EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ مدتیه که گوشیم وقت و بی وقت ناخواگاه به اینترنت وصل می شه وقتی پیگیری کردم دیدم هیچ ُsend و receive نداره و به همین خاطر زیاد توجهی نکردم اما دیروز قبض رو برام sms کردن و از دیدن مبلغ قبض شوکه شدم .....:jawdrop: 58000 تومن !!!! در صورتی که من نهایت مبلغی که برام میاد زیر 20000 تومنه (چون این خط یه جورایی رسمیه و فقط به اشخاص خاصی دادم به همین خاطر زیاد تماس یا sms باهاش نداشتم ) وقتی که پرینت گرفتم دیدم بالای 38000 تومنش فقط برای اتصال به اینترنته :icon_pf (34): حالا موندم که چی کار کنم ؟! خدمات همراه اول که جواب درست و حسابی نداد مخابرات هم نهایت تلاشش این بود که حتما مشکل از گوشی شماست !! :w00: در صورتی که خط دیگه ام رو که اون هم دائمی همراه اوله می ندازم توی همون گوشی هیچ مشکلی نداره :JC_thinking: کسی با چنین مشکلی تا به حال مواجه شده ؟ خواهشا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه . 3 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ مدتیه که گوشیم وقت و بی وقت ناخواگاه به اینترنت وصل می شه وقتی پیگیری کردم دیدم هیچ ُsend و receive نداره و به همین خاطر زیاد توجهی نکردم اما دیروز قبض رو برام sms کردن و از دیدن مبلغ قبض شوکه شدم .....:jawdrop: 58000 تومن !!!! در صورتی که من نهایت مبلغی که برام میاد زیر 20000 تومنه (چون این خط یه جورایی رسمیه و فقط به اشخاص خاصی دادم به همین خاطر زیاد تماس یا sms باهاش نداشتم ) وقتی که پرینت گرفتم دیدم بالای 38000 تومنش فقط برای اتصال به اینترنته :icon_pf (34): حالا موندم که چی کار کنم ؟! خدمات همراه اول که جواب درست و حسابی نداد مخابرات هم نهایت تلاشش این بود که حتما مشکل از گوشی شماست !! :w00: در صورتی که خط دیگه ام رو که اون هم دائمی همراه اوله می ندازم توی همون گوشی هیچ مشکلی نداره :JC_thinking: کسی با چنین مشکلی تا به حال مواجه شده ؟ خواهشا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه . بررسی شد 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ برای غیر فعال کردن GPRS می توانید یک SMS به شماره 8088 با متن "5" ارسال کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده