سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ الان واسم اومد راسی بچه ها از کجا می تونم حجم اس ام اس ارسالی به گوشیم رو ببینم چقدره؟ 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ برند گوشیت چی هست؟ قدیمه نوکیا n73 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ گفتم برندش نگفتم مدلشو بگو خب برو تو قسمت اس ام اس هات حالا برو تو بخش setting از همون قسمت اس ام اس الببته گوشی همرام نیست امیدوارم درست بگم تو این بخش گزینه هاشو چک کن من تاحالا نوکیا نداشتم ولی سونی اریکسون قبلی و جی ال ایکسم از اینجا میتونی اس ام اس ارسالی و دریافتی رو ببینی 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ گفتم برندشنگفتم مدلشو بگو خب برو تو قسمت اس ام اس هات حالا برو تو بخش setting از همون قسمت اس ام اس الببته گوشی همرام نیست امیدوارم درست بگم تو این بخش گزینه هاشو چک کن من تاحالا نوکیا نداشتم ولی سونی اریکسون قبلی و جی ال ایکسم از اینجا میتونی اس ام اس ارسالی و دریافتی رو ببینی ببین میخوام قبل وا کردن یا فعال کردن اس ام اس هام حجم دریافتی رو بدونم قبلا settingش رفتم نیس ولی وختی وصل به کام می کنم می تونم ببینم ولی میخوام اینکارو بدون اتصال به کام انجام بدم لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اگه منظورت از حجم دریافتی تعداد اس ام اس هایی هست که تا به حال اومده برات با نوکیا نمیشه.البته یه برنامه هست که نصب میکنی از طریق اون میشه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اگه منظورت از حجم دریافتی تعداد اس ام اس هایی هست که تا به حال اومده برات با نوکیا نمیشه.البته یه برنامه هست که نصب میکنی از طریق اون میشه مرسی خب من با برنامه نمیخوام میخوام ببینم کدی چیزی داره کدای درونی نوکیا 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ گفتم برندشنگفتم مدلشو بگو خب برو تو قسمت اس ام اس هات حالا برو تو بخش setting از همون قسمت اس ام اس الببته گوشی همرام نیست امیدوارم درست بگم تو این بخش گزینه هاشو چک کن من تاحالا نوکیا نداشتم ولی سونی اریکسون قبلی و جی ال ایکسم از اینجا میتونی اس ام اس ارسالی و دریافتی رو ببینی ممنون عزیزم که وقت گذاشتی بهم یاد دادی خیلی لطف کردی 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ مرسیخب من با برنامه نمیخوام میخوام ببینم کدی چیزی داره کدای درونی نوکیا مدل های قدیمی نوکیا داره اما n73 نداره 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ گفتم برندشنگفتم مدلشو بگو رویا جون میشه بگی شما به چی برند میگی برات نوشتم دیگه عزیز نوکیا N73 هم برند هم مدل لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ مدل های قدیمی نوکیا داره اما n73 نداره مطمئنم داره چون نوکیا درونش یه دنیاست اگه کداشو بدونی 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ هزینه قبض من هم آمده 0 ریال !!! چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ هزینه قبض من هم آمده 0 ریال !!!چرا؟ تاریخشو مال کی زده کدوم دوره هستش ؟ واسه داداش منم اینجوری اومده لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ مطمئنم داره چون نوکیا درونش یه دنیاست اگه کداشو بدونی منم مطمئنم نداره چون یه زمانی تمام کدهای نوکیا رو داشتم.اون کدها مربوط به گوشی میشه و ربطی به سیم کارت نداره،پس نمیتونه تعداد اس ام اس های دریافتی رو بهت بگه.اما با اون برنامه که گفتم میشه.اتفاقا محیط زیبایی هم داره اون برنامه. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ منم مطمئنم نداره چون یه زمانی تمام کدهای نوکیا رو داشتم.اون کدها مربوط به گوشی میشه و ربطی به سیم کارت نداره،پس نمیتونه تعداد اس ام اس های دریافتی رو بهت بگه.اما با اون برنامه که گفتم میشه.اتفاقا محیط زیبایی هم داره اون برنامه. کسی حرفی از سیم کارت نزد منم درمورد خود گوشی میگم:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ سارا جون یه چیز جدید یادم اومد احیانا سبم کارتت دائمی همراه اوله با قیمت بالایی خریدی الان دائمی همراه اول 150000 تومانه اگه خریدت خیلی بیشتر از این بوده این پول اضافه برات سهام میشه تو خود شرکت همراه اول حالا دو حالت پیش میاد 1- هزینه قبضت پایین بوده و از سود سهامت پرداخت شده 2- اون مبلغ اضافی پرداختی سهام نشده ولی طی چند دوره قبضت ازش کسر میشه تا تموم بشه و به حدود 150 تا200 برسه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اونایی که واسشون اومده صفر تومن باید بسیج بشن واسه بقیه رو هم مشارکتی پرداخت کنن 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اونایی که واسشون اومده صفر تومن باید بسیج بشن واسه بقیه رو هم مشارکتی پرداخت کنن بابا حتی اگه گوشیتو خاموش کنی بزاری تو صندوق مامان بزرگت بازم 1260 رو میاد اینو مطمنم تازشم حالا چرا مال 89/5 رو فرستاده 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ بابا حتی اگه گوشیتو خاموش کنی بزاری تو صندوق مامان بزرگت بازم 1260 رو میاداینو مطمنم تازشم حالا چرا مال 89/5 رو فرستاده اره دیگه حتی خاموشم باشه یه چیزی میاد حالا واسه شما چرا صفره بو توطئه میادماه دیگه یه شوک بهتون وارد میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده