mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ درس معلم ار بود زمزمه محبتی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ جدی؟! صمیمانه! کلاس بچه های هنری ببینین چی میگین! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ما باید مثل مجسمه رو نیمکت میخکوب بشینیم و زُل بزنیم به تخته سیاه..... اونوقت این رشته های هنر و انسانی شاد و خوشحالند !!!!! 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ما باید مثل مجسمه رو نیمکت میخکوب بشینیم و زُل بزنیم به تخته سیاه..... اونوقت این رشته های هنر و انسانی شاد و خوشحالند !!!!! این ذات رشته های مهندسی هست. ولی مطمئن باشین اگه به هنر اهمیت بدین در کنار رشتتون، بسیار موفق میشین. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ :ws44: اره همینو بگو این ترم استادی داشتیم صداش شبیه صدای غول بود:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ این ذات رشته های مهندسی هست. ولی مطمئن باشین اگه به هنر اهمیت بدین در کنار رشتتون، بسیار موفق میشین. ما میخواهیم اهمیت بدیم،اما هیچ کلاسی برای اهمیت دادن وجود ندارد..... :icon_pf (34): وقت آزاد هم برای اهمیت دادن وجود ندارد....... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ اره همینو بگو این ترم استادی داشتیم صداش شبیه صدای غول بود باز واسه شما صداش مثل غول بود،واسه ما خود غول بود !!!!! نمره ام 17 شده بود،0.5 نمره بهم کم داده بود،رفتم گفتم استاد میشم 17.5 همونجا برگه ام را گرفت و درجا نیم نمره کم کرد و بهم داد 16.5 !!!!! گفت به چه حقی به من اعتراض کردی...... :w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ باز واسه شما صداش مثل غول بود،واسه ما خود غول بود !!!!! نمره ام 17 شده بود،0.5 نمره بهم کم داده بود،رفتم گفتم استاد میشم 17.5 همونجا برگه ام را گرفت و درجا نیم نمره کم کرد و بهم داد 16.5 !!!!! گفت به چه حقی به من اعتراض کردی...... :w00::w00: خوبه شما اعتراض کنید یه مدرکی دارید دستتون! بچه های هنری که استاد سلیقه ای نمره میده! برگه تحویل نمیدن که مثلا هر سوال 2 نمره داشته باشه! استاد هرچی به نظرش رسید میده! جالبه! ما میخواهیم اهمیت بدیم،اما هیچ کلاسی برای اهمیت دادن وجود ندارد..... :icon_pf (34): وقت آزاد هم برای اهمیت دادن وجود ندارد....... کلاس که هست! شما چی میخوای؟! موسیقی، عکاسی، نقاشی، گرافیک، سفال؟ اون وقت آزاد رو که همه ندارن 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ باز واسه شما صداش مثل غول بود،واسه ما خود غول بود !!!!! نمره ام 17 شده بود،0.5 نمره بهم کم داده بود،رفتم گفتم استاد میشم 17.5 همونجا برگه ام را گرفت و درجا نیم نمره کم کرد و بهم داد 16.5 !!!!! گفت به چه حقی به من اعتراض کردی...... :w00::w00: نه خودشم غول بود 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ما يه استادي داشتيم تو درس وصايا بنده خدا چشاش ضعيف بود.اون موقعها تازه عمل كرده بود.فقط تا رديف اول رو ميتونست ببينه.با بچه ها قرار ميزاشتيم به نوبيت رديف اول رو پر كنيم.بقيه بعد از حضور غياب جيم ميزدن.... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ما با استادمون رفتیم مشهد واسه یه مقاله ای بعدش رفتیم باهم سرزمین موج های آبی مشهد ... سوار یه تیوپ دونفره شدیم! جاتون خالی... تا حالا استادتون رو با مایو دیدین؟ 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ما با استادمون رفتیم مشهد واسه یه مقاله ای بعدش رفتیم باهم سرزمین موج های آبی مشهد ... سوار یه تیوپ دونفره شدیم! جاتون خالی... تا حالا استادتون رو با مایو دیدین؟ ما استادمونو با كت و شلوار جرات نميكرديم ببينيمش چه برسه با مايو! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده