Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ امروز رفتم نمایشگاه کتاب بعد دیدن کتاب های مزخرف چشمم کتاب کورش کبیر هارولد لمب رو دید برداشتم رفتم حساب کنم مردِ میگه کی این کتاب و به شما داده؟کورش غیر قانونی هست نمیتونین ببرین با هزار اصرار راضیش گردم ببرم کتابو بعد میگه بیا بگو از کجا برداشتی نشونش میدم بقیه کتابا رو جمع میکنه:icon_pf (34): میذاره تو کارتن.... مملکته داریم؟!!! 16 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی چی؟ کتاب میارن تو نمایشگاه بفروشن بعد میگن غیر قانونیه؟ اونم یه کتاب در مورد کورش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی چی؟کتاب میارن تو نمایشگاه بفروشن بعد میگن غیر قانونیه؟ اونم یه کتاب در مورد کورش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت هرچی دلت بخواد کتاب در مورد اخوندای سرتاسر دنیا هست:w00: 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ وزیر آموزش و پرورش از بررسی طرح حذف تاریخ پادشاهی از کتابهای درسی دانش آموزان خبر داد. به گزارش شبکه خبر دانشجو حمیدرضا حاجی بابایی در این خصوص گفت: «حذف تاریخ پادشاهی از کتابهای درسی بحثی بود که در رسانهها مطرح، و بعد از آن کارگروهی تشکیل شد که در حال بررسی این موضوع است، اما هنوز نتیجهای به ما اعلام نشده است.» 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ آیا میدانید : حذف بخش هخامنش از کتاب درسی تاریخ به تصویب رسید؟ آیا میدانید : فرزندان ما دیگر حتی اسم کوروش کبیر را نمیشناسند؟ ـ آیا میدانید : 29 اکتبر روز جهانی کوروش کبیر است و این روز فقط در تقویم ایران نیست؟ ـ آیا میدانید : چند سال دیگر ، با نابودی کامل تخت جمشید باید سپاسگذار کشورهایی چون فرانسه باشیم که چندی از تخت جمشید را در موزه های خود حفظ کردند ـ آیا میدانید: اولین سیستم استخدام دولتی به صورت لشگری و کشوری به مدت ۴۰سال خدمت و سپس بازنشستگی و گرفتن مستمری دائم را کورش کبیر در ایران پایه گذاری کرد. ـ آیا میدانید : کمبوجيه فرزند کورش بدلیل کشته شدن ۱۲ ایرانی در مصر و اینکه فرعون مصر به جای عذر خواهی از ایرانیان به دشنام دادن و تمسخر پرداخته بود ، با ۲۵۰ هزار سرباز ایرانی در روز ۴۲ از آغاز بهار ۵۲۵ قبل از میلاد به مصر حمله کرد و کل مصر را تصرف کرد و بدلیل آمدن قحطی در مصر مقداری بسیار زیادی غله وارد مصر کرد . اکنون در مصر یک نقاشی دیواری وجود دارد که کمبوجیه را در حال احترام به خدایان مصر نشان میدهد. او به هیچ وجه دین ایران را به آنان تحمیل نکرد و بی احترامی به آنان ننمود. ـ آیا میدانید : داریوش کبیر با شور و مشورت تمام بزرگان ایالتهای ایران که در پاسارگاد جمع شده بودند به پادشاهی برگزیده شد و در بهار ۵۲۰ قبل از میلاد تاج شاهنشاهی ایران رابر سر نهاد و برای همین مناسبت ۲ نوع سکه طرح دار با نام داریک ( طلا ) و سیکو ( نقره) را در اختیار مردم قرار داد که بعدها رایج ترین پولهای جهان شد ـ آیا میدانید : داریوش کبیر طرح تعلیمات عمومی و سوادآموزی را اجباری و به صورت کاملا رایگان بنیان گذاشت که به موجب آن همه مردم می بایست خواندن و نوشتن بدانند که به همین مناسبت خط آرامی یا فنیقی را جایگزین خط میخی کرد که بعدها خط پهلوی نام گرفت . * ـ آیا میدانید : داریوش در پایئز و زمستان ۵۱۸ - ۵۱۹ قبل از میلاد نقشه ساخت پرسپولیس را طراحی کرد و با الهام گرفتن از اهرام مصر نقشه آن را با کمک چندین تن از معماران مصری بروی کاغذ آورد ـ آیا میدانید : داریوش بعد از تصرف بابل ۲۵ هزار یهودی برده را که در آن شهر بر زیر یوق بردگی شاه بابل بودند آزاد کرد ** ـ آیا میدانید : داریوش در سال دهم پادشاهی خود شاهراه بزرگ کورش را به اتمام رساند و جاده سراسری آسیا را احداث کرد که از خراسان به مغرب چین میرفت که بعدها جاده ابریشم نام گرفت ـ آیا میدانید : اولین بار پرسپولیس به دستور داریوش کبیر به صورت ماکت ساخته شد تا از بزرگترین کاخ آسیا شبیه سازی شده باشد که فقط ماکت کاخ پرسپولیس ۳ سال طول کشید و کل ساخت کاخ ۸۰ سال به طول انجامید * ـ آیا میدانید : داریوش برای ساخت کاخ پرسپولیس که نمایشگاه هنر آسیا بوده ۲۵ هزار کارگر به صورت ۱۰ ساعت در تابستان و ۸ ساعت در زمستان به کار گماشته بود و به هر استادکار هر ۵ روز یکبار یک سکه طلا ( داریک ) می داده و به هر خانواده از کارگران به غیر از مزد آنها روزانه ۲۵۰ گرم گوشت همراه با روغن - کره - عسل و پنیر میداده است و هر ۱۰ روز یکبار استراحت داشتند ـ آیا میدانید : داریوش در هر سال برای ساخت کاخ به کارگران بیش از نیم میلیون طلا مزد می داده است که به گفته مورخان گران ترین کاخ دنیا محسوب میشده . این در حالی است که در همان زمان در مصر کارگران به بیگاری مشغول بوده اند بدون پرداخت مزد که با شلاق نیز همراه بوده است ـ آیا میدانید : تقویم کنونی ( ماه ۳۰ روز ) به دستور داریوش پایه گذاری شد و او هیاتی را برای اصلاح تقویم ایران به ریاست دانشمند بابلی "دنی تون" بسیج کرده بود . بر طبق تقویم جدید داریوش روز اول و پانزدهم ماه تعطیل بوده و در طول سال دارای ۵ عید مذهبی و ۳۱ روز تعطیلی رسمی که یکی از آنها نوروز و دیگری سوگ سیاوش بوده است ـ آیا میدانید : داریوش پادگان و نظام وظیفه را در ایران پایه گزاری کرد و به مناسبت آن تمام جوانان چه فرزند شاه و چه فرزند وزیر باید به خدمت بروند و تعلیمات نظامی ببینند تا بتوانند از سرزمین پارس دفاع کنند ـ آیا میدانید : داریوش برای اولین بار در ایران وزارت راه - وزارت آب - سازمان املاک -سازمان اطلاعات - سازمان پست و تلگراف ( چاپارخانه ) را بنیان نهاد ـ آیا میدانید : اولین راه شوسه و زیر سازی شده در جهان توسط داریوش ساخته شد ـ آیا میدانید : داریوش برای جلوگیری از قحطی آب در هندوستان که جزوی از امپراطوری ایران بوده سدی عظیم بروی رود سند بنا نهاد * ـ آیا میدانید : فیثاغورث که بدلایل مذهبی از کشور خود گریخته بود و به ایران پناه آورده بود توسط داریوش کبیر دارای یک زندگی خوب همراه با مستمری دائم شد 11 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ چقدر بد دارن تاریخمون رو هم شیخی میکنن 8 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ من نویسنده شو نمیشناسم ... ممکنه اون کتاب درست کوروش رو توصیف نکرده باشه یا وقایع رو ... همیشه نمیشه از یه منظر نگاه کرد ... ممکنه هم واقعاً به خاطر از بین بردن نام کوروش باشه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ گل بود به سبزه نیز آراسته شد :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ گل بود به سبزه نیز آراسته شد :icon_pf (34): باز خدا رو شکر کن که نیستی از نزدیک چیزایی رو ببینی که حاضری بمیری و نبینیشون 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی چی؟کتاب میارن تو نمایشگاه بفروشن بعد میگن غیر قانونیه؟ اونم یه کتاب در مورد کورش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طرف نمیدونست کتابای کورش رو چیدن رو میز.صدای یه دختری زد ازش پرسید گفت نه ما نچیدیم بهش گفتم ندزدیدم که رو میز گذاشته بعد بردم نشونش دادم همشو برداشت گذاشت تو کارتن.دوستام میخواستن کتابای شریعتی رو بخرن گفتن اونا هم تو کارتن اما گفتن که نفروشیم فردا صبح بیاین براتون از تو کارتن در بیاریم ولی نمیچینیم رو میز. pdf اش رو داری بده مام بخونیم 7300 خریدم کتاب رو.البته با تخفیف شد 5500.دقیقا همین حجم کتاب رو تا 2 سال پیش می خریدم 3000 تومن.چشم اگه pdf رو پیدا کردم میفرستم برات.آدرس بدی همین کتاب رو هم برات پست میکنم البته فکر کنم اسلحه پست کنم راحت تر از کتاب کورش باشه تو این وضعیت من نویسنده شو نمیشناسم ...ممکنه اون کتاب درست کوروش رو توصیف نکرده باشه یا وقایع رو ... همیشه نمیشه از یه منظر نگاه کرد ... ممکنه هم واقعاً به خاطر از بین بردن نام کوروش باشه هارولد لمب نویسنده ی مشهوری هست و اینطور که میگن کتاب هاش مخصوصا کتاب هایی که در مورد کورش و اسکندر نوشته جزو بهترین کتاب های تاریخی هست بو داره قضیه ........... چه بویی؟ 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ کوروش کبیر از دیدگاه بزرگان آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا شخصیتی مانند کوروش که جهان در برابر بزرگی او شگفت زده است و مشهورترین مورخین و باستان شناسان و خاورشناسان دنیا از او به نام ایر مرد تاریخ جهان یاد کرده اند، چرا تاکنون اسمی از او در ایران برده نشده است؟ یا هیچ حرکتی که شایسته او باشد در جهان نشده است؟ آیا ادامه راه این شخصیت بزرگ جهان نمی تواند راه نجات ما باشد؟ آیا برای ایران که کوروش را دارد و خود مهد حقوق بشر جهان بوده است، پسندیده است که امروز دنیا ما را به نام مهد تروریست و خشونت و ناقض حقوق بشر خطاب کند؟ کوروش پدر ملت ها، بزرگ قهرمان آن روزگار، سرور آسیا، کسی که دشمن او را به نیکی ستایش کرد و او را نمونه یک شهریار والا می دانست امروز کجاست؟ ایرانیان بدانند که کوروش در حد یک پیامبر برای ایران خدمت کرد و ایران یعنی کوروش و کوروش یعنی ایران. راه او راه جوانان آینده ایران است و هیچ شخصیت غربی و عربی (به جز پیامبر و ائمه ی اطهار) نمی تواند برای ما ایرانیان بالاتر از او باشد. در این جا نظر برخی از پرفسورها و مورخان را در مورد کوروش، می خوانیم: پروفسور ایلیف مدیر موزه لیورپول انگلستان: در جهان امروز بارزترین شخصیت جهان باستان کوروش شناخته شده است. زیرا نبوغ و عظمت او در بنیانگذاری امپراطوری چندین دهه ای ایران مایه ی شگفتی است. آزادی به یهودیان و ملت های منطقه و کشورهای مسخر شده که در گذشته نه تنها وجود نداشت بلکه کاری عجیب به نظر می رسیده است از شگفتی های اوست. دکتر هانری بر دانشمند فرانسوی: این پادشاه بزرگ یعنی کوروش هخامنشی برعکس سلاطین قسی القلب و ظالم بابل و آشور بسیار عادل و رحیم و مهربان بود زیرا اخلاق روح ایرانی اساسش تعلیمات زرتشت بوده است. به همین سبب بود که شاهنشاهان هخامنشی خود را مظهر صفات نیک می شمردند و همه قوا و اقتدار خود را از خداوند دانسته و آن را برای خیر بشر و آسایش و سعادت جامعه انسان صرف می کردند. پروفسور آلبر شاندور: شاهنشاهی ایران که پایه گذار آن کوروش بزرگ است به هیچ وجه بر اساس خشونت پی ریزی نشد بلکه عکس آن درست است. زیرا با رعایت حقوق مردمان پایه گذاری شد. پارسی ها با مساعدت یکدیگر و به یاری پادشاهان مقتر خود عظمت و شکوهی را در تاریخ به جای گذاشته اند که نشانه نبوغ و نژاد پاک آنان است. نژادی که حماسه آنان را همچون آفتابی در تاریکی نشان می دهد. آنان درخششی در جهان از خود به جای گذاشته اند که برای آیندگان نیز خواهد ماند. ژنرال سرپرسی سایکس: مطالب کتاب مقدس تورات و نوشته های یونانی و سنت های ایرانی همه همداستانند که کوروش باستانی سزاوار لقب بزرگ بوده است. مردم او را دوست می داشتند و «پدر» می خواندنش. ما نیز می توانیم بدان ببالیم که نخستین مرد بزرگ آریایی که سرگذشت اش بر تاریح روشن است، صفاتی چنان عالی و درخشان داشته است. ژنرال سرپرسی سایکس بعد از دیدار از آرامگاه کوروش بزرگ: من خود سه بار از این آرامگاه دیدن کرده ام و توانسته ام اندک تعمیری نیز در آن چا بکنم و در هر سه بار این نکته را یادآورده شده ام که زیارت آرامگاه کوروش، پادشاه بزرگ و شاهنشاه جهان امتیاز کوچکی نیست و من بسی خوشبخت بوده ام که به چنین افتخاری دست یافته ام. به راستی من در گمانم که آیا برای مردم آریائی(هندو اروپایی) هیچ بنای دیگری هست که از آرامگاه بنیان گذار دولت پارس و ایران ارجمندتر و مهم تر باشد. افلاطون: پارسیان در زمان شاهنشاهی کوروش اندازه میان بردگی و آزادگی را نگاه می داشتند. از این رو نخست خود آزاد شدند و سپس سرور بسیاری از ملت های جهان شدند. در زمان کوروش بزرگ فرمانروایان به زیردستان خود آزادی می دادند و آنان را به رعایت قوانین انسان دوستانه و برابری ها راهنمایی می کردند. مردمان رابطه خوبی با پادشاهان خود داشتند. از این رو در موقع خطر به یاری آنان می شتافتند و در جنگ ها شرکت می کردند و آزادی و مهرورزی و رعایت حقوق اجتماعی به زیبایی انجام می گرفت. هرودوت- تاریخ هرودوت: هیچ پارسی یافت نمی شد که بتواند خود را با کوروش مقایسه کند. از این رو من کتابم را درباره ایران و یونان نوشتم تا کردارهای شگفت انگیز و بزرگ این دو ملت عظیم هیچ گاه به فراموشی سپرده نشود. کوروش سرداری بزرگ بود. در زمان او ایرانیان از آزادی برخوردار بودند و بر بسیاری از ملت های دیگر فرمانروایی می نمودند. سربازان او پیوسته برای وی آماده جانفشانی بودند و بخاطر او از هر خطری استقبال می کردند. پروفسور گیریشمن- ایران از آغاز تا اسلام: کمتر پادشاهی است که پس از خود چنین نام نیکی باقی گذاشته باشد. کوروش سرداری بزرگ و نیکخواه بود. او آن قدر خردمند بود که هر زمانی کشور تازه ای را تسخیر می کرد به آن ها آزادی مذهب می داد و فرمانروای جدید را از میان بومیان آن سرزمین انتخاب می نمود. او شهرها را ویران نمی کرد و قتل عام و کشتار نمی کرد. ایرانیان کوروش را پدر و یونانیان که سرزمینشان به وسیله ی کوروش تسخیر شده بود وی را سرور و قانون گذار می نامیدند و یهودیان او را مسیح خداوند می خواندند. کنت دوگوبینو سفیر اسبق فرانسه در تهران(مورخ فرانسوی): تاکنون هیچ انسانی موفق نشده است اثری را که کوروش در تاریخ جهان باقی گذاشت، در افکار میلیون ها مردم جهان بوجود آورد. من اذعان می دارم که اسکندر و سزار و کوروش که سه مرد اول جهان شده اند، کوروش در صدر آن ها قرار دارد و تاکنون در جهان کسی به وجود نیامده است که بتواند با او برابری کند و او همانطور که در کتاب های ما آمده است مسیح خداوند است. قوانینی که او صادر کرد که در تاریخ آن زمان که انسان ها به راحتی قربانی خدایان می شدند بی سابقه بود. هارولد لمب دانشمند آمریکایی: در شاهنشاهی ایران باستان که کوروش سمبل آنان است، آریایی ها درتاجگذاری به کردار نیک- گفتار نیک- پندار نیک سوگند یاد می کردند که طرفدار ملت و کشورشان باشند که این امر در صدها نبرد آنان به وضوح دیده می شود که خود شاهنشاه در راس ارتش به سوی دشمن برای حفظ کیان کشورشان می تاخته است. گزنفون مورخ بزرگ یونانی: ما در این باره فکر کردیم که چرا کوروش به این اندازه برای فرمانروایی عادل مردمان ساخته شده بود. سه دلیل برایش پیدا کردیم. نخست نژاد اصیل آریایی او و بعد استعداد طبیعی و سپس نبوغ پرورش او از کودکی بوده است. کوروش نابغه ای بزرگ، انسانی والامنش، صلح طلب و نیک منش بود. او دوست انسان ها و طالب علم و حکمت و راستی بود. کوروش عقیده داشت پیروزی بر کشوری این حق را به کشور فاتح نمی دهد تا هر تجاوز و کار غیر انسانی را مرتکب شود. کوروش برای دفاع از کشورش که هر ساله مورد تاخت و تاز بیگانگان قرار می گرفت امپراطوری قدرتمند و انسانی را پایه گذاشت که سابقه نداشت. او در نبردها آتش جنگ را متوجه کشاورزان و افراد عام کشور نمی کرد. او ملت های ملغوب را شیفته خود کرد به صورتی که اقوام شکست خورده که کوروش آنان را از دست پادشاهان خودکامه نجات داده بود، او را خداوندگار می نامیدند. او برترین مرد تاریخ، بزرگترین، بخشنده ترین، پاک دل ترین انسان تا این زمان بود. کنت دوگوبینو فرانسوی- ایران باستان: شاهنشاهی کوروش هیچگاه در عالم نظیر نداشت. او به راستی یک مسیح بود زیرا به جرات می توان گفت که تقدیر او را چنین برای مردمان آفرید تا برتر از همه جهان آن روز خود باشد. نیکلای دمشقی: کوروش شاهنشاه پارسیان در فلسفه بیش از هرکس دیگر آگاهی داشت. این دانش را نزد مغان زرتشتی آموخته بود. پروفسور کریستین سن ایران شناس و استاد زبان اوستایی و پهلوی: شاهنشاه کوروش بزرگ نمونه یک پادشاه جوانمرد بوده است. این صفات برجسته اخلاقی او در روابط سیاسی اش دیده می شده است. در قوانین او احترام به حقوق ملت های دیگر و فرستادگان کشورهای دیگر وجود داشته است و سرلوحه دولتش بوده که این قوانین امروز بین الملل نام گرفته است. ویل دورانت- تاریخ تمدن ویل دورانت: کوروش از افرادی بوده که برای فرمانروایی آفریده شده بود. به گفته امرسون همه از وجود او شاد بودند. روش او در کشورگشایی حیرت انگیز بود. او با شکست خوردگان با جوانمردی و بزرگواری برخورد می نمود. به همین دلیل یونانیان که دشمن ایران بودند نتوانستند از آن بگذرند و درباره او داستان های بیشماری نوشته اند و او را بزرگترین جهان قهرمان پیش از اسکندر می نامیدند. او کرزوس را پس از شکست از سوختن در میان هیزم های آتش نجات داد و بزرگش داشت و او را مشاور خود ساخت و یهودیان دربند را آزاد نمود. کوروش سرداری بود که بیش از هر پادشاه دیگری در آن زمان محبوبیت داشت و پایه های شاهنشاهی اش را بر سخاوت و جوانمردی بنیان گذاشت. کلمان هوار- تمدن ایرانی: کوروش بزرگ در سال 550 قبل از میلاد بر تخت پادشاهی ایران نشست. وی با فتوحاتی ناگهانی و شگفت انگیز امپراطوری پهناوری را از خود به جای گذاشت که تا آن روزگار کسی به دنیا ندیده بود. کوروش سرداری بزرگ و سرآمد دنیای آن روزگار بود. او اقوام مختلف را مطیع خود ساخت. او اولین دولت مقتدر و منظم را در جهان پایه ریزی کرد. برای احترام به مردمان کشورهای دیگر معابدشان را بازسازی کرد. او پیرو دین یکتاپرستی زرتشت بود ولی به هیچ عنوان دین خود را بر ملل مغلوب تحمیل نکرد. مولانا ابوالکلام احمد آزاد فیلسوف هندی: کوروش همان ذوالقرنین قرآن است. او پیامبر ایران بود زیرا انسانیت و منش و کردار نیک را به مردم ایران و جهان هدیه داد. اخلیوس(آشیل) شاعر نامدار یونانی- تراژدی پارسه: کوروش یک تن فانی سعادتمند بود. او به ملل گوناگون خود آرامش بخشید. خدایان او را دوست داشتند. او دارای عقلی سرشار از بزرگی بود. 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سعی میکنم هر بار که میخونم یه قسمت هایی که جالب هست و مهم رو براتون بذارم اولین منشور حقوق بشر در تاریخ کورش کبیر پس از ورود به شهر پر شکوه باستانی بابل (538 قبل از میلاد ) برای آزادی ملل مختلف از اسارت بابلی ها فرمانی صادر کرد که به موجب آن فرمان بالغ بر چهل هزار نفر از قید اسارت بابلی ها آزاد شدند و به وطن خود مراجعت کردند.متن بابلی فرمان مزبور که 25 قرن پیش صادر شد به سال 1879 میلادی در حفاری بابل کشف شد که اکنون در موزه بریتانیا در لندن محفوظ است.این فرمان از نظر اهمیت موضوع و تفویض حقوق اجتماعی و آزادی به ملل تابعه در آن عصر چنان حائز اهمیت میباشد که در محافل حقوقدانان جهان به عنوان اولین منشور آزادی تلقی شده است و فرمان مزبور که بر سطح استوانه ای از گل رس در چهل و پنج سطر حک شده معروف به اعلامیه کورش میباشد و آن استوانه نیز به استوانه کورش مشهور شده است. 7 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من هر چی این کار ها رو بکنند مردم ( فرهیخته ) میفهمند یه چیزی داشته و بیشتر مشتاقش میشند ... 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ خب با تشکر از پیانیست که اجازه دادند همینجا این کار رو انجام بدم تاپیک رو دنبال میکنم،امیدوارم مورد پسند واقع بشه متن منشور کوروش کبیر "منم کوروش شاه جهان ، شاه بزرگ ، شاه نیرومندشاه بابل .شاه سرزمین سومر و آکد.آ.شاه چهارگوشه (جهان).پسر کمبوجیه شاه بزرگ شاه انشان. از دودمان سلطنتی جاویدان. که بعل و نبو1. فرمانروائی آنان را گرامی میدارند و سلطنت آنان را به جان و دل خواستارند.هنگامی که من به آرامش به بابل درآمدم با سرور و شادمانی. کاخ شاهی را جایگاه فرمانروایی قرار دادم ، مردوک خدای بزرگ2 مردم گشاده دل بابل را بر آن داشت تا مرا (...)3 ، من هر روز به ستایش او همت گماشتم ، سپاه بی شمار من بی مزاحمت در میان شهر بابل حرکت کرد. من به هیچکس اجازه ندادم که سرزمین سومر و اکد را دچار هراس کند. من نیازمندی های بابل و همه پرستشگاه های آن را در نظر گرفتم و در بهبود وضعشان کوشیدم. من یوغ ناپسند مردم بابل (...) را برداشتم ، خانه های ویران آنان را آباد کردم ، من به بدبختی های آنان پایان بخشیدم ، مردوک خدای بزرگ از کردارم خوشنود شد و به من کوروش شاه که او را ستایش کردم و به کمبوجیه فرزندم که از تخمه ی من است و به تمام سپاه من برکت ارزانی داشت و از صمیم قلب مقام شامخ او را بسی ستودم. تمام شاهانی که در بارگاه های خود بر تحت نشسته اند ، در سراسر چهاگوشه ( جهان ) از دریای زبرین تا دریای زیرین ، کسانی که در (...) مسکن داشتند تمام شاهان یرزمین باختر که در خیمه ها مسکن داشتند مرا خراجی گران آوردند و در بابل بر پایم بوسه زدند. از (...) تا شهرهای آشور و شور و آگاده و اشنونا و شهرهای زمبان و مورنو و در ، تا ناحیه سرزمین گوتیوم ، شهرهای مقدس آن سوی دجله را که مدتی دراز پرستشگاه هایشان دستخوش ویرانی وبد تعمیر نمودم و پیکره خدایانی را که جایگاه آنها در میان آنان بود به جای خودشان بازگرداندم و در منزلگاهی پایدار جای دادم.من همه ساکنان آنها را گرد آوردم و خانه هایشان را به آنان باز پس دادم.خدایان سومر و اکد که نبونید آنها را به بابل آمرده و خدای خدایان را خشمناک ساخته بود ، من به خواست مردوک خدای بزرگ ، به صلح و صفا به جایگاه پسندیده خودشان بازگرداندم. باشد که تمام خدایانی که من در پرستشگاه هایشان جای دادم روزانه مرا در پیشگاه بعل و نبو دعا کنند.باشد که زندگانی من دراز گردد.باشد که به مردوک خدای بزرگ بگویند ، کوروش پادشاه تو را گرامی می دارد و فرزند کمبوجیه (...) ...4 ." 1.خدایان بابلی ها 2. خدای بزرگ بابلی ها 3.نقطه های بین پرانتز جای کلماتی هستند که به علت آسیب وارده به سطح استوانه از بین رفته و خوانده نمیشود. 4.از این پس چند سطر از متن اصلی استوانه ناخواناست. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده