CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ :w00: مسابقه رو شروع کنید ! :icon_pf (19): چه عجله ای داره برا باخت بچم ... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ پرتو هم فرستاد منتها من هنوز ندیدمش :دی حجمم کمه احتمالا الان دیسی میشم تا فردا برا همین بازش نکردم که حجمم بپره 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ پرتو هم فرستاد منتها من هنوز ندیدمش :دی حجمم کمه احتمالا الان دیسی میشم تا فردا برا همین بازش نکردم که حجمم بپره آخی .. دلم کباب شد .... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ تاپیک بیا بالا ............................. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ چه عجله ای داره برا باخت بچم ... :icon_pf (19): تاپیک بیا بالا ............................. :ws48: :ws48: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ آقا من از مسابقه انصراف میدم مثل اینکه رقبا خیلی سر سختن 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ آقا من از مسابقه انصراف میدم مثل اینکه رقبا خیلی سر سختن شکسته نفسی می فرمایید! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ شکسته نفسی می فرمایید! نه بابا شما کارتون اینه من یه آماتورم نمیخوام مضحکه عام و خاص بشم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا شما کارتون اینه من یه آماتورم نمیخوام مضحکه عام و خاص بشم باور کن منم کارم این نیست! از تاپیک های همین سایت شروع کردم... این چه حرفیه؟! بازم شکست نفسی می فرمایید! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ باور کن منم کارم این نیست! از تاپیک های همین سایت شروع کردم... این چه حرفیه؟! بازم شکست نفسی می فرمایید! به هر حال الان حرفه ای هستین 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ به هر حال الان حرفه ای هستین خدایا ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ آقا من از مسابقه انصراف میدم مثل اینکه رقبا خیلی سر سختن این حرفا چیه ................هیشکی اولش هیچی بلد نبود .... تو که خوبی بابا انصراف بدی میدم ممد بخورتت .. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ آقا من هنوز طرح پرتو رو ندیدم الانم که میخوام بازش کنم باز نمیشه 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ آقا من هنوز طرح پرتو رو ندیدم الانم که میخوام بازش کنم باز نمیشه :ws28: .. قراره ببازه خو ... قسمت نیس لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ من هم به نفع پرتو کنار کشیدم:Ghelyon: ببینم چکار می کنی :icon_pf (19): 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ من هم به نفع پرتو کنار کشیدم:Ghelyon:ببینم چکار می کنی :icon_pf (19): :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ من هم به نفع پرتو کنار کشیدم:Ghelyon:ببینم چکار می کنی :icon_pf (19): کسی به خاطر اون یکی کنار نمیکشه :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ کسی به خاطر اون یکی کنار نمیکشه چرا دیگه:girl_yes2: الان طرفداران من بجای اینکه به من رای بدند به پرتو رای میدند:8713: لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ سلام بچه ها بلاخره تونستم بیام انجمن اونم الان نصف شبه اینقدرم خستمه که ... :putertired: ببین نبودیم چه خبرا شده حیف من که دیگه اصلا وقت نمیکنم بیام انجمن چه برسه بیام مسابقه البته اگر بیام مسابقه )در زمینه فتوشاپ و swishmax )حتما (صد در هزار) برنده میشم مرسی از همه بازم شرمنده که نمیتونم بیام انجمن قربون همتون تا چند روز دیگه بای 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ آقا من هنوز طرح پرتو رو ندیدم الانم که میخوام بازش کنم باز نمیشه الآن باز شد؟ :ws28: .. قراره ببازه خو ... قسمت نیس :w888: :w888: من هم به نفع پرتو کنار کشیدم ببینم چکار می کنی قربان تو ... من اصلاً راضی نیستم ... بدو بیا شرکت کن ... :167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده