سارا-افشار 36437 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 الان واسم اومد راسی بچه ها از کجا می تونم حجم اس ام اس ارسالی به گوشیم رو ببینم چقدره؟ 7
royan aria 2423 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 گفتم برندش نگفتم مدلشو بگو خب برو تو قسمت اس ام اس هات حالا برو تو بخش setting از همون قسمت اس ام اس الببته گوشی همرام نیست امیدوارم درست بگم تو این بخش گزینه هاشو چک کن من تاحالا نوکیا نداشتم ولی سونی اریکسون قبلی و جی ال ایکسم از اینجا میتونی اس ام اس ارسالی و دریافتی رو ببینی 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 گفتم برندشنگفتم مدلشو بگو خب برو تو قسمت اس ام اس هات حالا برو تو بخش setting از همون قسمت اس ام اس الببته گوشی همرام نیست امیدوارم درست بگم تو این بخش گزینه هاشو چک کن من تاحالا نوکیا نداشتم ولی سونی اریکسون قبلی و جی ال ایکسم از اینجا میتونی اس ام اس ارسالی و دریافتی رو ببینی ببین میخوام قبل وا کردن یا فعال کردن اس ام اس هام حجم دریافتی رو بدونم قبلا settingش رفتم نیس ولی وختی وصل به کام می کنم می تونم ببینم ولی میخوام اینکارو بدون اتصال به کام انجام بدم
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 اگه منظورت از حجم دریافتی تعداد اس ام اس هایی هست که تا به حال اومده برات با نوکیا نمیشه.البته یه برنامه هست که نصب میکنی از طریق اون میشه 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 اگه منظورت از حجم دریافتی تعداد اس ام اس هایی هست که تا به حال اومده برات با نوکیا نمیشه.البته یه برنامه هست که نصب میکنی از طریق اون میشه مرسی خب من با برنامه نمیخوام میخوام ببینم کدی چیزی داره کدای درونی نوکیا 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 گفتم برندشنگفتم مدلشو بگو خب برو تو قسمت اس ام اس هات حالا برو تو بخش setting از همون قسمت اس ام اس الببته گوشی همرام نیست امیدوارم درست بگم تو این بخش گزینه هاشو چک کن من تاحالا نوکیا نداشتم ولی سونی اریکسون قبلی و جی ال ایکسم از اینجا میتونی اس ام اس ارسالی و دریافتی رو ببینی ممنون عزیزم که وقت گذاشتی بهم یاد دادی خیلی لطف کردی 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 مرسیخب من با برنامه نمیخوام میخوام ببینم کدی چیزی داره کدای درونی نوکیا مدل های قدیمی نوکیا داره اما n73 نداره 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 گفتم برندشنگفتم مدلشو بگو رویا جون میشه بگی شما به چی برند میگی برات نوشتم دیگه عزیز نوکیا N73 هم برند هم مدل
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 مدل های قدیمی نوکیا داره اما n73 نداره مطمئنم داره چون نوکیا درونش یه دنیاست اگه کداشو بدونی 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 هزینه قبض من هم آمده 0 ریال !!!چرا؟ تاریخشو مال کی زده کدوم دوره هستش ؟ واسه داداش منم اینجوری اومده
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 مطمئنم داره چون نوکیا درونش یه دنیاست اگه کداشو بدونی منم مطمئنم نداره چون یه زمانی تمام کدهای نوکیا رو داشتم.اون کدها مربوط به گوشی میشه و ربطی به سیم کارت نداره،پس نمیتونه تعداد اس ام اس های دریافتی رو بهت بگه.اما با اون برنامه که گفتم میشه.اتفاقا محیط زیبایی هم داره اون برنامه. 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 منم مطمئنم نداره چون یه زمانی تمام کدهای نوکیا رو داشتم.اون کدها مربوط به گوشی میشه و ربطی به سیم کارت نداره،پس نمیتونه تعداد اس ام اس های دریافتی رو بهت بگه.اما با اون برنامه که گفتم میشه.اتفاقا محیط زیبایی هم داره اون برنامه. کسی حرفی از سیم کارت نزد منم درمورد خود گوشی میگم:Ghelyon: 1
royan aria 2423 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 سارا جون یه چیز جدید یادم اومد احیانا سبم کارتت دائمی همراه اوله با قیمت بالایی خریدی الان دائمی همراه اول 150000 تومانه اگه خریدت خیلی بیشتر از این بوده این پول اضافه برات سهام میشه تو خود شرکت همراه اول حالا دو حالت پیش میاد 1- هزینه قبضت پایین بوده و از سود سهامت پرداخت شده 2- اون مبلغ اضافی پرداختی سهام نشده ولی طی چند دوره قبضت ازش کسر میشه تا تموم بشه و به حدود 150 تا200 برسه
سـارا 20071 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 اونایی که واسشون اومده صفر تومن باید بسیج بشن واسه بقیه رو هم مشارکتی پرداخت کنن 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 اونایی که واسشون اومده صفر تومن باید بسیج بشن واسه بقیه رو هم مشارکتی پرداخت کنن بابا حتی اگه گوشیتو خاموش کنی بزاری تو صندوق مامان بزرگت بازم 1260 رو میاد اینو مطمنم تازشم حالا چرا مال 89/5 رو فرستاده 2
VINA 31339 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 بابا حتی اگه گوشیتو خاموش کنی بزاری تو صندوق مامان بزرگت بازم 1260 رو میاداینو مطمنم تازشم حالا چرا مال 89/5 رو فرستاده اره دیگه حتی خاموشم باشه یه چیزی میاد حالا واسه شما چرا صفره بو توطئه میادماه دیگه یه شوک بهتون وارد میشه 1
ارسال های توصیه شده