رفتن به مطلب

ملت زنده باد ومرده باد!-این مطلب سی یا c نیست-

spow

ارسال های توصیه شده

سجاد جان منم که از یه جامعه درست و متعالی بدم نمیاد که:ws46:

فقط اینکه ما از بچگی تو دنیایی بزرگ شدیم که پذیرش دروغ راحتر از حقیقت بود و همیشه بخاطر گفتن حقیقت تنبیه شدیم.

زمان میخواد تا این شخصیت از وجودمون پاک بشه و همیشه یک دست صدا نداره باس همه با هم این کارو انجام بدیم اما اینو قبول دارم اگر من خودمو درست کنم میتونم جامعه ام را درست کنم.

:icon_gol:

خب اگه قرار باشه به عادت معهود ادامه بدیم تا ابد همینی که هست میمونه

باید از یه جایی با یه سنگ زیربنای درست کاررو شروع کرد

وچه کسی بهتر از خودمان؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برای تغییر نیاز به شرایط تغییر داریم.

شما بیایید به این تاپیک

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=44966

دولت ما را میخواد به این سمت بکشونه .همون کاری که کمونیست در المان شرقی کرد و کودکان اجازه دیدن کارتون نداشتند.چون میگفتند غرب میخواد شما را شستشوی مغزی بده

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه دروغ نگی کارت راه نمیفته...!

برای اینکه کاری دست و پا کنی احتمالا باید تقلب هم بکنی! اگه بخوای اینترنت بالا 128 داشته باشی میری دنباله یکی که یه مهر تقلبی شرکت بهت بده که کارت راه بیفته!

بهت زور میگن! چون با زور که کار راه میفته! میزنن تو سرت چون اینجا جهان سومه نه مدینه فاضله!

برای اینکه کار گیر بیاری باید دنبال پارتی باشی و این یعنی تقلب یعنی دروغ! ولی مگه میتونی نکنی؟!!!! نمیخوای بکنی؟! پس از گشنگی بمیر!

تا وقتی که یه سیستم فاسد رو کار باشه خروجی بهتری نباید انتظار داشت...

از خودت تا حالا نپرسیدی که چرا این مردم دروغ میگن.چرا تقلب میکنند. واقعا چرا؟؟

آگاه باش و آگاهی بده....! ایشالله در سال 3000 میلادی کل ایران به آگاهی میرسه و دروغ نمیگه،تقلب نمیکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

خب اگه قرار باشه به عادت معهود ادامه بدیم تا ابد همینی که هست میمونه

باید از یه جایی با یه سنگ زیربنای درست کاررو شروع کرد

وچه کسی بهتر از خودمان؟

سجاد جان دنیلو جوابتونو داد

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه دروغ نگی کارت راه نمیفته...!

برای اینکه کاری دست و پا کنی احتمالا باید تقلب هم بکنی! اگه بخوای اینترنت بالا 128 داشته باشی میری دنباله یکی که یه مهر تقلبی شرکت بهت بده که کارت راه بیفته!

بهت زور میگن! چون با زور که کار راه میفته! میزنن تو سرت چون اینجا جهان سومه نه مدینه فاضله!

برای اینکه کار گیر بیاری باید دنبال پارتی باشی و این یعنی تقلب یعنی دروغ! ولی مگه میتونی نکنی؟!!!! نمیخوای بکنی؟! پس از گشنگی بمیر!

تا وقتی که یه سیستم فاسد رو کار باشه خروجی بهتری نباید انتظار داشت...

از خودت تا حالا نپرسیدی که چرا این مردم دروغ میگن.چرا تقلب میکنند. واقعا چرا؟؟

آگاه باش و آگاهی بده....! ایشالله در سال 3000 میلادی کل ایران به آگاهی میرسه و دروغ نمیگه،تقلب نمیکنه

خب اینا نتیجه مستقیم استثمار فکر وغلبه تحجر بر تفکر هست!

نباید ناخشنود باشیم از اینکه واقعیت های تلخی بربستر فکری ما سایه افکنده اند

ولی باید تغیر کرد

اب زلال مدتی یکجا بماند به گنداب تبدیل میشود!

اگر قرار باشه ماهم دنباله رو افکارکوته بین ومحدود باشیم پس هرچه که گفته ایم ورشته ایم سرودی از سر بیکاری بوده

سنگ نوشته کشیش کلیسای وست مینستر میتونه روشنی بخش جرقه هایی باشه که درکنار هم طوفان اتش را میسازند

متاسفانه برخورد قهری با افکار متضاد نتیجش میشه سیاه وسفید دیدن همه چیز واین قدرت اندیشیدن رو زیر سوال میبره

مردم دروغ میگن چون به قدرت خودشون باور ندارن

خوبه حتی تو افسانه هامون ضحاک وکاوه داریم ولی ترس از فکر کردن ودرست عمل کردن باعث میشه خواجه نصیر وار رندانه زندگی کنیم

واین الی الابد نتیجه اش تکرار اشتباهات خواهد بود

نتیجش همین میشه که منتظر سال 3000 بمونیم!

کسی که تو سری خور بار بیاد توسری خور هم از دنیا میره وتنها راه چارش بزرگ شدن هیکل وقدرت فیزیکی نیست گاهی یک فکر ساده یک عکس العمل عاقلانه نتیجه ای هزاران بار موثرتر داره ولی ایرانی جماعت حوصله صبر توام با تفکر رو نداشتند وندارند!

نتیجش تو تاریخمون به کرات ثبت شده

سجاد جان دنیلو جوابتونو داد

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

حمید جان یه ذره جواب دادیم!:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من حرف شما را تایید میکنم.

ولی ببین الان این تاپیک شما را.

چند درصد مردم میتونند مطالعه کنند.

شما الان 100 تا تاپیک بزن تو اینترنت که بر علیه تعدد زوجات باشه.

حالا از اون ور میبینی صدا و سیما در پربیننده ترین ساعت تلویزیون میاد میگه تعدد زوجات هم چیز خوبیه.

یا مثلا شما 100 تا تاپیک درباره مبارزه با خرافات بزن.

ولی معلم کلاس پنجم من تو مدرسه میگه یک بار ایت الله کرسی خوندم.ماشین پشتک زد.

ماشین یک خط هم برنداشت.زن وبچه من که خواب بودن.از خواب هم بیدار نشدند.

یا این همه سریال و فیلمی که تلویزیون پخش میکنه و خرافات را ترجیح میده.

برای رسیدن به این فرهنگ باید اموزش داده میشه.

تو مدارس.تو رسانه.

شما نمیتونی کسی که مدرسه نرفته را سرزنش کنی که چرا سواد نداره.

نمیتونی عزیز من.

فقط رسانه و مدارس در اختیار کسانی هستند که نه تنها فرهنگ را بالا نمیبرند بلکه صبح تا شب میخوان مردم را بی فرهنگ کنند.

ماری نمیشه کرد عزیز من .قبول کن با این سیستم و با این وضع این تاپیک شما با اینکه بسیار عالی ومنطقی هست شعاری بیش نیست.

وقتی من در مدرسه نمره پایین گرفتم.بدون اینکه به پدر مادرم بگم میرفتم برگه امتحان را پاره میکردم چون میترسیدم.

چون دفعه پیش که نمره کمی گرفتم از مادرم کتک خوردم .از پدر فحش شنیدم.

ایا اگر پدر و مادرم ضعف من را در این درس میدونستند.نمیتونستند به من کمک کنند.دلیل ضعف من را برسی کنند.؟>؟؟؟؟

این ها ضعف های فرهنگ و عدم دانش هست.که در روشنفکرترین افراد جامعه به وفور یافت میشه.

تا حالا پرسیدی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون کسی بهشون یاد نداده.اون ها هم به ما یاد ندادند.به من و خودت هم نگاه نکن .به کل نگاه کن.

در واقع ما هم که شاید بدونیم.وقتی وارد جامعه میشیم.به خاطر اینکه به بقا خودمون ادامه بدیم.

مجبوریم همرنگ جماعت بشیم.

مهمترین جا برای اموزش مردم 2 تا جا هست

مدرسه

رسانه

الان اینها دست کی هست؟؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من حرف شما را تایید میکنم.

ولی ببین الان این تاپیک شما را.

چند درصد مردم میتونند مطالعه کنند.

شما الان 100 تا تاپیک بزن تو اینترنت که بر علیه تعدد زوجات باشه.

حالا از اون ور میبینی صدا و سیما در پربیننده ترین ساعت تلویزیون میاد میگه تعدد زوجات هم چیز خوبیه.

خب عزیز من اینجاست که باید تغییر رو اغاز کنی

وقتی تو ومن میشینیم مثل اونایی که فکر میکنیم دست وپامون رو بستن عمل میکنیم چه انتظاری داری که شرایط تغییری هم بکنه؟

باید بتونی با عامه ارتباط برقرار کنی وروی مردم تاثیر گذار باشی

یه بار قبلا اینو نوشته بودم که صحبت دراینترنت تاثیر خیلی ناچیزی داره چون نسبت اونایی که دسترسی دارن به اونایی که ندارن اصلا قابل قیاس نیست تازه از میان اونایی که میان نت فک میکنی چند درصدشون واقعا وقت میزارن برای همچین مطالبی

نهایتش یه سری تکون میدن ومیرن دنبال دانلوود اهنگ وسریال کره ای وسایت فلان واخبار خواننده هاشون!

یا مثلا شما 100 تا تاپیک درباره مبارزه با خرافات بزن.

ولی معلم کلاس پنجم من تو مدرسه میگه یک بار ایت الله کرسی خوندم.ماشین پشتک زد.

ماشین یک خط هم برنداشت.زن وبچه من که خواب بودن.از خواب هم بیدار نشدند.

یا این همه سریال و فیلمی که تلویزیون پخش میکنه و خرافات را ترجیح میده.

برای رسیدن به این فرهنگ باید اموزش داده میشه.

تو مدارس.تو رسانه.

شما نمیتونی کسی که مدرسه نرفته را سرزنش کنی که چرا سواد نداره.

نمیتونی عزیز من.

فقط رسانه و مدارس در اختیار کسانی هستند که نه تنها فرهنگ را بالا نمیبرند بلکه صبح تا شب میخوان مردم را بی فرهنگ کنند.

ماری نمیشه کرد عزیز من .قبول کن با این سیستم و با این وضع این تاپیک شما با اینکه بسیار عالی ومنطقی هست شعاری بیش نیست.

وقتی من در مدرسه نمره پایین گرفتم.بدون اینکه به پدر مادرم بگم میرفتم برگه امتحان را پاره میکردم چون میترسیدم.

چون دفعه پیش که نمره کمی گرفتم از مادرم کتک خوردم .از پدر فحش شنیدم.

ایا اگر پدر و مادرم ضعف من را در این درس میدونستند.نمیتونستند به من کمک کنند.دلیل ضعف من را برسی کنند.؟>؟؟؟؟

این ها ضعف های فرهنگ و عدم دانش هست.که در روشنفکرترین افراد جامعه به وفور یافت میشه.

تا حالا پرسیدی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون کسی بهشون یاد نداده.اون ها هم به ما یاد ندادند.به من و خودت هم نگاه نکن .به کل نگاه کن.

در واقع ما هم که شاید بدونیم.وقتی وارد جامعه میشیم.به خاطر اینکه به بقا خودمون ادامه بدیم.

مجبوریم همرنگ جماعت بشیم.

مهمترین جا برای اموزش مردم 2 تا جا هست

مدرسه

رسانه

الان اینها دست کی هست؟؟؟

مگه ماها تافته جدا بافته این ملت بودیم

باید حوصله کنی وبا صبر وتعقل به این مسایل جواب بدی

جواب فوری تاثیر کوتاه مدت داره وفقط شرایط رو بحرانی میکنه

وقتی یه بچه ببینه کسی که به خرافات اعتقاد نداره درست رفتار میکنه مطمئن باش جرقه های یک چالش تو ذهنش زده میشه واین هزار بار از تبلیغ خرافات قویتره

یک نفر که درست عمل کنه یک نفره ولی اگه کارش استمرار داشته باشه وروروال منطقی باشه نتیجش تا ابد باقی میمونه

• Like 5
لینک به دیدگاه

وقتی یه بچه ببینه کسی که به خرافات اعتقاد نداره درست رفتار میکنه مطمئن باش جرقه های یک چالش تو ذهنش زده میشه واین هزار بار از تبلیغ خرافات قویتره

یک نفر که درست عمل کنه یک نفره ولی اگه کارش استمرار داشته باشه وروروال منطقی باشه نتیجش تا ابد باقی میمونه

سجا جان نمیدونم شما انسانهای اطرافت چطوری اند چون خیلی خوش بین هستی

من که به شخصه با این دوتا چشام و در محضر خودم چیزایی رو دیدم که نگو و نپرس

برا همین میگم این کار زمان میخواد

وقتی استاد من به کسی که براش دروغ می بافه نمره قبولی میده و به من .....

مگه خودش دانشجو نبوده و فرق بین دروغ و راست رو نمیدونه؟؟؟؟!!!!

اینم یه نمونه ارج نهادن به دروغ بعد اونوقت شما انتظار داری مردم بیان و بهم راست بگند؟؟!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
سجا جان نمیدونم شما انسانهای اطرافت چطوری اند چون خیلی خوش بین هستی

من که به شخصه با این دوتا چشام و در محضر خودم چیزایی رو دیدم که نگو و نپرس

برا همین میگم این کار زمان میخواد

وقتی استاد من به کسی که براش دروغ می بافه نمره قبولی میده و به من .....

مگه خودش دانشجو نبوده و فرق بین دروغ و راست رو نمیدونه؟؟؟؟!!!!

اینم یه نمونه ارج نهادن به دروغ بعد اونوقت شما انتظار داری مردم بیان و بهم راست بگند؟؟!!

میگن روزی پیرمردی کنار جاده منتهی به یک ابادی نشسته بود

سواری میرسه ومیگه پیرمرد مردم این شهر چجورین؟

پیرمرد از سوار میپرسه مردم شهر تو چجورین؟

میگه خیلی بد افتضاح

میگه اووووووه اینجا ازشهر تو بدتره!

سوار میره وساعتی بعد دوباره همون ماجرا تکرار میشه

این بار سوارتازه وارد ماجرا میگه مردم شهر من ادمای فوق العاده وخوبی هستند

پیرمرد میگه نمیدونی با چه ادمای فرشته خویی روبرو خواهی شد!

ادمای دوروبر من ادمایی هستند از جنس همون ادمایی که شما هرروز میبینید

کمی اینور کمی اونور

خوش بین؟

اصلا اینجور نیست!

ولی برایند کارهرانسان نتیجه مستقیم رفتارهای اون شخص هست وبرایند کار جامعه شرایط اون جامعه هست

همین امروز شروع کنیم...!

• Like 4
لینک به دیدگاه
میگن روزی پیرمردی کنار جاده منتهی به یک ابادی نشسته بود

سواری میرسه ومیگه پیرمرد مردم این شهر چجورین؟

پیرمرد از سوار میپرسه مردم شهر تو چجورین؟

میگه خیلی بد افتضاح

میگه اووووووه اینجا ازشهر تو بدتره!

سوار میره وساعتی بعد دوباره همون ماجرا تکرار میشه

این بار سوارتازه وارد ماجرا میگه مردم شهر من ادمای فوق العاده وخوبی هستند

پیرمرد میگه نمیدونی با چه ادمای فرشته خویی روبرو خواهی شد!

ادمای دوروبر من ادمایی هستند از جنس همون ادمایی که شما هرروز میبینید

کمی اینور کمی اونور

خوش بین؟

اصلا اینجور نیست!

ولی برایند کارهرانسان نتیجه مستقیم رفتارهای اون شخص هست وبرایند کار جامعه شرایط اون جامعه هست

همین امروز شروع کنیم...!

منظوره این حرفم شما نیستی کلی میگم

از حرف تا عمل خیلی فاصلست

اما اگه میخوای تو این راه قدم بذاری و خودتو اصلاح کنی به خودت قول بده اگه یه روز یه مشکلی برات پیش اومد که می تونستی با دروغ اونو حلش کنی و با حقیقت بیشتر تو مشکلات فرو بری با این وجود حقیقت رو انتخاب کنی

• Like 3
لینک به دیدگاه

اما اگه میخوای تو این راه قدم بذاری و خودتو اصلاح کنی به خودت قول بده اگه یه روز یه مشکلی برات پیش اومد که می تونستی با دروغ اونو حلش کنی و با حقیقت بیشتر تو مشکلات فرو بری با این وجود حقیقت رو انتخاب کنی

سعی میکنم!:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

حميد جان...داش سجاد ما به معناي واقعي نوانديشه.معمولا" به چيزي كه ميگه اعتقاد كامل داره.پستها و تاپيكهاشو دنبال كن بيشتر باهاش آشنا ميشي:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حميد جان...داش سجاد ما به معناي واقعي نوانديشه.معمولا" به چيزي كه ميگه اعتقاد كامل داره.پستها و تاپيكهاشو دنبال كن بيشتر باهاش آشنا ميشي:icon_gol:

محسن هندونه میدی زیر بغلمون داداش:ws3:

شاگردتیم

نزاری به حساب تعارفا جدی گفتم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

حرف شما قبول و فرض را میگیرم که تاثیر داره

ولی هم در تاثیر گذاری بیشتر و هم در سرعت تاثیر گذاری مدارس و رسانه تاثیر بیسیار بسیار بیشتری نسبت به اینی که میگی داره.

عزیز من یکبار دروغ نگفتم که مشکلی برایم پیش اورد.

هر کی شنید به من گفت خاکتوسرت. به من میگفت خنگ .بیشعور .

تو زندگیم هزاران بار راست گفتم که بلا سر من اومد.

ولی اگر قوانین طوری بود که وقتی راست میگفتم.به نفعم بود.اون موقع قضیه فرق میکرد

• Like 3
لینک به دیدگاه
حرف شما قبول و فرض را میگیرم که تاثیر داره

ولی هم در تاثیر گذاری بیشتر و هم در سرعت تاثیر گذاری مدارس و رسانه تاثیر بیسیار بسیار بیشتری نسبت به اینی که میگی داره.

عزیز من یکبار دروغ نگفتم که مشکلی برایم پیش اورد.

هر کی شنید به من گفت خاکتوسرت. به من میگفت خنگ .بیشعور .

تو زندگیم هزاران بار راست گفتم که بلا سر من اومد.

ولی اگر قوانین طوری بود که وقتی راست میگفتم.به نفعم بود.اون موقع قضیه فرق میکرد

براي دروغ گفتن هم قانوني وجود نداره و قانوني تو رو تشويق به دروغگويي نميكنه بلكه اين عرف و جامعه اس كه دروغگويي رو وسيله اي براي رسيدن به هدف توجيه ميكنه.و جامعه و عرف رو ما و رفتارهاي ما ميسازن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

حرف شما صحیح .ولی موضوع این تاپیک این هست که مشکل از خودمون هست و وقتی خودمون اینطوری هستیم زیاد به حکومت فرق نداره.

نظر من هم این هست که این حکومت هست که بزرگتری قدرت را در جامعه داره و میتونه فرهنگ مردم را بهتر کنه.

چون رسانه و مدارس را در اختیار داره.

فقط قشر کمی هستند که مثلا این تاپیک را میخونند و تازه خیلی کم بهش توجه میکنند.

خوب طبیعتا افرادی هم که این اطلاعات را کسب کردند.در اقلیت هستند .به خاطر همین مجبور میشند همرنگ جماعت باشند .چون زندگیشون پیش نمیره.

پس نتیجه میگیریم که حکومت نقش اساسی داره و تغییر و یا اصلاحات در حکومت بسیار میتونه کمک بکنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
بزرگترین کاری هم که برای وطنم می تونم انجام بدم اینه که دروغ نگم، تهمت نزنم ، تقلب نکنم ، زور نگم ، تحمل مخالفم رو داشته باشم ،آگاه باشم و آگاهی بدم و اینا رو به هم نسل های خودم و نسل بعدی هم منتقل کنم

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
حرف شما صحیح .ولی موضوع این تاپیک این هست که مشکل از خودمون هست و وقتی خودمون اینطوری هستیم زیاد به حکومت فرق نداره.

نظر من هم این هست که این حکومت هست که بزرگتری قدرت را در جامعه داره و میتونه فرهنگ مردم را بهتر کنه.

چون رسانه و مدارس را در اختیار داره.

فقط قشر کمی هستند که مثلا این تاپیک را میخونند و تازه خیلی کم بهش توجه میکنند.

خوب طبیعتا افرادی هم که این اطلاعات را کسب کردند.در اقلیت هستند .به خاطر همین مجبور میشند همرنگ جماعت باشند .چون زندگیشون پیش نمیره.

پس نتیجه میگیریم که حکومت نقش اساسی داره و تغییر و یا اصلاحات در حکومت بسیار میتونه کمک بکنه

منم نظرم همینه

حکومتتتتتتتتتتتتت

قبول

الان تو این شرایط همینی هست که تو میگی

ولی برای نمونه میتونی حکومتی رو درایران مثال بزنی که روال کارش متفاوت از این بوده باشه؟

یه ساختارشکنی دررابطه دولت وملت رو به عنوان نمونه میتونی برام بیاری؟

بجز دوران کوتاه صدارت امیرکبیر ودوران تصدی گری نخست وزیری مصدق که هردوشونم به دست مردم ودقت کن که با تحریک وبه دست مردم ودرنهایت یکی با دستور مستقیم شاه ودیگری با انجام هزار ویک توطئه ودسیسه حذف شدن

حکومت از مریخ نمیاد

همین من وتوییم که از بین مردم وبا خواست اونا قدرت میگیریم وطبق اراده مردم براونا حکومت میکنیم

یخورده پازلش بزرگتر از اونی هست که محدود به دوره زمانی خاصی بکنیمش

اون دوتا کتابی که گذاشتم رو بخون خیلی از ناگفته ها توش هست!:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...