partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ یه عده ادم الدنگ نشستن اینارو در اوردن اینم از مهندس مملکت ! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا باید جایزه ی قلم طلایی به نویسنده ی اون پست دوم داد ... واقعا .. این قدر این مطلب ها مفید هستند ( رو حرفم بفکرید) 5 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اینم از مهندس مملکت ! :icon_pf (34): اخه چیزایی رو بهم ربط میدن باور کن خر خندش میگیره 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ شما تقصیر ندارین ..... فراماسون ها رو دست کم گرفتین ما همه جا مواظب شما فراماسون ها هستیم برادر وروجک نامرئی شد و این اطلاعات مهم رو از اونا کش رفته اطلاعات جدید رو همین جا میزارم 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اخه بدبختی این هست که همه این چرت و پرت ها به این قدر مظحک نیست. خیلی حرفه ای ترش گفته میشه که کسانی که در این تاپیک دارند مسخره میکنند. اون وقت برای اون مطلب دست میزنند :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اخه بدبختی این هست که همه این چرت و پرت ها به این قدر مظحک نیست.خیلی حرفه ای ترش گفته میشه که کسانی که در این تاپیک دارند مسخره میکنند. اون وقت برای اون مطلب دست میزنند :icon_pf (34): اره خیلی روش کار شده ولی اینو بدون تا یه به قوله خودتون فراماسون نباشی نمیتونی اینارو از توش در بیاری:ws28: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اخه بدبختی این هست که همه این چرت و پرت ها به این قدر مضحک نیست.خیلی حرفه ای ترش گفته میشه که کسانی که در این تاپیک دارند مسخره میکنند. اون وقت برای اون مطلب دست میزنند :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی همه ی اعداد شیطانین؟ حتی 13 که روز تولد یکیه... 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ و اما در رابطه با راهپیمایی 25 بهمن نکات بسیار جالب توجهی وجود دارد: توجه شما را به دو نکته مهم در رابطه با مسیر حرکت جلب می کنم: محور حرکت: امام حسین به آزادی نکته اول: در جمله فوق "محور حرکت" نماد "هدفگذاری" است، "امام حسین" نماد "دین و مذهب شیعه" است، "به" نماد "جابجایی قدرت" است و "آزادی" نماد "بی بند و باری و آزادی بی قید و شرط" است. به راحتی می توان فهمید که آنها حتی در "مسیر حرکت" هم به خوبی می دانند که دنبال چه چیزی هستند و بسیار هوشمندانه کلمات را در کنار هم چیده اند. حداقل فهم از این جمله "رهایی از دین و نیل به آزادی" است. (در جریان فکری ماسون ها بعضی اعداد برایشان مقدس است) نکته دوم: اگر شما در گوگل مپ مسیر امام حسین تا آزادی را سرچ کنید به نکته بسیار جالبی پی خواهید برد. معمولا اگر در گوگل مپ دو نقطه (مبدا و مقصد) را مشخص کنید، تعدادی مسیر به شما پیشنهاد می شود. برای امام حسین تا آزادی سه مسیر پیشنهاد می شود. عدد ۳ یکی از مقدس ترین اعداد این جریان است. آنها بر یک هرم معتقدند که سه عنصر اصلی سه گوشه این هرم را تشکیل می دهند آن سه عنصر عبارتند از: زن و مرد و شیطان. :blinksmiley: به تصویر زیر با دقت نگاه کنید اکنون به تحلیل این تصویر می پردازیم: مسیر اول: به زمان دقت کنید. ۱۸ دقیقه: ۱+۸=۹ (یکی از همان اعداد شیطانی. اصولا در جریان فراماسونری هر عدد که به زبان لاتین معکوس شود معنا و مفهوم پیدا کند مقدس است. مانند ۹،۶،۲،۵و...) به طول مسیر دقت کنید: دو عدد شیطانی در کنار هم (۹و۹):blinksmiley: مسیر دوم: به زمان دقت کنید. ۲۴ دقیقه ۲+۴=۶ (یکی از همان اعداد شیطانی) به طول مسیر دقت کنید: ۶/۱۲: ۱+۲+۶=۹ (یکی از همان اعداد شیطانی) مسیر سوم: به زمان دقت کنید: ۲۵ دقیقه: دو عدد شیطانی در کنار هم طول مسیر: ۳/۱۳ و باز هم دو عدد شیطانی دیگر در کنار هم.:33: نگاهی کوتاه می اندازیم به تاریخ تظاهرات ۲۵ بهمن: ۲۵/۱۱/۱۳۸۹: اگر این اعداد را با هم جمع کنیم به نتیجه جالبی می رسیم: ۱۳۸۹: ۱+۳+۸+۹=۲۱ و ۲+۱=۳ (۳ یکی از اعداد شیطانی مقدس) ۱۱: (یکی از اعداد شیطانی مقدس) دلیل تقدس این عدد، وجود دو ستون در ورودی معبد حضرت سلیمان است که این جماعت به دلیل وجود این دو ستون، عدد ۱۱ را برای خود مقدس کرده اند. ۲۵: هم ۲ و هم ۵ جزء اعداد شیطانی مقدس هستند. نگاهی کوتاه می اندازیم به ساعت راهپیمایی: ساعت ۱۵: ۱+۵=۶ ۶ یکی از اعداد مقدس این جریان فکری است. و از نگاه دیگر ساعت ۱۵ به روایتی همان ساعت ۳ عصر می باشد. باز هم می رسیم به یکی دیگر از اعداد مقدس شیطانی * دقت کرده اید امسال آغاز سی و سومین سال از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی است.و باز هم پای یک عدد شیطانی دیگر در میان است و آن هم عدد ۳۳ است.... پ ن: :ohno-smiley02::ph34r::33: طرف باید چقدر فکر کنه تا این همه رابطه فراماسونری و شیطان پرستی و جنبش سبز پیدا کنه...!!!!؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی همه ی اعداد شیطانین؟حتی 13 که روز تولد یکیه... 13 رو كه خيلي ميگن...اتفاقا" يه سري منم تو دانشگاه با يه دونه از اينا بحث ميكردم گفتم 13 رجب و 13 به در هم حتما" به فراماسيونا مربوط ميشه؟! 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اتفاقا من خیلی از رموز فراماسون ها خوشم میاد.مطالبی داره که فکر ادم رو به کار میندازه.جالب هستند.حالا چرا این مدت اینقدر از این موضوع حرف میزنن رو هم میخوان یه جورایی فراماسون ها رو بگن طرفدار شیطان هستند و الان نمادهاشون همه جا هست و هی گو مهدی بیا و نماز جمعه میشه امام و 313 و یه چشم و نکیر و قیافه های ادما تا برسه به چاه و بشقاب خالی و جای خالی و میگم پشه ها شبا کجا میرن؟ 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اتفاقا من خیلی از رموز فراماسون ها خوشم میاد.مطالبی داره که فکر ادم رو به کار میندازه.جالب هستند.حالا چرا این مدت اینقدر از این موضوع حرف میزنن رو هم میخوان یه جورایی فراماسون ها رو بگن طرفدار شیطان هستند و الان نمادهاشون همه جا هست و هی گو مهدی بیا و نماز جمعه میشه امام و 313 و یه چشم و نکیر و قیافه های ادما تا برسه به چاه و بشقاب خالی و جای خالی و میگم پشه ها شبا کجا میرن؟ خیلی داره بزرگنمایی میشه رویش. یک کلاغ 40 کلاغ هست. سابقه تاریخی هم داره ها. مثلا الان جدیدا حتی کارتون تام و جری هم ربط میدهند به فراماسون. اگر تاریخ المان شرقی را نگاه کنی. اونجا برای جلوگیری از غرب گرایی. کارتون ها را نمیزاشتند بچه ها ببینند. چون میگفتند غربی ها میخوان با استفاده از کارتون ها ذهنیت شما را عوض کنند و شستشوی مغزی به شما بدند. 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی داره بزرگنمایی میشه رویش. یک کلاغ 40 کلاغ هست. سابقه تاریخی هم داره ها. مثلا الان جدیدا حتی کارتون تام و جری هم ربط میدهند به فراماسون. اگر تاریخ المان شرقی را نگاه کنی. اونجا برای جلوگیری از غرب گرایی. کارتون ها را نمیزاشتند بچه ها ببینند. چون میگفتند غربی ها میخوان با استفاده از کارتون ها ذهنیت شما را عوض کنند و شستشوی مغزی به شما بدند. من اتفاقا دنیای پر از نماد و رمز رو دوست دارم.هر قدر بیشتر بهتر.فراماسون ها دو چیز دارند که زنده نگهشون میداره :پول و قدرت من به فراماسون ها اعتقاد دارم که وجود دارند و خیلی از مسائلشون هم خوبه.متاسفانه قانون هاشون به دست دین مسیحیت و الان هم اسلام تحریف شده وگرنه هیچوقت فراماسون نگفته سه قدیس : زن و مرد و شیطان.زن و مردش درست اما شیطان رو نه.اینا تحریف هایی هست که صورت گرفته.اونا به مقدس بودن نر و ماده و سر منشا هستی اعتقاد دارند که این یه چیز طبیعی هست.من پیشنهاد میکنم کتاب کد داوینچی دن براون رو بخونین میتونه کمکتون کنه. همیشه همه ی حکومت ها برای جلوگیری از فروپاشی و اینکه مردم جلوشون وایسن سعی کردن مردم رو در جهل نگه دارند... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ کد داوینچی به فراماسونری ربطی نداره به فراماسونری و اشراقیون تو فرشتگان و شیاطین اشاره شده..و این که فراماسون ها اصلا ضدمذهب نیستن..اشراقیون هستن که ضد دین هستن و تو فراماسون ها نفوذ کردن توضیحات بیشتر درباره فراماسونری رو توی نشان گمشده میده که من نخوندم اونو البته 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ آخ آخ ...معلوم نيس چقدر دارن هزينه ميكنن تا اين "ارجيف جذاب" رو تو مخ ملت بكنن مردم هم كه عاشق باور كردن اين جور چرنديات هستن واقعا آدم دلش ميخواد سرشو بكوبه به ديوار ! :icon_pf (34): من مطمئنم يه سري روشهارو دارن واسه پيدا كردن اين چيزا به زير دستهاشونم آموزش ميدن باهاش مردمو سركار بذارن! مثلا" همين چند خطي كه من توي اين پستم نوشتم رو الان بذاري جلوشون شونصد تا نشونه ي فراماسيوني از توش واست در ميارن!! موافقم باهات 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من اتفاقا دنیای پر از نماد و رمز رو دوست دارم.هر قدر بیشتر بهتر.فراماسون ها دو چیز دارند که زنده نگهشون میداره :پول و قدرتمن به فراماسون ها اعتقاد دارم که وجود دارند و خیلی از مسائلشون هم خوبه.متاسفانه قانون هاشون به دست دین مسیحیت و الان هم اسلام تحریف شده وگرنه هیچوقت فراماسون نگفته سه قدیس : زن و مرد و شیطان.زن و مردش درست اما شیطان رو نه.اینا تحریف هایی هست که صورت گرفته.اونا به مقدس بودن نر و ماده و سر منشا هستی اعتقاد دارند که این یه چیز طبیعی هست.من پیشنهاد میکنم کتاب کد داوینچی دن براون رو بخونین میتونه کمکتون کنه. همیشه همه ی حکومت ها برای جلوگیری از فروپاشی و اینکه مردم جلوشون وایسن سعی کردن مردم رو در جهل نگه دارند... اصلا دارند از همین جذابیت رمز و راز استفاده میکنند. لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اصلا دارند از همین جذابیت رمز و راز استفاده میکنند. کد داوینچی به فراماسونری ربطی نداره به فراماسونری و اشراقیون تو فرشتگان و شیاطین اشاره شده..و این که فراماسون ها اصلا ضدمذهب نیستن..اشراقیون هستن که ضد دین هستن و تو فراماسون ها نفوذ کردن توضیحات بیشتر درباره فراماسونری رو توی نشان گمشده میده که من نخوندم اونو البته چرا در همون کد داوینچی هم استفاده از نمادها و ستاره و هرم و این جور چیزا صحبت میکنه.تو فرشتگان و شیاطین مذهبی تر میشه.من نشان گمشده رو هم خوندم اونم کتاب خوبیه و توضیحاتی در این باره میده.در کل این کتاب ها مکمل همدیگه هستند.کتاب نقطه ی فریب رو هم بخون پس حالا که به کتاب های دن براون علاقه داری استفاده از رمز و راز در همه ی زمان ها و حکومت ها بوده.به نظر من این نشونه ی خوبی هست دانی جان لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اینو یه جا خوندم جالبه! بی ربط نیست: امروز صبح توی همه خیابونها شن و نمک ریخته بودن شن از مصالح اصلی ساخت ساختمان و یکی از مهمترین ابزارهای بناها(فراماسونها) است مهمترین خاصیت نمک شوری آن است که در اولین نظر انسان را یاد شورش میاندازد فکر کنم توطئه ای در کار باشد، لطفا رسیدگی کنید!! 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اینو یه جا خوندم جالبه! بی ربط نیست:امروز صبح توی همه خیابونها شن و نمک ریخته بودن شن از مصالح اصلی ساخت ساختمان و یکی از مهمترین ابزارهای بناها(فراماسونها) است مهمترین خاصیت نمک شوری آن است که در اولین نظر انسان را یاد شورش میاندازد فکر کنم توطئه ای در کار باشد، لطفا رسیدگی کنید!! ای ول 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده