YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ پودر كاكائو ، ابرميوهاي غنيتر از ميوهها ... :ws2: جام جم آنلاين: پژوهشگران كانادايي دريافتند پودر کاکائو و شکلات هاي سياه از نظر منابع آنتي اکسيداني پلي فنول و فلاوانول - دو نوع آنتي اکسيدان قوي- غنيتر از ميوهها هستند. به گزارش ايسنا ، بر اساس نتايج پژوهشي که در مجله Chemistry Central منتشر شد، پودر کاکائو از ظرفيت بالاتري براي جاي دادن مواد آنتي اکسيداني در خود، در قياس با آب ميوهها برخوردار است. اين پژوهش همچنين نشان داد: فلاوانول موجود در شکلات سياه بسيار بيشتر از آب ميوههايي نظير آب انار و آب انواع توت است. هات چاكلت يا همان شكلات داغ به دليل حرارت ديدن كمتر از اين ويژگي برخوردار است.پودر کاکائو از دانههاي ميوه درختي موسوم به Theobroma cacao بدست ميآيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده