد مي‌گذرد. اميدواريم مسئولان سازمان ليگ هم كوتاه بيايند.اگر خدايي نكرده ابومسلم به دسته يك سقوط كند تمامي تيم‌ها از زيارت امام رضا(ع) محروم مي‌شوند و اين سعادت را از دست مي‌دهند.

قائم مقام باشگاه ابومسلم تاكيد كرد: اميدوارم مشكل كاظمي هر چه سريع‌تر حل شود زيرا بخشي از دل‌مشغولي كاظمي همين مشكل است. روز گذشته نيز تماشاگران نزديك بود عليه سازمان ليگ شعار سر دهند كه با توصيه به ليدرهاي باشگاه از اين كار منصرف شدند اما صبر تماشاگران مشهدي در حال لبريز شدن است و آنها زماني كه تيم نتيجه نمي‌گيرد نوك پيكان حملات خود را متوجه سازمان ليگ مي‌كنند.

عباسي در مورد اينكه آيا طرفداران ابومسلم سازمان ليگ را عامل ناكامي‌ تيمشان مي‌دانند يا فرهاد كاظمي گفت: تماشاگران با وجود شكست 3 بر يك برابر صبا باز هم كاظمي را تشويق كردند.

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

معاون فني تيم‌هاي پايه ابومسلم صبح امروز در اين مراسم اظهار داشت: برنامه‌هاي وسيعي براي سال آينده تيم‌هاي پايه داريم و تلاش مي‌كنيم شرايطي ايجاد كنيم كه در آينده تيم بزرگسالان ابومسلم بي‌نياز از خريد بازيكن باشد و تيم‌هاي پايه اين تيم را تغذيه كنند.

جواد بادامكي با بيان اينكه در تلاش هستيم تا يك تيم نونهالان دومي نيز براي ابومسلم بسازيم، افزود: براي موفقيت بيشتر به دنبال فراهم كردن مكاني براي تمرين تيم‌هاي پايه هستيم كه داراي امكانات مناسب از جمله خوابگاه و رختكن بوده و تمام وقت در اختيار تيم‌هاي پايه باشد تا بتوانيم بازدهي مناسبي داشته باشيم.

دانيال دادجو، معاون اقتصادي باشگاه ابومسلم نيز در اين مراسم گفت: هدف باشگاه كسب امتيازات بزرگ فوتبالي و تبديل شدن به ثروتمندترين باشگاه ايران است.

پس از 20 سال از فعاليت باشگاه ابومسلم اين براي نخستين بار است كه مديريت تيم‌هاي پايه اين باشگاه از ابومسلم جدا شده و ابومسلم در كنار تيم‌هاي اميد، جوانان و نوجوانان صاحب تيم نونهالان نيز شد.

مظلومي: برابر فولاد خوزستان انتحاري بازي مي‌كنيم

پرويز مظلومي در مورد ديدار روز جمعه برابر فولاد خوزستان گفت: ديدار سختي برابر فولاد داريم. هر دو تيم براي سقوط نكردن مي‌جنگند و اين ديدار 6 امتيازي است. فولاد در نيم فصل دوم نتايج خوبي كسب كرده و ما هم در دو هفته‌اي كه تعطيل بوديم تمرينات خوبي انجام داديم.بازيكنان ابومسلم بسيار پرانگيزه هستند و در اهواز انتحاري بازي خواهيم كرد.

وي ادامه داد: براي برد به ميدان مي‌رويم. يا برنده مي‌شويم يا بازنده، تساوي نه براي ما مفيد است نه به درد فولاد مي‌خورد. سه چهار بازيكن تيم هم مصدوم هستند كه اين هم از بدشانسي‌هاي تيم ما است.درست مانند زماني كه ما برنده مي‌شويم رقباي ما هم بازي را مي‌برند.

مظلومي با اشاره به ديدارهاي باقيمانده ليگ عنوان كرد: 8 ديدار ديگر تا پايان ليگ داريم كه از شانس بد ما ديدارهاي باقي‌مانده يا با تيم‌هايي است كه در خطر سقوط قرار دارند يا براي كسب سهم?ه آسيا مي‌جنگند. با هيچ تيم كم انگيزه كه در ميانه جدول باشد بازي نداريم.

سرمربي سابق مس در مورد ديدار هفته آخر برابر اين تيم در كرمان گفت: فقط اميدوارم تا آن زمان ديگر اين مسابقه حساسيتي نداشته باشد و تكليف تيم‌ها براي سقوط مشخص شده باشد.

وي در مورد شايعه سرمربيگري خود و مديريت فني منصور پورحيدري در استقلال تهران اظهار داشت: همانطور كه خودتان مي‌گوييد شايعه است.2 سال است كه در رسانه‌ها من سرمربي تيم استقلال مي‌شوم.هر زماني كه نوبت من شد سرمربي اين تيم خواهم شد.منصور پورحيدري هم حتما كاري داشته كه به باشگاه استقلال رفته و هر كس كه به باشگاه مي‌رود براي سرمربيگري نيست.پورحيدري از پيشكسوتان باشگاه است و وظيفه‌اش است كه به اين تيم كمك كند.

ابومسلم 4 بازيكن مصدوم و محروم دارد

داود دانش دوست، مجتبي سرآسيابي و اشكان نامداري 3 بازيكن مصدوم ابومسلم هستند.

رضا ناصحي نيز به دليل سه اخطاره بودن محروم است و نمي‌تواند تيمش را در ديدار با فولاد خوزستان همراهي كند. فولادي ها براي اين بازي مهدي چمن آرا را به دليل محروميت در اختيار ندارند.بختيار رحماني نيز با مصدوميت از ناحيه گردن روبرو است. وي چند روز قبل به دليل تصادف از ناحيه گردن دچار آسيب ديدگي شد و نتوانست در اردوي تيم اميد نيز شركت كند.

اين مسابقه روز جمعه ساعت 15:15 در شهر اهواز برگزار مي‌شود.

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان پس از شكست يك بر صفر تيمش در مقابل سايپاي كرج گفت: هنوز هم براي بقا در ليگ برتر شانس داريم.رويز مظلومي در جمع خبرنگاران افزود: هر دو تيم مانند گلادياتورها با يكديگر بازي كردند اما عدالت فوتبال رعايت نشد و ما شكست خورده فوتبال بوديم.وي ادامه داد: در نيمه اول بازي كاملا مسلط بوديم و چندين موقعيت گلزني خوب را از دست داديم كه اين مسئله به دليل نداشتن يك گلزن خوب در تيم است.وي خاطرنشان كرد: بازيكنانم بازي خوب و جوانمردانه انجام دادند و از بابت اين بازي خوب از آنها راضي هستم اما ما بايد امروز پيروز مي‌شديم اما تيمي كه در شرايط سقوط قرار دارد مضطرب است و كاملا با استرس بازي مي‌كند.مظلومي ادامه داد: برنامه‌ريزي خوبي براي بازي با سايپا انجام داديم و از ابتداي بازي با پرس تيم حريف در زمين اجازه نداديم به دروازه ما نزديك شود. اما فوتبال همانطور كه مي‌خواهيم انجام نمي‌شود و امروز آن روي ديگر فوتبال را ديديم.پرويز مظلومي تاكيد كرد: مقصر اصلي اين شكست من هستم كه بازيكنانم را آماده برد نكردم. اما ابومسلم با آن كه در خانه شرايط بسيار خوبي دارد ولي در بيرون از خانه دچار مشكل است و نمي‌تواند نتيجه بگيرد، ما در چهار بازي داخل خانه 10 امتياز كسب كرديم.سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان در پاسخ به سوالي در خصوص شرايط تيمش در ادامه رقابتهاي ليگ برتر گفت: سقوط ما هنوز مسجل نشده است اما پنج بازي سخت ديگر در ليگ داريم كه سه ديدار آن در خانه است و تمام تلاش خود را خواهيم كرد كه به نتيجه برسيم.وي در خصوص داوري ديدار گفت: تاكنون هيچ وقت گلويم را براي داور پاره نكردم اما داور مي‌توانست يك پنالتي به نفع ما بگيرد و بهتر از اين قضاوت كند. ولي او هم مثل ما انسان است و ممكن است اشتباه كند.

لینک به دیدگاه

بابا ول کن علی جان کی حالا دلو دماغه تشویقه این تیمه بحران زده می ره ؟! داره میره دسته 2 اونوقت میگی بریم استادیوم تا شاهد یه باخته دیگرش باشیممممممممممممم؟!!! :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تایید میشه حرفت

ایشاا... سالای بعد بیاد بالا

مثله همیشه بشه که هم استقلال رو براحتی می برد و هم پرسپولیس رو!! (بهش لقب گربه سیاه داده بودن اون موقعه هاااااااااااااااااااااا):ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تایید میشه حرفت

ایشاا... سالای بعد بیاد بالا

مثله همیشه بشه که هم استقلال رو براحتی می برد و هم پرسپولیس رو!! (بهش لقب گربه سیاه داده بودن اون موقعه هاااااااااااااااااااااا):ws44:

ایشالا که دوباره میاد بالا و همون تیمی میشه که بقیه تیمها ازش میترسیدن :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...