yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ زیاد نمیشناسمش...ولی میبینم همیشه اینجوریه--->:aghosh: 6 لینک به دیدگاه
moya_memar 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ يه دختر فوق العاده. تعريفشو خيلي شنيده بودم و از اينكه بالاخره افتخار ديدنشو داشتم خيلي خوشحالم. مهربونه خوش برخورده نازه يه كوشولو مغروره كه اصلا بد نيست درون پيچيده اي داره برخلاف ظاهر آرومش بهترين آرزوم براش هميشه شاد بودنه 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ سلام راحله خیلی دخمل خوب و مهربونی و همینطور مدیر خوبی تازشم هم رشته ایه خودمه 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ زیاد نمیشناسمش...ولی میبینم همیشه اینجوریه--->:aghosh: مرسی یاسی جان :rose: این حرفت منو یاد یکی انداخت خدا ازش بگذره يه دختر فوق العاده.تعريفشو خيلي شنيده بودم و از اينكه بالاخره افتخار ديدنشو داشتم خيلي خوشحالم. مهربونه خوش برخورده نازه يه كوشولو مغروره كه اصلا بد نيست درون پيچيده اي داره برخلاف ظاهر آرومش بهترين آرزوم براش هميشه شاد بودنه ممنونم خانم گل مرسی از این همه لطفت:rose: خوبی از خودته :rose: سلام راحله خیلی دخمل خوب و مهربونی و همینطور مدیر خوبی تازشم هم رشته ایه خودمه سلام داداش وحید گل :rose: مرسی از لطفت هم رشته ای خیلی مخلصیم :rose: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ راحله جون خیلی واسم عزیزه خیلی دوسش دارم چون فوق العاده مهربونو خوش برخوردو خوش اخلاق و دوست داشتنیه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v راستی خوشگلم هست :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ تا اونجایی که من میشناسمش خیلی خوش اخلاق و خونگرمه درضمن خوش سلیقه هم هست بدی ندیدم ازش 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ به هههههههههههههههههه راحله خانم گل ... . . . منم كه زياد نمي شناسمش كييييييييييه؟ اسمشون راحله است سراميك مي خونه اهل اصفهان تمام تلاشش و براي تالارش ميكنه .. خسته نباشي ... خيلي خيلي دختر گليه ... ما كه ازش بدي نديديم .. همكار پيمان و باهم دارند تمام تلاششونه براي تالار مواد بكار مي گيرند. ---------- هميشه موفق و سربلندو شاد باشي :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من با راحله ی عزیز زیاد برخورد نداشتم اما تا اونجا که شناختمش خیلی آروم،فهمیده،مهربون هستش قبلنا به نظرم شیطون تر بود عاشق اواتارش ام ....خیلی خوش سلیقه اس 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ راحله را بذارید فکر کنم .... هاااااااااااااا همون همشهری باحال خودمونه ... خیلی گله ... مودب و خیلی خوبه ... کلا من دربست قبولش دارم ... البته بچه ها جنوب کلا باحالا. لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ راحله جون خیلی واسم عزیزه خیلی دوسش دارم چون فوق العاده مهربونو خوش برخوردو خوش اخلاق و دوست داشتنیه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vراستی خوشگلم هست :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ای جانم ممنونم شبنم خانومی گلم تو هم واسم خیلی عزیزی :aghosh: ممنون گلم نظر لطفته خوشجلم:aghosh: :rose: تا اونجایی که من میشناسمش خیلی خوش اخلاق و خونگرمه درضمن خوش سلیقه هم هست بدی ندیدم ازش ممنون سپیده جانم لطف داری :aghosh: :rose: به هههههههههههههههههه راحله خانم گل .... . . منم كه زياد نمي شناسمش كييييييييييه؟ اسمشون راحله است سراميك مي خونه اهل اصفهان تمام تلاشش و براي تالارش ميكنه .. خسته نباشي ... خيلي خيلي دختر گليه ... ما كه ازش بدي نديديم .. همكار پيمان و باهم دارند تمام تلاششونه براي تالار مواد بكار مي گيرند. ---------- هميشه موفق و سربلندو شاد باشي :flowerysmile: فکر کنم بیشتر منو معرفی کردین تا تحلیل بازم ممنون که اومدین منم واستون موفقیت در ماکارونی ها رو آرزومندم داداش امیر گل:rose: من با راحله ی عزیز زیاد برخورد نداشتم اما تا اونجا که شناختمش خیلی آروم،فهمیده،مهربون هستش قبلنا به نظرم شیطون تر بود عاشق اواتارش ام ....خیلی خوش سلیقه اس ممنون مینا جان پر و بالمو چیدن خودت خوش سلیقه تری خانومی :aghosh: مرسی یکمم از بدیهام بگید :rose: راحله را بذارید فکر کنم .... هاااااااااااااا همون همشهری باحال خودمونه ... خیلی گله ... مودب و خیلی خوبه ... کلا من دربست قبولش دارم ... البته بچه ها جنوب کلا باحالا. به به داداش ابرام :rose: مرسی آرررره دیگه چه کنیم بازم ممنون:rose: 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ 1- همکار مدیر تالار مهندسی مواده . 2- خیلی نمی دونم دیگه!. همین قدر که تاحالا ندیدم و نشنیدم که با کسی مشکل داشته باشه یا یکی با ایشون مشکل داشته باشه/ نتیجه " کلا شرمنده ام از اطلاعات کم ام . ولی خوب دیگه همین قدربود . امیدوارم که پیوسته پیروز باشه . 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ بسم الله الحمن الرحیم با سلام به روح پر فتوح شهدا و عرض تبریک من باب پیروزی دندان شکن مجاهدین فی سبیل لله در جبهه حق علیه باطل در کشور بسیجی پرور مصر پر واضح است که این حلاوت از انقلاب اسلامی نشات گرفته و مدیریت جهانی ما به همگان الگو بوده است 22 بهمن روز تجلی بصیرت تسری نور بر همگان مبارک باد آه خدای من ناگفته گفتنی ها پیداست دیگر چه بگویم؟ موفق باشین خانوم راحله حاجی خانوم بشین ایشالا 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ راحــــــــــــــــــــــــــــــــله جونم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شاد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پر انرژی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مدیر و مدبر:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v قابلیت انعطاف پذیری با هر اخلاقی رو داره:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بسیار خونگرم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلش پاکه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بی شیله پیله:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تا بحال هیچ نکته منفی ندیدم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عاشقانه همه رو دوست داره:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فکر نکنم کسی باشه که تا بحال با راحله مشکل داشته باشه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v همیشه سرشار از انرژی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v و عشقه برای عقاید دیگران خیلی احترام قائله حتی اگر مخالف عقیدۀ خودش باشه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v یه مدت که یوحنا نبود راحله رو میدیدم یاد دخملی خودم میوفتادم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ای جاااااااااااااانم.... عجق خودم...:aghosh: نفسم :aghosh: آبجی مهربووووووونم :aghosh: خانوم با شعور با شخصیت مهربون :aghosh: تو دل برو :aghosh: خاکی :aghosh: خیلیییییییی با هم صمیمی هستیم :aghosh: باباهی و مامانی مشترک داریم :w36: دل نازک...دلش زودی کوشولو موشولو می شه در کل عجججججججججججججق منه 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ دختر خوب و مهربونو فعال 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1- همکار مدیر تالار مهندسی مواده . 2- خیلی نمی دونم دیگه!. همین قدر که تاحالا ندیدم و نشنیدم که با کسی مشکل داشته باشه یا یکی با ایشون مشکل داشته باشه/ نتیجه " کلا شرمنده ام از اطلاعات کم ام . ولی خوب دیگه همین قدربود . امیدوارم که پیوسته پیروز باشه . 1.آورین دوستان نمیدونستن 2.خیلی ممنون همینم:rose: منم واسه شما آرزوی موفقیت دارم بسم الله الحمن الرحیم با سلام به روح پر فتوح شهدا و عرض تبریک من باب پیروزی دندان شکن مجاهدین فی سبیل لله در جبهه حق علیه باطل در کشور بسیجی پرور مصر پر واضح است که این حلاوت از انقلاب اسلامی نشات گرفته و مدیریت جهانی ما به همگان الگو بوده است 22 بهمن روز تجلی بصیرت تسری نور بر همگان مبارک باد آه خدای من ناگفته گفتنی ها پیداست دیگر چه بگویم؟ موفق باشین خانوم راحله حاجی خانوم بشین ایشالا ای کوفت با این تحلیل کردنت یکی دیگه انقلاب کرده به تحلیل من چه ربطی داره :vahidrk: خودت حاج آقا شی ایشالا:icon_razz: مرسی که اومدی :girl_in_dreams: :rose: راحــــــــــــــــــــــــــــــــله جونم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمهربون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شاد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پر انرژی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مدیر و مدبر:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v قابلیت انعطاف پذیری با هر اخلاقی رو داره:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بسیار خونگرم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلش پاکه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بی شیله پیله:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تا بحال هیچ نکته منفی ندیدم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عاشقانه همه رو دوست داره:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فکر نکنم کسی باشه که تا بحال با راحله مشکل داشته باشه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v همیشه سرشار از انرژی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v و عشقه برای عقاید دیگران خیلی احترام قائله حتی اگر مخالف عقیدۀ خودش باشه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v یه مدت که یوحنا نبود راحله رو میدیدم یاد دخملی خودم میوفتادم ایییییییییییییییی جانم فلنازی گل خودمییییییی :aghosh: مرسی از این همه نظر لطفت گیجالتم دادی خوشجله :girl_blush2: منم یه عالمه دوستت دارم :aghosh: :rose::rose::rose::rose: ای جاااااااااااااانم....عجق خودم...:aghosh: نفسم :aghosh: آبجی مهربووووووونم :aghosh: خانوم با شعور با شخصیت مهربون :aghosh: تو دل برو :aghosh: خاکی :aghosh: خیلیییییییی با هم صمیمی هستیم :aghosh: باباهی و مامانی مشترک داریم :w36: دل نازک...دلش زودی کوشولو موشولو می شه در کل عجججججججججججججق منه ای جانم مهناززززززززززززززززززززززززززززم ممنون فدات شم بهم لطف داری خانوم گل :aghosh: عجخ خودمی :aghosh: از بدی هامم بگو دیگه آبجی بزرگه :girl_in_dreams: :rose::rose::rose: دختر خوب و مهربونو فعال ممنون محمدرضا جان :rose: دختر خوبیه....دوسش دارم مرسی آسا جان ممنون خانومی منم دوست دارم:aghosh: :rose: 5 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ همین مدت کوتاه که باهاش آشنا شدم خیلی مهربون و دلنشینی هستش :rose::rose: 3 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ فرصت خوبی رو در زندگی از دست داده. فقط همین رو می دونم. ضمنن بگم این رو شاید حتی خودش هم ندونه... 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه مرسی راحله جون از دعوتت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوب راحله از افرادی بود که اون اوایل که من اومدم سایت باهام دوست شد. از خصوصیاتش میتونم اینارو بگم: فوق العاده مهربون و مردم دار:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v به هیچ وجه اهل حرف درآوردن نیست.من تا حالا چیزی نشنیدم از کسی بگه. نوشتارش رو میپسندم چون همیشه رعایت ادب رو مدنظرش داره دوسش دالم خیلی زیاد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده