شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان نو اندیش دوستان عزیز با اینکه تو متن قوانین تالار آزاد خیلی شفاف عرض کردم به هیچ عنوان تاپیک یا پست سیاسی ارسال نشه ولی متاسفانه در هفته اخیر شاهد تاپیکهای سیاسی بودیم و مجبور شدم باز تو اطلاعیه جدایی دوباره خواهش کنم که به هیچ عنوان تاپیک یا پست سیاسی زده نشه و ادمین هم کاملا مخالفه با هر نوع مطلب سیاسی این هم نقل قول ادمین که به من گفتن:icon_pf (34): نوشته اصلی توسط Mohammad.A تاپیک سیاسی در مورد این رژیم اون رژیم، چپ راست، بالا پایین. کلاً نباشه طرح مطالب سياسي در اين تالار مجاز نيست و با مطالب سياسي مورد دار كه براي انجمن مشكل زاست به شدت برخورد مي شود و بقيه مطالب هم بدون اطلاع حذف خواهند شد. 49 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ ارسال هر گونه مطلب سیاسی چه چپ گرا چه راست گرا ممنوع است ارسال هر گونه تاپیکی که حتی در لفافه با هر نوع اسم مستعاری ممنوع است و تاپیک بلافاصله حذف میشود 29 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستان گرامی توجه داشته باشید برای ارسال تاپیکهاتون یه سری به بخش بندی های انجمن بزنید و تاپیک مورد نظر را در بخش مربوطه ارسال کنید. گفتگوی آزاد محلی برای طرح موضوعاتیست که نیاز به گفتگو و مباحثه دارند. لذا تاپیک هایی که حاوی مطالب غیر باشند یا مطالبی که به بخش های خاص انجمن مربوط هستند در این تالار جایی ندارند. زین پس به جای انتقال تاپیک ها اقدام به حذف آن خواهیم کرد. پس توجه کنید که تاپیک عکس و طنز و ... در این تالار جایی نداره. 19 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ در صورت دیدن مواردی مربوط با عناوین بالا و خلاف انجمن و هرگونه توهین، هر چه زودتر مراتب را با استفاده از دکمه گزارش پست خلاف ( ) که در پایین سمت راست تمامی ارسال ها موجود است، به مدیران سایت اطلاع دهید. این روش سریع ترین راه جهت دیدن گزارش شماست حتی سریعتر از پیغام خصوصی و یاهو و sms:a030: 15 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ من قطاری دیدم که محبت میبردو چه سنگین میرفت من قطاری دیدم که سیاست میبرد و چه خالی میرفت ممنون دوستان از همکاریتون 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ [h=1]مسابقه طراحی لوگو ویژه پنجمین سالگرد تأسیس انجمن[/h] 6 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ ببخشید هنر لوگو چیه؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ مسابقه طراحی لوگو ویژه پنجمین سالگرد تأسیس انجمن ببخشید هنر لوگو چیه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ ببخشید هنر لوگو چیه؟؟ لوگو همون ارم هستش که این مسابقه در مورد طراحی آرم انجمن نواندیشان هستش بچه های گرافیک و اونایی که واردند در این ضمینه طراحی میکنن البته این پنجمی بود ششمین مسابقه هم در جریانه مسابقه طراحی آرم نواندیشان 4 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ ببخشید انگار اشتباهی اینجا سئوال پرسیدم...اسپم شدم. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ ♥ ♥ ♥ در روزهای پایانی سال 93، در انتخابات ترین های انجمن با ما شریک باشید ♥ ♥ ♥ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده