سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ .................................................................................. .................................................... ...................................................................... به استاده میگیم چرا فایلا رو آپلود نکردین میگه همه سایتایی که می شناختم رفتم همشون چیلتر بود مملکته داریم؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: بدو بدو به استاد ادرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو دادم الان که خودم خواستم فایل اپ کنم دیدم هم .net و هم .com اش چیلتر شده مملکته داریم:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ یه قند شکن خوب بهش میدادی بهتر بود ماهی گیر باشی بهتر از اینه که ماهی داشته باشی 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ یه قند شکن خوب بهش میدادی بهتر بودماهی گیر باشی بهتر از اینه که ماهی داشته باشی خودش رو لب تاپش داشت ولی گاها برای دان مشکل ایجاد می کنه باید از سایتای دایرکتی استفاده کرد 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ یه قند شکن هم به من میدین 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ یه قند شکن هم به من میدین خطرناکه واسه نی نیا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده