saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ دیدین یه وقتایی یه شخصی تو جامعه با یه شغلی که از لحاظ شان اجتماعی پایین محسوب میشه چه زندگی خوبی داره یا یه نفر دیگه مثلا دکتر تو چه وضع خرابی زندگی میکنه واسه یه لقمه نون باید سگ دو بزنه (ببخشید) با اینکه انصافا تو کارش تکه ( این یکی رو خودم نمونش رو میشناسم ) یا اینکه شخصی رو میشناختم که سلامتی، در امد خوب و زندگی خوب زن و بچه ایده ال موفقیت تو کار و همه اینا رو با هم داشت و خداییش من همیشه تو فکر این بودم که این چرا اینقدر موفق چه تو شغل چه تو زندگی عشقی و چه آسون از کار حلال این همه پول در میاره ( یه وقت خدایی نکرده فکر نکنین حسودی میکردما) یه روز برام تعریف کرد که در عنفوان جوانی و کارش شریکش بهش خیانت میکنه و کلی چک امضا شدشو میده دست مردم به مبلغ تقریبی خیلیییییییییییییییی دقیقش یادم نیست ده دوازده سال پیش هفتاد تومن بوده و بعد از دردسرهایی که کشید برای اینکه پول جمع کنه تا بتونه چکاشو پس بگیره و ..... و نکته جالب این بود که این شخص از این شکست که به نظرم شکست بزرگی تلقی میشه به این موفقیت شغلی و زندگی و ... رسید یه منشی یا یه فروشنده با برخوردش و اخلاقش میتونه همونقدری رو زندگی مردم تاثیر بذاره که یه مهندس میذاره من به این نتیجه رسیدم که موفقیت هر کس به این بستگی داره که اون شخص روحیه موفقیتو داره یا نه اگه داره که با کمترین امکانات بزرگترین موفقیت ها رو بدست میاره توی هر شغلی که میخواد باشه و اگه نداره هم با بهترین ها هیچی نمیشه حالا میخواد دکتر باشه مهندس باشه و..... این همه میگن شکست مقدمه پیروزیه خب یکی بگه چجوری؟؟ چجوری با شکست دلسرد نشیم ؟؟ چجوری اون روحیه خشگله رو داشته باشیم ؟؟ چجوری وقتی داریم تو گرداب دست و پا میزنیم به فکر یه رود زلال و شفاف باشیم ( اند ناامیدی بودا) ببخشید میدونم خیلی پراکنده گفتم ولی الان ذهنم همینقدر پراکنده است 6 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من نمیدونم چی باید بگم ... ولی در مورد این کسایی که مال دیگران رو میخورن به اصطلاح حروم خور... خیلیشاون رو دیدم بعدا بد بخت شدند .. دلیلشم نمیگم چوب خداست ... نه چوبی که خودش به خودش میزنه ... کسی که مال مردم خور میشه یه حالتی بش دست میده که طمع هی میکنه مال ین و اون رو میخوره ، همیشه تو فکر پول و کلا زندگیش پول و کلاه گذاشتن سر مردم ... به همین دلیل مثل سگ زدنگی مینه ( ببخشیدا) و از زندگیش غافل میشه و خیلی وقتا زندگیش از هم میپاشه یا از نظر مالی بد بخت میشه یا ... در موردموفقیت و اینا قبول دارم هر شکستی باعث پیروز ی میشه ولی بستگی به فردش داره ، منکه خودم فکر نکنم شکستا موجب پیروزی برام شده باش ، چون خیلی پشتکارم بد و هیم چوبش رو میخورم .. در کل بستگی داره دیگه ... نمیدونم حرفام ربطی به تاپیک داشت یا نه ولی به هر حال .. :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ بیشتر وقتا وقتی داری تو گرداب دست و پا میزنی چاره ای نداری جز اینکه به اون رود زلال فکر کنی. قیودی که توسطشون احاطه شدی مجابت میکنه در صدد جبران گام بر داری. تعبیر من اینه. 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من نمیدونم چی باید بگم ...ولی در مورد این کسایی که مال دیگران رو میخورن به اصطلاح حروم خور... خیلیشاون رو دیدم بعدا بد بخت شدند .. دلیلشم نمیگم چوب خداست ... نه چوبی که خودش به خودش میزنه ... کسی که مال مردم خور میشه یه حالتی بش دست میده که طمع هی میکنه مال ین و اون رو میخوره ، همیشه تو فکر پول و کلا زندگیش پول و کلاه گذاشتن سر مردم ... به همین دلیل مثل سگ زدنگی مینه ( ببخشیدا) و از زندگیش غافل میشه و خیلی وقتا زندگیش از هم میپاشه یا از نظر مالی بد بخت میشه یا ... در موردموفقیت و اینا قبول دارم هر شکستی باعث پیروز ی میشه ولی بستگی به فردش داره ، منکه خودم فکر نکنم شکستا موجب پیروزی برام شده باش ، چون خیلی پشتکارم بد و هیم چوبش رو میخورم .. در کل بستگی داره دیگه ... نمیدونم حرفام ربطی به تاپیک داشت یا نه ولی به هر حال .. :icon_gol: بحث من الان حروم خوری نیس البته منظورم کسایی هستن که واقعا تو کارشون میتونن مفید باشن خیلی بهتر از خیلیای دیگه ولی وضعیت خوبی ندارن الان در مورد منم تا حالا شکست باعث پیروزی نشده بیشتر وقتا وقتی داری تو گرداب دست و پا میزنی چاره ای نداری جز اینکه به اون رود زلال فکر کنی. قیودی که توسطشون احاطه شدی مجابت میکنه در صدد جبران گام بر داری. تعبیر من اینه. اگه هی تو فکر اون رود باشی و نتونی از اون گرداب بیای بیرون بیشتر سر خورده نمیشی ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من واقعا به اینکه شکست مقدمه پیروزیه اعتقاد دارم البته درمورد ما هر شکست مقدمه یه شکست بزرگتر بوده علتشو خودم دقیقا میدونم ولی آقامون قبول نمیکنه ولی از شکستای بزرگمونم راضیم چون هرچی شکست بزرگتر باشه پیروزیش بزرگتره 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ من واقعا به اینکه شکست مقدمه پیروزیه اعتقاد دارمالبته درمورد ما هر شکست مقدمه یه شکست بزرگتر بوده علتشو خودم دقیقا میدونم ولی آقامون قبول نمیکنه ولی از شکستای بزرگمونم راضیم چون هرچی شکست بزرگتر باشه پیروزیش بزرگتره خب نظر آقاتون چیه ؟؟ شاعر میگه به فرزندان خود بیاموزید باختن نیز مثل بردن امریست عادی پس چرا به من نیاموختن یادم باشه به فرزندم بیاموزم 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ اگه هی تو فکر اون رود باشی و نتونی از اون گرداب بیای بیرون بیشتر سر خورده نمیشی ؟؟ فکر کردن بهش باعث میشه در جهتش گام برداری و تلاش کنی. تلاش توام با هدف هم منجر به موفقیت میشه. 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ خب نظر آقاتون چیه ؟؟شاعر میگه پس چرا به من نیاموختن یادم باشه به فرزندم بیاموزم آقایونو اصولا باید همه جا هل داد اون بیچتاره رو هم همیشه با همین جمله شارژش میکنم میگم مرد باید سختی بکشه اگه قرار بود زندگی آرومی داشته باشم زن تو نمیشدم، پسر ننر و سوسول دور و برم زیاد بود و و و.... به قول خودش با همین حرفا میندازمش تو یه آتیش بزرگتر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده