mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۸ 3- مربوط به نرم افزارهای مولتی مدیاست؟ خیر ولی همه حتما ازش استفاده کردن حتی یکبار 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۸ 4- از نرم افزاهايي هست كه همرا با ويندوز روي كامپيوتر نصب ميشه؟ ( مثل notepad ) لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۸ 4- از نرم افزاهايي هست كه همرا با ويندوز روي كامپيوتر نصب ميشه؟ ( مثل notepad ) خیر البته در ویندوز ویستا به نوعی وجود داره، ولی من منظورم اون نیست، منظورم خود نرم افزارش بطور مستقله. 1 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۸ ابوذر تشکر کردی یعنی راهنماییم به دردت خورد یا واسه اینکه جواب دادم تشکر کردی؟ جواب بو نفهمیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۸ من که ویندوز ویستا رو اصلاً ندیدم. راهنماییت واسه من کاربردی نداشت. ولی اینکه میگی همه یه بار ازش استفاده کردن عجیبه :ws6: نرم افزاری که همه استفاده کرده باشن فکر کنم آفیس باشه :ws11: 5- microsoft office :ws4: 1 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۸ من که ویندوز ویستا رو اصلاً ندیدم. راهنماییت واسه من کاربردی نداشت. ولی اینکه میگی همه یه بار ازش استفاده کردن عجیبه :ws6:نرم افزاری که همه استفاده کرده باشن فکر کنم آفیس باشه :ws11: 5- microsoft office :ws4: خیر خب یه راهنمایی دیگه می کنم، هر ویندوزی که نصب کنی، به این نرم افزار احتیاج پیدا می کنی، البته استثتا هم داره باز. لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۸ 6- directx :ws11: خیر سوالا به 10 تا که رسید یه راهنمایی توپ می کنم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۸ 7- مربوط به نرم افزارای گرافیکی میشه؟ لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۸ 7- مربوط به نرم افزارای گرافیکی میشه؟ خیر نرم افزارش کلی تر از اونیه که بشه توی یه گروه دسته بندیش کرد، ولی به طور کلی وقتی استفاده میشه که هنوز نرم افزاری روی ویندوز نصب نشده و تازه ویندوز نصب کردین. جواب خیلی واضحه که :ws6: لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۸ خیرنرم افزارش کلی تر از اونیه که بشه توی یه گروه دسته بندیش کرد، ولی به طور کلی وقتی استفاده میشه که هنوز نرم افزاری روی ویندوز نصب نشده و تازه ویندوز نصب کردین. جواب خیلی واضحه که :ws6: انتی ویروس نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۸ انتی ویروس نیست؟ برنامه ms dos نيست؟ شماره ی سوال یادتون رفت. تا حالا 9 تا سوال پرسیده شده. خیر جواب هیچ کدوم اینا نیست. :ws49: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۸ مونا جان توجه كرديد كسايي كه به اين قسمت سر ميزنن همه از رشته هاي ديگه هستن. سوال تخصصي ديگه تا اين حد نپرس تو رو خدا. 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۸۸ مونا جان توجه كرديد كسايي كه به اين قسمت سر ميزنن همه از رشته هاي ديگه هستن. سوال تخصصي ديگه تا اين حد نپرس تو رو خدا. باور کن تخصصی نیست. گفتم که هر کسی که یکبار ویندوز عوض کرده باشه، یا هارد رو Bootable کرده باشه، از این نرم افزار استفاده کرده. مگه میشه هر کس با هر رشته ای که باشه تا حالا ویندوز عوض نکرده باشه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۸۸ باور کن تخصصی نیست. گفتم که هر کسی که یکبار ویندوز عوض کرده باشه، یا هارد رو Bootable کرده باشه، از این نرم افزار استفاده کرده. مگه میشه هر کس با هر رشته ای که باشه تا حالا ویندوز عوض نکرده باشه؟؟؟؟ fdisk ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شایدم format ?? 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۸۸ مرتضي جان اف ديسك يه دستور هست برنامه كه نيست. 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۸۸ fdisk ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شایدم format ?? مرتضي جان اف ديسك يه دستور هست برنامه كه نيست. خیر نیست 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۸۸ خیر نیست سوالا زیاد شد راهنمایی بفرمایید . :ws1: 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۸۸ سوالا زیاد شد راهنمایی بفرمایید . :ws1: باشه. این نرم افزار برای مدیریت کردن هارد به کار می ره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده