محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ انواع سوسیس و کالباس، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از فرآوردههای گوشتی رایج در کشور هستند، شاید صنایع گوشت بیشترین امکان تقلب را در بین گروههای مختلف مواد غذایی داشته باشند... تقلب در فرآورده های گوشتی انواع سوسیس و کالباس، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از فرآوردههای گوشتی رایج در کشور هستند، شاید صنایعگوشت بیشترین امکان تقلب را در بین گروههای مختلف مواد غذایی داشته باشند زیرا کهمواد اولیه پس از مخلوط شدن و یکنواخت شدن در ظاهر، قابل شناسایی نیستند. فلسفهتولید فرآوردههای گوشتی در ابتدا این بوده که از مجموعه گوشت و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یبات دیگر، مثل آرد و شیرخشک و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و... محصولی به وجود بیاید که علاوه بر انرژی زیادی که برایانجام فعالیتهای روزمره به وجود میآورد، قیمت تمام شده کمتری نسبت به گوشت خالص ودر کنار همه اینها، طعم و مزه دلخواهی داشته باشد. تفاوت اصلی در کیفیت و قیمتفرآوردههای گوشتی در میزان گوشت استفاده شده دراین محصولات و در مرحله بعدی نوعگوشت از نظر تقسیم بندی است، بنابراین اول تقلب میتواند استفاده بیشتر از محصولاتارزانتر مثل آرد و سویا و... باشد 1- تقلب در گوشت قرمز: گوشت و بیشتر فرآورده های آن گران قیمت هستند و امکان تقلب در آنها زیاد است. از جمله تقلب هایی که در فرآورده های گوشتی انجام می شود، می توان به موارد زیر اشاره نمود: - افزودن مواد ازته ی غیر پروتئینی به نحوی که در آزمون های کنترل، مقدار ازت بالاتر به نظر برسد - افزودن پودر استخوان به فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس - مخلوط کردن گوشت با گوشت حیوانات ارزان قیمت - افزودن پودر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به همبرگر و سوسیس و کالبالس - رعایت نکردن فرمول و استاندارد فرآورده های گوشتی و افزودن مقادیر زیاد مواد پر کننده - افزودن نیتریت و نیترات به مقدار بیش از حد، برای بهبود رنگ و جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها در موارد آلودگی شدید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2- تقلب در ماهی: برخی از افراد سود جو شُش ماهی های فاسد و مانده را با مرکورکوروم (MERCUROCHROME) یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حیوانات رنگ نموده و به نام ماهی تازه به فروش می رسانند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3- تقلب در مرغ: تعدادی از فروشندگان، مرغ کشته را در آب می اندازند تا مقداری آب به خود گرفته و سنگین تر شود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده