sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ای برای شما قرار داده ایم که به وسیله ی آن می توانید از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خود عکس بگیرید . شما پس از عکس گرفتن می توانید سایز مورد نطر خود را انتخاب کنید و آن را به صورت JPG و یا BMP و در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و با در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ذخیره کنید . این نرم افزار با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و مخصوص برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویرایش ۵ می باشد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم : ۴۹ KB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رمز فایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ خوب...این نرم افزار رو گوشی من که کار نکرد....بهتره اگر به مشکل برخوردید،برید به لینک زیر و با انتخاب مدل گوشیتون، نرم افزار مناسب گوشیتون رو دانلود کنید: http://nokia-n78-software.smartphoneware.com/screen_snap.php لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ خوب...این نرم افزار رو گوشی من که کار نکرد....بهتره اگر به مشکل برخوردید،برید به لینک زیر و با انتخاب مدل گوشیتون، نرم افزار مناسب گوشیتون رو دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون از پست مفیدت آره این نرم افزاری که من گذاشتم مخصوص ورژن5 سیمبین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده