رفتن به مطلب

استقرار استاندارد بين‌المللي iso/iec17025 براي آزمون‌هاي غيرمخرب براي اولين بار در خاورميانه


ارسال های توصیه شده

استقرار استاندارد بين‌المللي iso/iec17025 براي آزمون‌هاي غيرمخرب براي اولين بار در خاورميانه

پژوهشكده مهندسي وزارت جهاد كشاورزي، موفق شد براي اولين بار در خاورميانه، استاندارد بين‌المللي iso/iec17025 را در آزمايشگاه‌هاي آزمون غير مخرب پياده‌سازي كند.

 

مهندس افشين مسعود، رئيس پژوهشكده مهندسي وزارت جهاد كشاورزي، در مراسمي كه به مناسبت اخذ اين گواهي‌نامه بين‌المللي برگزار شده بود، خاطر نشان كرد: «پس از 18 ماه تلاش مداوم مديران و كارشناسان آزمايشگاه‌هاي پژوهشكده،‌ الزامات اين استاندارد در آزمايشگاه‌ها پياده شد و پس از چند مرحله مميزي داخلي و خارجي، گواهي‌نامه استقرار اين استاندارد براي 90 درصد آزمايشگاه‌هاي پژوهشكده از طرف مؤسسه dar آلمان صادر گرديد».

 

در اين مراسم، مهندس رضا اسدي‌فرد، مدير شبكه آزمايشگاهي فناوري نانو نيز ضمن معرفي شبكه و حمايت‌هاي متنوع آن براي آزمايشگاه‌هاي عضو، اخذ اين گواهي‌نامه را يكي از شرايط لازم براي عضو شدن آزمايشگاه‌ها در شبكه، طي چند سال آينده بيان نمود.

 

مهندس اسماعيل فلاح رستمي، مشاور پياده‌سازي استاندارد در اين پژوهشکده، سخنران بعدي اين مراسم بود که با معرفي بخش‌هاي مختلف استاندارد بين‌المللي iso/iec17025، آن را ابزاري براي استفاده بهتر و صحيح‌تر از تجهيزات آزمايشگاهي و راه تعالي سيستم‌هاي مديريت آزمايشگاهي دانست و فعاليت و حمايت‌هاي شبکه آزمايشگاهي فناوري نانو را در اين زمينه، بسيار مفيد و کاربردي ارزيابي نمود.

 

در آخرين سخنراني نيز، مدير بخش آزمايشگاه‌ها و تجهيزات پژوهشکده مهندسي وزارت جهاد کشاورزي، مهندس مسلم حق‌شناس، دستيابي به اين موفقيت را حاصل سخت‌کوشي و تلاش شبانه‌روزي کارشناسان آن مرکز عنوان کرد و افزود: «مجموعه آزمايشگاه‌هاي اين پژوهشکده شامل آزمايشگاه شيمي و پليمر، آزمايشگاه متالورژي و آزمايشگاه آزمون‌هاي غيرمخرب است که 90 درصد اين آزمايشگاه‌ها، تحت پوشش اين استاندارد قرار گرفته‌اند».

 

قابل ذکر است که پژوهشکده مهندسي وزارت جهاد کشاورزي از اعضاي شبکه آزمايشگاهي فناوري نانو است که در سال 1362 با عنوان مرکز تحقيقات مهندسي جهاد سازندگي با هدف انجام طرح‌هاي تحقيقاتي در زمينه‌هاي مختلف کشاورزي و صنعتي تاسيس شد و در سال 1379، مرکز تحقيقات مهندسي پس از اخذ مجوزهاي لازم از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، به پژوهشکده مهندسي تغيير نام يافت. اين پژوهشکده، داراي سه مرکز استاني با نام‌هاي مرکز تحقيقات مهندسي فارس، مرکز تحقيقات مهندسي اصفهان و مرکز تحقيقات مهندسي آذربايجان شرقي است

 

سه شنبه 24 آذر 1388

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...