Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ برم مامانمو بیارم اینجا ببینه از من داغون ترم هست 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ برم مامانمو بیارم اینجا ببینه از من داغون ترم هست 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید ..... ولی یه عالمه چرا؟ تو ذهنمه که همش بی جوابه ...... میخوام ببینم نظر شما در مورد این چراها چیه ؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چرا تمساح جزو موجودات آکواریومی نیست ؟ چرا تمساح رو تو آکواریوم نمیذارن ؟:JC_thinking: خب مگه چی میشه ؟ حیوون به این قشنگی و نازی .... با اون چشمای ناز .... چرا وقتی میگم تمساح دوست دارم همه اینجوری میشن ؟ چرا وقتی وقتی دوستام شنیدن یه مارمولک داشتم اینجوری:jawdrop: شدن ؟ چرا وقتی به دوستم گفتم من بچه تمساح میخوام که بزرگش کنم ... باهاش برم بیرون ... ببرمش مدرسه الفبا یاد بگیره .... ببرمش پارک ، باغ وحش ، سینما .... میخواست به زور منو ببره دکتر ؟ خب مگه اشکالی داره یه نفر مارمولک یا تمساح دوست داشته باشه ؟ اگه یکی ببر یا پلنگ دوست داره عجیب نیست ولی من که تمساح دوست دارم اینقدر عجیبه ؟ چراااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست داری دیگه...چرا عجیب باشه اون روز رفتم خونه یه بابایی تو خونش بچه تمساح داشت....انقدم باحال بود 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ گرگ خاکستری اغلب بهش سگ هاسکی هم میگن نژاد سگ و گرگ و باهم داره حیوان خیلی خوبیه حیف نمیشه اینجا نگهداری کرد 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ گرگ خاکستری اغلب بهش سگ هاسکی هم میگن نژاد سگ و گرگ و باهم دارهحیوان خیلی خوبیه حیف نمیشه اینجا نگهداری کرد دوست داداشم یه دونه داره.....سفید یه دست....خیلی خوشگله.......من این نژادو خیلی دوست دارم.........هاسکی سیبرین خودم شیانلو داشتم....ک خیلی زیرک بود.....و وفادار..... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ گرگ خاکستری اغلب بهش سگ هاسکی هم میگن نژاد سگ و گرگ و باهم دارهحیوان خیلی خوبیه حیف نمیشه اینجا نگهداری کرد یه همسایه کاری اینجا داریم ازینا داره یکی وایی عجب چشای خوشگلی داره باید از نزدیک ببینیش 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ دوست داداشم یه دونه داره.....سفید یه دست....خیلی خوشگله.......من این نژادو خیلی دوست دارم.........هاسکی سیبرینخودم شیانلو داشتم....ک خیلی زیرک بود.....و وفادار..... زیرک بود؟؟؟ چی شدش؟ 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ دوست داری دیگه...چرا عجیب باشه اون روز رفتم خونه یه بابایی تو خونش بچه تمساح داشت....انقدم باحال بود خونشون کجاس؟؟؟ آذزس بده 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ زیرک بود؟؟؟ چی شدش؟ بله زیرک بود.....یه کارایی میکرد ک متعجب میموندم....حواسش فوق العاده جمع بود.....انگار کاملا صحبت هارو متوجه میشد الان دیگه ندارمش....مجبور شدم ب کسی بسپرمش..... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ بله زیرک بود.....یه کارایی میکرد ک متعجب میموندم....حواسش فوق العاده جمع بود.....انگار کاملا صحبت هارو متوجه میشدالان دیگه ندارمش....مجبور شدم ب کسی بسپرمش..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده