danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ زاویه ی دوربین در این عکس به گونه ای است که نمی توان از چشمان آن دخترک فرار کرد نمی دانم چرا دلم نمی خواهد دنیا را از این زاویه نگاه کنم کفش ، نماد سنگینی یک انسان نه، که وزن همه ی دنیاست هنگامی که چشمان دخترک زمزمه می کند که شانه هایش توان ندارند تا وزن عدالت را با خود حمل کند کوچکی حقارت کننده ای دارد نتیجه ی عدالت انسان هایی که از بالا نگاه می کنند... عدالت شوخی زننده ای است گاهی 17 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ عدالت............!!!! همیشه همینطوره 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ عدالت نزد ........... هست و بس 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ عدالت نزد ........... هست و بس اخه کی تو این تاپیک میخنده که تو میخندی بچه 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من که عدالت حتی به شوخی هم وجود نداره که شوخیش بخاد زننده باشه 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ بعضي وقتا به انسانيت خودم شك ميكنم.چطور ممكنه ديد و بي تفاوت بود؟مثلا"من الان با ديدن اين عكس احساس درد ميكنم اما همين؟واقعاگ چيكار بايد كرد؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ بنده به عدالت اعتقاد کامل دارم... مخصوصا عدالت خدا... کلا همه جا وجودش رو حس میکنم... 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ عَدالت میخوایید فقط عَدالت های دکتر جون!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده