shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ شادی نیومده بچه رو کشتی :jawdrop: خداييش يه بار نق بزنه شــوتش ميكنم تو كوچه ! بچه خوبه واسه مردم باشه 5 ديقه باهاش بازي كني بدي دست ننه باباش! 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ بوگووووووووووووووووووووووووووووووووو کلا شقی یه کمی زود جوش میاره ما هم باید با پارچ دنبالش بیفتیم خنک بشه بقیشم خودت تصور کن دیگه 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ خداييش يه بار نق بزنه شــوتش ميكنم تو كوچه ! بچه خوبه واسه مردم باشه 5 ديقه باهاش بازي كني بدي دست ننه باباش! یکیو میشناختم مثل تو حرف میزد خدا یه بچه شری بهش داد :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من مادر نیستم اما پدر هم نیستم من مادر نیستم اما شونصدتا بچه بزرگ کردم البته فقط در مسائل تربیتیشون دخیل بودم و به یه نتیجه ای رسیدم پسر بچه ها رو خیلی راحتتر میشه دعوا کرد دعواشون میکنی بغض میکنن دو ساعت بعد هم یادشون میره اما دخترا تا شیش سال یادشون نمیره که :w00: 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ کلا شقی یه کمی زود جوش میارهما هم باید با پارچ دنبالش بیفتیم خنک بشه بقیشم خودت تصور کن دیگه :ws28: شقی و جوش اوردن:ws47: 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ کلا شقی یه کمی زود جوش میارهما هم باید با پارچ دنبالش بیفتیم خنک بشه بقیشم خودت تصور کن دیگه :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): دست روشون بلند کردی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من مادر نیستم اما پدر هم نیستم من مادر نیستم اما شونصدتا بچه بزرگ کردم البته فقط در مسائل تربیتیشون دخیل بودم و به یه نتیجه ای رسیدم پسر بچه ها رو خیلی راحتتر میشه دعوا کرد دعواشون میکنی بغض میکنن دو ساعت بعد هم یادشون میره اما دخترا تا شیش سال یادشون نمیره که :w00: کاملا تایید میشه یدونشو خودم دارم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من مادر نیستم اما پدر هم نیستم من مادر نیستم اما شونصدتا بچه بزرگ کردم البته فقط در مسائل تربیتیشون دخیل بودم و به یه نتیجه ای رسیدم پسر بچه ها رو خیلی راحتتر میشه دعوا کرد دعواشون میکنی بغض میکنن دو ساعت بعد هم یادشون میره اما دخترا تا شیش سال یادشون نمیره که :w00: عزیزم دو ساعت نه دو دقیقه 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ :ws28:شقی و جوش اوردن:ws47: کجاش خنده داره؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ کاملا تایید میشهیدونشو خودم دارم به مامانش رفته لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من مادر نیستم اما پدر هم نیستم من مادر نیستم اما شونصدتا بچه بزرگ کردم البته فقط در مسائل تربیتیشون دخیل بودم و به یه نتیجه ای رسیدم پسر بچه ها رو خیلی راحتتر میشه دعوا کرد دعواشون میکنی بغض میکنن دو ساعت بعد هم یادشون میره اما دخترا تا شیش سال یادشون نمیره که :w00: اوهوممممممممم...اينو راس ميگه ، واسه همين ميگن: هیچ وقت قول یک پسر بچه را جدی نگیر اما همیشه از تهدیدات یک دختر بچه بترس !!! 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ بچه ها لطفا اسپم نکنید دهههههههه ما بچه نداریم همه بزریگیم :w13: 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من هیچ وقت بچم رو به موفقیت محدود نمیکنم !!! (برید فکر کنید روش) 6 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ کاملا تایید میشهیدونشو خودم دارم خوشولوی خشجل ما اسمش چیه چند سالشه؟؟ عزیزم دو ساعت نه دو دقیقه آخه من یه جوری دعواش میکردم دو ساعت یادش بمونه اعتراف میکنم که گناه داشت 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اوهوممممممممم...اينو راس ميگه ، واسه همين ميگن: هیچ وقت قول یک پسر بچه را جدی نگیر اما همیشه از تهدیدات یک دختر بچه بترس !!! از تهدیدات یه دختر بزرگ هم بترس:banel_smiley_52: من هیچ وقت بچم رو به موفقیت محدود نمیکنم !!! (برید فکر کنید روش) کلی حال کردم راستی یه چیز دیگه هم هست کمال طلب نباشین به شخصه کمال طلبی بابام منو اذیت میکنه هر چند خیال میکنه که اینا برا موفقیت و ..... ولی زیادشم خیلی بده 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من خیلی منبر میرم ؟؟؟ چی کار کنم سر دردلم وا شد به بچتون یاد ندین ترین باشه بهش یاد بدین جز ترها باشه باور کنین بزرگ شد دعاتون میکنه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اهای بزرگا شما چه مرضی دارین که کوچولو ها رو دعوا کنین من هم الان شما رو دعوا میکنم خجالت بکشین بی ادب هاااا اوهوی بهار تو خجالت نمیکشی میزنی تو گوش امیر تپل اهای شقی تو از سنت خجالت بکش ایدا رو چرا هی جزکش میدی و دیگر دوستان دیگه بی تربیت هااااااااا 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من هیچ وقت بچم رو به موفقیت محدود نمیکنم !!! (برید فکر کنید روش) افرین ادر تو دوست بچه ها هستی 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ رفتم تو بالکن،ظهر زمستونه و آفتاب بیجون به برادرم میگم میدونی تو این هوا چی میچسبه؟ میگه بمبارون هوایی با یه همچین خانوادهای زندگی میکنم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده