رفتن به مطلب

مبلغ قبض : صفر ریال .......تاریخ قبض 5/89 ....مملکته داریم

ارسال های توصیه شده

گفتم برندش

نگفتم مدلشو بگو

خب برو تو قسمت اس ام اس هات

حالا برو تو بخش setting از همون قسمت اس ام اس

الببته گوشی همرام نیست امیدوارم درست بگم

تو این بخش گزینه هاشو چک کن

من تاحالا نوکیا نداشتم ولی سونی اریکسون قبلی و جی ال ایکسم از اینجا میتونی اس ام اس ارسالی و دریافتی رو ببینی

• Like 3
لینک به دیدگاه
گفتم برندش

نگفتم مدلشو بگو

من تاحالا نوکیا نداشتم ولی سونی اریکسون قبلی و جی ال ایکسم از اینجا میتونی اس ام اس ارسالی و دریافتی رو ببینی

ببین میخوام قبل وا کردن یا فعال کردن اس ام اس هام حجم دریافتی رو بدونم قبلا settingش رفتم نیس

ولی وختی وصل به کام می کنم می تونم ببینم ولی میخوام اینکارو بدون اتصال به کام انجام بدم

لینک به دیدگاه

اگه منظورت از حجم دریافتی تعداد اس ام اس هایی هست که تا به حال اومده برات با نوکیا نمیشه.البته یه برنامه هست که نصب میکنی از طریق اون میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه منظورت از حجم دریافتی تعداد اس ام اس هایی هست که تا به حال اومده برات با نوکیا نمیشه.البته یه برنامه هست که نصب میکنی از طریق اون میشه

مرسی

خب من با برنامه نمیخوام میخوام ببینم کدی چیزی داره کدای درونی نوکیا

• Like 1
لینک به دیدگاه
گفتم برندش

نگفتم مدلشو بگو

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی بهم یاد دادی خیلی لطف کردی

• Like 1
لینک به دیدگاه
مطمئنم داره چون نوکیا درونش یه دنیاست اگه کداشو بدونی

منم مطمئنم نداره چون یه زمانی تمام کدهای نوکیا رو داشتم.اون کدها مربوط به گوشی میشه و ربطی به سیم کارت نداره،پس نمیتونه تعداد اس ام اس های دریافتی رو بهت بگه.اما با اون برنامه که گفتم میشه.اتفاقا محیط زیبایی هم داره اون برنامه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم مطمئنم نداره چون یه زمانی تمام کدهای نوکیا رو داشتم.اون کدها مربوط به گوشی میشه و ربطی به سیم کارت نداره،پس نمیتونه تعداد اس ام اس های دریافتی رو بهت بگه.اما با اون برنامه که گفتم میشه.اتفاقا محیط زیبایی هم داره اون برنامه.

کسی حرفی از سیم کارت نزد منم درمورد خود گوشی میگم:Ghelyon:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سارا جون یه چیز جدید یادم اومد

احیانا سبم کارتت دائمی همراه اوله با قیمت بالایی خریدی

الان دائمی همراه اول 150000 تومانه

اگه خریدت خیلی بیشتر از این بوده این پول اضافه برات سهام میشه تو خود شرکت همراه اول

حالا دو حالت پیش میاد

1- هزینه قبضت پایین بوده و از سود سهامت پرداخت شده

2- اون مبلغ اضافی پرداختی سهام نشده ولی طی چند دوره قبضت ازش کسر میشه تا تموم بشه و به حدود 150 تا200 برسه

لینک به دیدگاه
اونایی که واسشون اومده صفر تومن باید بسیج بشن واسه بقیه رو هم مشارکتی پرداخت کنن :ws3::banel_smiley_4:

بابا حتی اگه گوشیتو خاموش کنی بزاری تو صندوق مامان بزرگت بازم 1260 رو میاد

اینو مطمنم

تازشم حالا چرا مال 89/5 رو فرستاده:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بابا حتی اگه گوشیتو خاموش کنی بزاری تو صندوق مامان بزرگت بازم 1260 رو میاد

اینو مطمنم

تازشم حالا چرا مال 89/5 رو فرستاده:ws38:

اره دیگه حتی خاموشم باشه یه چیزی میاد حالا واسه شما چرا صفره بو توطئه میاد:ws3:ماه دیگه یه شوک بهتون وارد میشه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...